Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה אם הסיפור אמיתי לברוח?

בדרכ מחליפים מנוע ברגע שבעל הרכב קרע את האוטו ובגלל זה החליף מנוע,אם הסיפור הזה נכון אז זאת לא הסיבה והאוטו אמור להיות בסדר.

חוץ מזה בבדיקה אני יכול לדעת אם המנוע בסדר או לא?לא?

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כי אם הסיפור אמיתי אז הרכב מוזנח, ואתה לא יכול לדעת מאיפה תבוא הצרה הבאה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

גם לי הסיפור "לא נשמע".

במנוע שעומד חצי שנה לא אמור לקרות לשמן שום דבר.

יש אלפי גטסים, אתה חייב דווקא את זאת?

תמצא לך אחת עם מנוע מקורי, גם אם הוא 1.4, שם יש יותר מבחר.

1.4 נוסעת בסדר גמור ותקח אותך לכל מקום.

גם דגם קודם, 1.35 בסדר גמור ויש כאלו ברמת גימור GLS.

סיפורי צריכת דלק מאוד מופרזים, היא בטוח לא צורכת יותר מ 1.6.

פורסם

לא משנה האוטו בסוף יד 5 והחלטתי לוותר,אני יחכה עוד קצת וימצא רכב טוב יותר,ודרך אגב מה מחיר טוב?כאילו כמה פחות למחירון?

פורסם

אין דבר כזה מחיר טוב, זה תלוי במצב הרכב.

לרכב שמור ומטופל מיד ראשונה פרטית עם קילומטרז' הגיוני והסטוריה מתועדת - לא בושה לשלם מחירון.

במקומך, הייתי מנסה לחפש רכבים ממכרים, חברים של ההורים וכו'.

אחרת הסיכוי שלך ליפול הוא די גדול.

פורסם

רציתי לדעת האם השינוי שנעשה במנוע של הגטס החל מאמצע שנת 2006 בא לי די ביטוי גם במנוע ה1600,ואם כן באיזה מידה?

וגם רציתי לדעת מה מחיר נורמלי לתת בשביל גטס 2004 מנוע 1.6 gls עם התוספות יד 2 65 אלף קילומטר,המחירון 20 עם שקלול הקילומטרז הנמוך 22 וחצי

פורסם

מבחינת הספק אותו דבר,אולי בוצע שינוי בתיבה,עיקר השינוי היה 1.4 לעומת 1.35.

כמה לתת?

תסכל ביד 2 גטסים עם 1.6 ולפי זה תדע כמה להציע.

לפי מה שראיתי המחיר נע באזור ה21.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

65 אלף זה קילומטרז הגיוני?הוא אומר יד ראשונה היה אצל אישה מבןגרת בת 70 שלא נהגה הרבה ברכב ועכשיו הרכב משמש לנסיעות מהבית לעבןדה בלבד.

אהה ובלי ספר טיפולים לא להתעסק עם האוטו נכון?

פורסם

למה לא הגיוני? כ 10K בשנה,מצוין.

לא כול אחד שומר על הספר,אך זה לא אומר השרכב לא מטופל.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ברשותי יונדאי גטס 1.4 ידנית שנת 2004 כבר ארבע שנים

נקנתה מאוטמוביל הרכב היה רכב השכרה או ליסינג אני כבר לא זוכר.

אני יכול להגיד לך שמבחינת צריכת דלק היא לא זוללת ולא הכי חסכונית כמו הקטנות של היום

עושה בערך 1:13 1:14 בבין עירוני ,מבחינת אמינות הרכב סוס עבודה עד היום לא הייתה לי תקלה אחת פשוט שם דלק ונוסע

לכל חלקי הארץ.

הרמת גימור שלי היא הנמוכה ביותר וזה הדבר היחיד שמפריע לי.

לסיכום רכב מעולה לתקציב שלו ויקח אותך לכל נקודה(כמובן הכל מזל על איזה רכב אתה נופל)

פורסם
למה לא הגיוני? כ 10K בשנה,מצוין.

לא כול אחד שומר על הספר,אך זה לא אומר השרכב לא מטופל.

זה שמונה שנים מ2004 עד עכשיו,פחות מעשר קילומטר בשנה,והרכב מטופל הוא אמר במוסך של דוד שלו והוא יכול להוציא לי קבלות של הטיפולים אם אני רוצה,ובקשר לספר טיפולים הוא לא יודע אם יש לו הוא צריך לבדוק איפה זה....

פורסם

אנחנו קנינו קרייזלר נאון 96 לפני 3 שנים עם 96K.

יש אנשים שנוסעים מאט,אבא שלי למשל עושה בשנה כ9K.

פורסם

אז אין טעם לחשוש?הוא אומר שהוא מאוד בטוח ברכב שלו.

לדרוש ספר טיפולים או גם קבלות של הטיפולים זה מהמוסך זה בסדר?שוב מזכיר הוא אמר מוסך של דוד שלו,שם הרכב מטופל

פורסם

כמו שאמרתי ספר טיפולים זה לא חובה,קבלות כדי לראות כדי לדעת מה עבר על הרכב,בכול מקרה אתה צריך לקחת את הרכב לבדיקה.

• תוכן חדש...