Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4808 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

בזמן האחרון יש ריח של דלק מהחלק האחורי של האוטו, לאחר מספר דקות של נסיעה.

בנסיעות קצרות מאוד אין ריח.

ביקרתי במוסך, ולא ניראו סימנים של דליפת דלק, לכן הוחלף הפקק של מיכל הדלק, אבל זה לא עזר.

חזרתי למוסך וכיוון שהריח מגיע מהחלק האחורי מתחת לאזור של תא מילוי הדלק, המוסכניק חשב שמדובר בחור בצינור אדי הדלק, לכן הוחלף גם צינור הדלק + צינור אדי הדלק, מגיעים כיחידה אחת.

גם זה לא עזר ועדיין יש ריח של דלק.

לא נראה שהריח מגיע מתוך האוטו, אלא מלמטה מהחלק האחורי.

מדובר ביונדאי אקסנט 2005 עם קילומטרז, 238,000.

למישהו יש רעיון?

תודה

פורסם

במקום שאתה מתאר +-, נמצא מסנן הדלק- כדאי לבדוק האם יש צורך להחליפו או שיש נזילה מבית המסנן עצמו.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

הייתי ממליץ בכל מיקרה להרים את המושב האחורי ולהביט למיקום של משאבת הדלק ולראות שלא קיימת שום נזילה לכיוון פנים הרכב אף אל פי שהריח מרגיש מבחוץ.

פורסם

תודה רבה על ההצעות, אני אבדוק מחר במוסך,

בגלל שהריח הוא מבחוץ, יש משהו נוסף שזה יכול להיות חוץ ממשאבת דלק או פילטר?

פורסם

האם מדובר בצינורות אחרים מאלה שהוחלפו? החליפו שני צינורות:

אחד של הדלק ואחד של אדי דלק, שני הצינורות מחוברים בינהם, אחד עבה ואחד דק יותר, כמו צינורות של שואב אבק.

פורסם

בדר"כ הקניסטר ממוקם בתא המנוע או מתחת לאחת הכנפיים הקידמיות. איני יודע בדיוק היכן הוא באקסנט אך אם תעלה תמונה של תא המנוע והוא קיים שם נצביע לך עליו בדיוק.

פורסם

אז אני מבין שהקניסטר לא ממוקם בחלק האחורי, ומה שנותר לבדוק זה משאבת דלק, ופילטר דלק.

תודה רבה על העזרה.

אני אגש מחר למוסך ואעדכן בהמשך

נקווה שהפעם נמצא את הבעיה.

פורסם

מסתבר שהקניסטר ביונדאי אקסנט נמצא בחלק האחורי של הרכב, ליד תא מילוי הדלק.

חזרתי למוסך אתמול, הם בדקו שוב את משאבת הדלק והפילטר דלק והכל היה בסדר, אבל היה עדיין ריח של דלק מהחלק האחורי.

המוסכניק שלי הפנה אותי למוסך אחר שמתמחה בתחומים אלה - "מאיר קרבורטורים".

סיפרנו למאיר על הבעיה, ועל זה שהחלפת צינור הדלק+ צינור אדי דלק ופקק לא עזרו, והוא מיד חשד שהבעיה קשורה לקניסטר.

הוא ביצע ניקוי, ופתח סתימה באחד הצינורות לקניסטר ונראה שהבעיה נפתרה.

עד עכשיו עוד לא הרחתי ריח של דלק.

נקווה שימשיך ככה.

תודה לכל מי שעזר.

• תוכן חדש...