Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4764 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

קניתי טויוטה פריוס חדשה (2013), ואני מחפש מגן שמש לרכב כי יש לי ילדה קטנה שאני רוצה להגן עליה מהשמש במושב האחורי.

לא רוצה משהו שחוסם את כל הראיה, כי עדיין הייתי רוצה שתהנה מהנסיעה ומהנוף.

וגם אשמח למשהו שלא מכער את הרכב כי עדיין רכב חדש 8)

ראיתי משהו בחנות אבזור שלא אציין את שמה.

ממש יפה, עשוי מרשת פלסטיק קשיח עם חורים גדולים יחסית, שנצמד למקום עם מגנטים.

7 חלקים מאוד איכותי ומיפה את הרכב כמעט כמו חלונות מושחרים.

עולה 790 ש"ח!

ואחרי הנחה 710.

נראה לי מוגזם להוציא כאלה סכומים על משהו שעשוי בסופו של דבר מפלסטיק.

אשמח להפניה למשהו מתאים בין אם בהזמנה באינטרנט או חנות בארץ.

למוצר ממש איכותי וטוב אני מוכן לשלם עד 400-500 ש"ח

פורסם

ניסיתי.

מצאתי משהו שנראה באיכות פחות טובה, במחיר של כ-50$.

מכיוון שאני חדש כאן בפורום אני לא יכול לפרס קישור.

חפש את המוצר שבשם

Genuine Toyota Accessory Prius Side Sun Shade Visor Winshield Nylon Silver

האם מישהו מכיר אותו?

פורסם

710 שקל לחתיכת פלסטיק? באמת?

השחרת חלונות איכותית (בהדבקה מן הסתם, חפש יוסי צל פויינט בפורום ותמצא) תעלה 200 ש"ח לזוג חלונות. פתרון מעולה לדעתי.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

700 שקל לרשת שנצמדת לחלון, ואת האמת לא הכי יפה ובספק אם אפשר לפתוח את החלון כשזה מוצמד אליו - זה גניבה.

כמו שthehunter רשם, השחרת חלונות תעלה פחות מזה וגם יותר יפה.

ממליץ מאוד!

Instagram:

VWPolo6R

פורסם

רק למען ההגינות, מדובר ברשת שנראית ממש ממש יפה.

את החלון אפשר לפתוח כי היא נצמדת למקום בעזרת מגנט. בחנות האביזרים התחייבו לי שהיא תשאר צמודה למקום עד למהירות של 100 קמ"ש עם חלון פתוח. אולי סתם אמרו. אבל נשמע כאילו התכוונו לזה. בכל מקרה זה לא קריטי כי אני כמעט אף פעם לא פותח חלונות באוטו. תמיד עם מזגן.

הדבר היחיד שהצלחתי למצוא באינטרנט שדומה לזה במראה ובאיכות (לפחות בתמונות) הוא באיזה חנות במלזיה שמוכרת משהו דומה, ולא הצלחתי למצוא איך לקנות ולשלוח את זה לארץ מהאתר שלהם. ובתרגום חופשי של המחיר מהמטבע שלהם לשלנו זה יוצא משהו כמו 400 שקל שם.

ככה שבישראל הגיוני שיעלה יותר מאשר במלזיה.

ועדיין, אני לא מתכוון להוציא על זה 700 שקל בלי לפחות לחפש אלטרנטיבה ראויה אחרת ולעשות סקר שוק רציני.

והמוצר השני שהכי דומה לזה הוא מאיביי ופרסמתי כאן את השם שלו. עולה 50$ ככה שלא נורא. אבל עדיין נראה פחות איכותי.

לגבי השחרת חלונות בהדבקה, קראתי על זה כאן קצת בפורום.

אנשים אומרים שזה בעייתי לעבור אחר כך טסט עם זה. לא?

חשבתי אולי מישהו כאן יכיר איזה חנות אביזרים שאפשר למצוא שם משהו איכותי וטוב במחיר יותר שפוי.

פורסם

מכיוון שאני חבר חדש בפורום, אני לא מורשה עדיין להעלות לינקים. חפשו groovy windshields בגוגל. המוצר דומה, רק שמה שראיתי נצמד עם מגנטים ולא על ידי מעמד עם דבק דוצ. וגם כתוב עליו פריוס בפינה שלו.

• תוכן חדש...