Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שכירת רכב ספורט בארה"ב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

רציתי לדעת אם מישהו מכיר סוכנות השכרת רכב בארה"ב שבה ניתן לשכור רכב ספורט (למשל BMW M3) באיזור לוס אנג'לס ולהחזיר אותו באיזור סאן פרנסיסקו.

כמו כן, אודה לכם אם תפנו אותי לאתר שבו אפשר לשכור רכב "סנטנדרטי" לתקופה של כשבועיים בארה"ב במחיר שפוי - משום מה באתרים כמו AVIS כשאני מסמן שאני תושב ישראל ולא ארה"ב, המחיר קופץ בכמעט פי 3!

תודה לעוזרים

פורסם

מציע לך לוותר על תוצרת אירופה ולקחת מוסטנג GT או קורבט מאחת מהחברות הגדולות. אני שכרתי מוסטנג כזו לפני שנתיים בAVIS בגרוש וחצי וזה היה מטמטם.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=361887 (יש קצת המלצות כבישים בסוף)

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

תודה על התגובה.

באמת לא כל כך הבנתי איך יש כזה הבדל היסטרי במחיר בין האירופאיות לאמריקאיות.

פורסם

האמריקאיות נמכרות בזול לחברות ההשכרה על ידי היצרנים. זה קורה בכל שוק ביתי. בצרפת תמצא צרפתיות ובגרמניה גרמניות.

בלי קשר, אני לא הייתי שוכר מהחברות הקטנות כי זה יקר, הביטוח לפעמים חלקי ויש הגבלות ק"מ על המכוניות האקזוטיות. מוסטנג שתשכור בAVIS או HERTZ תהיה בדיוק כמו קיה או יונדאי מכל הבחינות האלו, וזה נהדר.

ואם אתה רוצה ממש להתפרע, יש גם קורבט.

האוטו הספציפי שתקבל כבר נקבע בדוכן ההשכרה, ממליץ לך להיות נחמד אליהם ולבקש מה שאתה רוצה. עוד לא נתקלתי בחברה שלא באה לקראתי (החל מC-קלאסים, דרך SLK, סדרה 3 קאב, מוסטנג), לרוב בלי תוספת משמעותית או בכלל (אבל תמיד באתי עם reservation למכוניות יקרות יחסית - פאסאט וכו' או full size בארה"ב).

בדקתי לך עכשיו בHERTZ דרך כתובת IP אמריקאית, יוצא 1124 דולר למוסטנג GT PREMIUM ל10 ימים. בגדול המחיר הוא 620 דולר לשבוע. דרך אייפי ישראלי זה 1500 דולר לאותם 10 ימים בדיוק.

רוצה יותר מעניין? קורבט תעלה לך 1900 דולר אם תזמין עכשיו בישראל או 1248 דולר אם תזמין בארה"ב. 700 דולר לשבוע.

מה שטוב אצל הרץ, חוץ ממבחר המכוניות המהירות הגדול שלהם (Fun Collection/Adrenaline Collection) הוא שבמכוניות המעניינות הם נותנים לך לעשות reservation לדגם הספציפי.

עכשיו, יכול להיות שיהיה לך זול יותר לעשות reservation למשהו משפחתי ולנסות לגרד מכונית אחרת בדלפק שלהם, אבל אז אתה מהמר שתהיה כזו זמינה. זה עשוי לצאת יותר זול אבל אתה גם עשוי, מצד שני, לצאת עם ביואיק. אם זה חלק מתוכנן וחשוב בטיול שלך, אולי לא כדאי לקחת את הסיכון הזה.

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם

איך אני יכול להתחבר דרך אייפי אמריקאי?

כמו כן, כשמזמינים באויס זה שואל אותי אם אני תושב ארהב וכשאני מסמן שלא המחיר קופץ כמעט פי 3... האם יש פתרון לעניין הזה?

תודה רבה :)

פורסם

יש לי כאן קומבינה לצרכי עבודה שמאפשרת לי להתחבר דרך פרוקסי פרטי בארה"ב. יש פתרונות לעניין, תחפש us proxies.

אתה צודק, אכן המחירים בAVIS נמוכים יותר עבור אמריקאים. זה ממש לא פי 3, לפי מה שאני רואה, אבל עדיין משמעותי (משהו כמו 20-30 אחוז).

פורסם

אני על הקו לארה"ב די הרבה ויכול לתרום טיפה מנסיוני לגבי רכב סטנדרטי - בדרך הקשה למדתי שלא כדאי לחסוך כמה דולרים בהשכרת רכב מחברות קטנות יחסית, בלי לנקוב בשמות. לדעתי, את האיזון המוצלח ביותר בין פריסת תחנות השכרה לבין עלות תקבל ב-National/Alamo/Enterprise. הזמנה מישראל תהיה תמיד זולה יותר בצורה משמעותית - שים לב שמחיר בסיסי (ללא ביטוחים) עשוי להיות זולה יותר נומינלית באתר האמריקאי, אבל במועד לקיחת הרכב יציעו לך ביטוחים וביטולי השתתפות למיניהם עד שתשתכנע, ובצדק - אז זה כבר יעלה לך המון. לא ממליץ לך בכלל לשכור רכב ללא ביטוחים מקיפים ובהזמנה מהארץ יש שקיפות מלאה בכל מה שכרוך בכך.

דרך אגב, בארה"ב כבר מזמן עברו ברוב חברות ההשכרה (לא בכל תחנה) לשיטה בה אתה מזמין - כמו תמיד - רכב מקטגוריה מסויימת ובמועד איסוף הרכב לא נותנים לך מפתח ביד אלא שולחים אותך למגרש החנייה, אומרים לך היכן חונות המכוניות מהקטגוריה שהזמנת ושם אתה בוחר את מה שמוצא חן בעיניך - כל המכוניות לא נעולות והמפתחות בפנים. אם אין משהו שבא לך, תגניב מבט למכוניות באיזור השטיפה של תחנת ההשכרה, יכול להיות שהדגם אותו אתה רוצה לנהוג נמצא שם ויהיה זמין עבורך עוד 5-10 דקות.

The older you get, the better you used to be

• תוכן חדש...