Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יפה מאוד!, הצבע בוהק ביותר! יש על הרכב ווקס או אוטם?

מהיום הראשון אני משתמש בווקס.

לאחר כל שטיפה, שזה יוצא בערך כל 3 שבועות, אני עובר על הרכב עם ווקס.

אני עוד מגוון בין הווקס הנוזלי של טרטל ווקס שנותן ברק רב להרבה זמן יחסית לבין הספריי ווקס של אופטימום שמספק הגנה טובה ויישום מהיר וקל לכל הרכב.

לצערי מהיום הראשון הרכב נשטף במכוני שטיפה ובשטיפות ידניות אגרסיבות אז יש לא מעט סווירלס שלא רואים בתמונות אבל מעבר לזה מצב הצבע מצויין וזה רכב שעומד תמיד בשמש.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם
יופי של סקירה !

אבל את הדבר הכי חשוב שכחת לצלם...הצינור מקומה רביעית :-D

סורי, לא תיארתי לעצמי שצינור מהחלון מקומה רביעית יהווה אטרקציה 8) כמו שכתוב בפוסט המקורי, הצינור גנב את מבטם של שני הולכי רגל שהביעו את דעתם.

פורסם
עוד סופר מיני אדומה ?!?!, אני ראיתי רק אחת !

בסדר בסדר לא צריך לצעוק!

אתה צודק ב1000%, אני נשבע בחיי שבדקתי לפני כשעתיים מצלמת 2 מגה פיקסל שיש לנו בבית, והיא לא עובדת.

יכול להיות שאני ממציא הכל ובכלל אין לי רכב...מואהאה....מואהאהאהה.....:twisted:

מבטיח שבסופ"ש אעלה תמונות יא בלאק לייט גרופי :drinking:

אגב, אני עשיתי פאדיחה הרבה יותר גדולה (אני בכלל לא רואה מה שעשית כפאדיחה כן), הגיע הזמן לשרשור פאדיחות בטיפול\שטיפה לרכב.

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

פורסם
בסדר בסדר לא צריך לצעוק!

אתה צודק ב1000%, אני נשבע בחיי שבדקתי לפני כשעתיים מצלמת 2 מגה פיקסל שיש לנו בבית, והיא לא עובדת.

יכול להיות שאני ממציא הכל ובכלל אין לי רכב...מואהאה....מואהאהאהה.....:twisted:

מבטיח שבסופ"ש אעלה תמונותף יא בלאק לייט גרופי :drinking:

אגב, אני עשיתי פאדיחה הרבה יותר גדולה (אני בכלל לא רואה מה שעשית כפאדיחה כן), הגיע הזמן לשרשור פאדיחות בטיפול\שטיפה לרכב.

שתף,שתף בפדיחה.שנלמד/נצחק ממך..

ד"א קנוורט לא נצפה היום והשעה כבר 1815,נותן לו עוד שעה ואם לא אני יוצא לחפש..

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

עריכה, הוא משלים שעות שינה מאתמול, עד 4 עבדנו על הטבלה (או שהוא בלימודים)

אויי העייפות...

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
ד"א קנוורט לא נצפה היום והשעה כבר 1815,נותן לו עוד שעה ואם לא אני יוצא לחפש..

בהחלט מדאיג.

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

פורסם

מה הכוונה הכפפות הם מספק חיצוני? סליחה לא מקבל את זה.

שאני רוכש מוצר ממותג מחברה מוכרת/מובילה אני מצפה לקבל את הטוב ביותר לכסף

חברה שלא מקפידה על בקרה/איכות מוצריה? (גם אם זה מספק חיצוני, או במיוחד) בסופו של דבר פוגעת בשמה הטוב.

חבל.

פורסם

חברה שלא מקפידה על בקרה/איכות מוצריה? (גם אם זה מספק חיצוני, או במיוחד) בסופו של דבר פוגעת בשמה הטוב.

חבל.

יש בזה משהו, למרות שאישית אני לא הולך לזכור את זה כל עוד השירות מצוין ומודים בטעות ומציעים פשרה הוגנת. אגב, זה לא מוצר המדבקה הראשון בעולם.

פורסם

יניב alfa:wave2:

rupni :wave2:

gabizon79:wave2:

תודה על הדאגה :wink: , יום ארוך, לילה ארוך.

חבל.

+1. אני קונה מוצר מחברה X ולא מעניין אותי מול מי היא עובדת.

אחרת יום אחד אני אקנה לבנה מקולקלת (אני מאוד אוהב לבנה), ויגידו לי "דבר אחד אפשר לומר לזכות תנובה, הפרה מגיעה מאיזה משק שלא קשור אלינו" מי שיגיד לי את זה יקבל לבנה מקולקלת לתוך הפרצוף :splat: .

לאחרים אני ממליץ פשוט להימנע מרכישת הכפפה הזו בפרט (יש ל VIX כפפות נוספות אחרות נחמדות מאוד).

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם
סתם שתדע, לפני שקניתי את האיביזה לפני שנה נורא רציתי אוטו יפני בהמשך למסורת של הסיריון 99 שלי....הלכתי לסוכנות סוזוקי כי חלמתי על הסוויפט. לצערי המחיר עליה היה באותו זמן 105K שקל.

זה היה לפני התקופה שנכנסו המנועים של 1.2 והגירים הידניים והיתה נפילת מחירים רצינית לסביבות ה 70K שקל.

אגב עכשיו יש גם ניסאן מייקרה ב 69,900 .....איפה היו היפניות האלה לפני שנה, איפה??

לפניי שנה וחודשיים הוצעה לי המיקרה ב70 אלף ש"ח. איפה הן היו?

זה סתם אוטו דרעק.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...