Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4839 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלומות,

אחרי שהתחלתי ונדבקתי בג'וק של רכיבת אופניים (קרוס קאנטרי), ולאחר שהצטבר לו קצת כסף לאקססוריז, אני מחפש משקפי שמש איכותיות לכל היום (נהיגה ויום- יום) ושיתאימו גם לרכיבת אופניים.

הומלץ לי על 3 חברות עיקריות: bolle, oakley, rudy project.

בדקתי את שלושתם בחנויות, ונכון לעכשיו- לoakley יש דגם אחד שיושב טוב עלי, ומחירו סביב ה400 ש"ח. ולרודי פרוג'קט כמעט כל דגם שלהם נוח לי על הפנים. בעיקר הrydon. המחיר של הריידון בצבע קרבון (הצבע הוא רק לצורך דוגמא) ועדשות רגילות- 565 ש"ח, ותוספת של 225 ש"ח על עדשות פוטוכרומיות (או שלוקחים רק פוטוכרומיות ואז המחיר הוא 670 ש"ח). המחירים של רודי הם אחרי הנחת "בהצדעה".

מה הייתם לוקחים? ומה הכי מומלץ מנסיונכם (גם מבחינת סוג העדשות)?

כמובן שאשמח לשמוע על עוד המלצות. בכללי- בגלל מבנה הפנים שלי, הידיות של המשקפיים (מה שיושב על האוזניים) צריכות להיות דקות, ישרות יחסית ומינימליסטיות, כמו שיש בריידון ובoakley הנ"ל. כל הידיות המעוצבות והמכופפות למיניהן לא נוחות ולוחצות לי.

תודה.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

חברים רוכבים טוענים שלא כדאי ללכת על פולורייזד, בגלל שינויי הזווית הרבים.

אז אמליץ למצוא זוג פולורייזד מחברה לא ידועה בתור משקפי יום יום בנוסף.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

לא הבנתי איך פולורייזד (עדשות מקטבות) מושפע משינויי זווית רבים. איך זה מתבטא?

או שהתכוונת לעדשות פוטוכרומיות (מתחלפות בהתאם לרמת קרינת השמש)? למרות שהן כלל לא מתאימות לנהיגה (תלוי בטווח המעבר האור).

חשבתי ללכת על ריידון+ פולורייזד פוטוכרומיות (מעבר אור בטווח של 12%-30%) ליומיום, וזוג עדשות פוטוכרומיות רגילות נוספות (שקוף- אפור, טווח מעבר אור של 18%-78%) לרכיבת אופניים. נתוני העדשות מופיעות פה (הראשונה והרביעית שברשימת סוגי העדשות).

פורסם

אין שום בעיה עם משקפי פולרייזד ורכיבה, לפחות בדגמים של אוקלי.

הרבה משקפיים היו לי. לפני שנה קניתי (impulse buy) את המשקפיים האלו. אלו פשוט המשקפיים הכי טובים שהיו לי אי פעם, והיו לי לא מעט. נוחים בטירוף, אופטיקה מעולה, עדשות מתחלפות ואתה נראה כמו חייזר. אני לא מחליף את המסגרת הזו בחיים.

http://www.oakley.com/products/6954/26203

כשאני קניתי אותן זה היה בתקופה שהן נקראו Jawbone ובאו עם עדשות בלי אוורור ובלי הרצועה, oakley_jawbone_sunglasses_matte_white_w_polarized_black_iridium_lens.jpg

עכשיו זה אותן משקפיים, רק בשם אחר.

המסגרת בעצם נפתחת סביב הציר הזה שאתה רואה מתחת למפרק של הזרוע.

יש לאוקלי הרבה עדשות, אני מאוד אוהב עדשות שנקראו VR28 Black Iridium Polarized. מצויינות לשמש הישראלית ואפשר להשתמש בהן גם כשמעונן. הן באות בקייס קשיח עם עוד זוג עדשות מבהירות (לא נגד שמש). להחליף עדשות זה סיפור של 30 שניות.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

לגבי המחיר של הרודי פרוגקט, יש באופטיקה הלפרין הרבה מבצעי כסח של 60% הנחה וכו'. בחלק מהחנויות נשארו מספר מצומצם של רודי. אני קניתי את שלי ב400 ש"ח באחד המבצעים

פורסם

רועי, תודה על ההמלצה. המסגרת פחות רלוונטית מבחינתי (אני לא אוהב את המראה הנוכחי שלהם שעם החורים והרצועה). אבל המידע על העדשה עזר. תודה!

לשגיא, אופטיקה הלפרין כבר לא מוכרים רודי פרוג'קט לפחות שנה, והרשת היחידה למיטב ידיעתי שמחזיקה ברודי פרוג'קט היא "אופטיקנה", שכיום יש להם 20% הנחה עליהם (יש להם עד 50% הנחה על כל החנות השבוע). ועדיין זה יקר ממחירי חנויות היבואן לאחר הנחת בהצדעה.

אופטיקה הלפרין מוכרת משקפי bolle, שמשתתפים במבצע 65% השבוע, לרגל יום העצמאות. השאלה איך הם בכלל?

כמובן אם ידוע לכם על עוד מקומות עם הנחות טובות על רודי/ אוקלי, אשמח לדעת.

פורסם

להבנתי החורים זה אופציונלי והרצועה מתפרקת. שים לב שהעדשות האלו לא נייטרליות מבחינת צבע, והנה כלי שימושי:

http://www.oakley.com/innovation/optical-superiority/lens-tints

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

לשגיא, אופטיקה הלפרין כבר לא מוכרים רודי פרוג'קט לפחות שנה, והרשת היחידה למיטב ידיעתי שמחזיקה ברודי פרוג'קט היא "אופטיקנה", שכיום יש להם 20% הנחה עליהם (יש להם עד 50% הנחה על כל החנות השבוע). ועדיין זה יקר ממחירי חנויות היבואן לאחר הנחת בהצדעה.

נכון, אך מצאתי בשתי חנויות, אחת מהן בקניון שרונים, מספר מאוד מצומצם (משהו כמו 3-4 משקפיים). לפני שהלכתי לקנות התקשרתי להמון חנויות שלהם ושאלתי אם יש להם רודי פרוגקט עד שמצאתי חנות שיש לה והלכתי לקנות.

המחיר ההתחלתי היה 1000 ש"ח (עם עדשות רגילות), היה מבצע של 60% הנחה כך שיצא לי 400 ש"ח .

• תוכן חדש...