Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4830 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אותי אף פעם רכב לא חתך בכניסה לכיכר, זה דברים שנהג צריך לצפות.

אני חושב שהכוונה הייתה שהוא היה כבר במהלך חציית הכיכר ורכב אחר התפרץ לתוך הכיכר תוך קיפוח זכות הקדימה של פות"ש. דבר שקרה לי לפחות 3 וחצי מליארד פעמים

אני אף פעם לא פתחתי את הג'ורה על שוטר, גם כשהצדק היה איתי ב 1,000%.

זה שאתה לא צועק על שוטרים ישראלים לא עושה את דרך ההתמודדות שלך לדרך ההתמודדות הנכונה היחידה. צפון אמריקה/רוסיה/שאר העולם המתורבת, זה כבר משהו אחר. אצלנו זה לגיטימי לצעוק על שוטר.

*שיהיה ברור שאני לא צועק על שוטרים. אבל אני מודע לעובדה שכן לצעוק עליהם זה לגיטימי לחלוטין במדינתנו.

איתמר.

ספייר

באדום

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אדון GTRacer7 היקר, אני לא מתחסד ולא יפה נפש, אני מציג לך את המציאות כקורא מהצד. אם התגובות שלך לא נאות בעיני אתה יכול לחפש לעצמך פורום אחר, לא חסרים פורומים של ערסים.

תיאור המקרה שלך לא נשמע טוב מהצד שלך, לא אופי הנהיגה שלך ובטח לא האופן בו התהפכת על השוטר. אני גם לא טוען לרגע שהשוטרים בארץ הם הדבר הכי חכם \ נחמד \ צודק \ אינטיליגנט שיש, אבל מכאן ועד הסיטואציה שתיארת מספיקה מילה אחת לא במקום (ואתה סיפקת הרבה יותר ממילה אחת כזו) ומעתה ואילך נכנסת למעורבלת שבסיומה אתה הוא זה שתידפק מזה, לפחות לפי הסטטיסטיקה.

הסיפור שלך מזכיר לי את סרטון חובבי הרכב (עאלק, חבורת בבונים זו הגדרה הולמת יותר) שנעצרו לביקורת משטרתית והתחילו להדליק את השוטרים.

חבורת סתומים, הייתם מתנהגים יפה, מנומס, השוטרים לעשות את העבודה שלהם והייתם ממשיכים בדרככם. אבל לא, התחלתם בלאגן ואכלתם אותה.

משום מה בארץ זה נפוץ ומקובל (כפי שטורח לציין זאת אדון spire) לצעוק ולאיים על שוטרים. עכשיו תכל'ס, מה אתם חושבים שיצא מזה? שהם יוותרו לכם? בחיאת, איפה השכל? :roll:

שיהיה בהצלחה, לי אין מה להמשיך להתדיין איתך.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

נתת מכת גז בתוך הכיכר, או שפשוט נכנסת אליה מהר מדי?

יכול להיות שזה תפס לשוטר את העין+רכב לא שגרתי הדליק את השוטר.

אני לא מבין למה התחלת לריב איתו, באמת חשבת שייצא מזה משהו? זה כמו להתווכח עם שופט כדורגל, זה לא יעזור.

בקשר לזה שהוא לא כתב את דבריך, אני לא חושב שזה יעזור לך במשפט. מבחינתו הוא כותב את הדברים שלך כפי שאמרת אותם, ולא מתי שאתה מסמן לו לכתוב. זו לא הכתבה. לדעתי אתה לא תצליח לבטל את הדו"חות, בגלל הסיבה הזו, וגם בגלל שקשה מאוד להוכיח שהיית חגור.

בקשר לתלונה, יכול להיות שיש לך קייס, שכן למיטב ידיעתי שוטר צריך להזדהות כאשר מבקשים ממנו. כמו שאמרו, נסה להגיש תלונה ולראות מה קורה. דבר נוסף, אם אתה מכיר בכירים במשטרה, למה אתה מתייעץ בפורום? הרי בטוח שאף אחד כאן לא מבין יותר מבכיר במשטרה. אתה גם יכול לנסות להיוועץ בעו"ד, אבל זה עולה הרבה כסף.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

השחיל אותך ב 8 או 12 נקודות (תלויה על מה השחיל אותך עם החגורה)

ו 750 שח

עבירת הסל שהלביש עלייך מאוד בעייתית מבחינתך ....

כולי תקווה שתלמד לקח.

פורסם

למרות שציינו את זה בפניך, אני אציין שוב בצורה יותר ברורה:

אתה בהחלט יכול וזכותך המלאה להתלונן על התנהגות השוטר.

יתכן ותימצא צודק, יתכן ולא.

בין זה ובין ביטול הדוחות שקיבלת אין כהוא זה.

בכדי לבטל את הדו"חות, אתה חייב להמציא למשטרה או לבית המשפט הוכחה חותכת שמבטלת את הדו"חות (כמו שהיה במקרה המפורסם של קבלת דו"ח על אי עצירה בעצור וכל התהליך היה מצולם) ועפ"י ההסברים שלך, אני לא ממש מבין איך אתה עושה את זה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
.....

אני אף פעם לא טלית שכולת תכלת, אבל כשאני אבקש את דעתך לגבי האופי שלי, ההתנהגות שלי, המוסר שלי , המראה החיצוני שלי, וכדו' אני אפתח נושא באוף טופיק.

עשיתי את הכיכר בדריפט, ליתר דיוק עשיתי 4 הקפות על הצד בלי להפסיק, עם יד אחת, הניידת הפריע לי באמצע אז חתכתי אותה. נעמדתי על המכסה מנוע שלה והשתנתי על צ'אקלקות. לאחר מכן השוטר רשם לי דו"ח. הוא לא רצה לרשום את דברי הנהג. זה כל מה שרציתי לדעת, את הקטע האחרון שמסומן בטורכיז. נראה לי שזה טורכיז.

guya72, תודה רבה לך.

ההתבטאויות האלה מיותרות, אף גורומות לי לפחות , להסיק שאתה אולי לא הכי תמים בכל הקשור לנהיגה לפי חוקי התנועה ו/או לא במיוחד מקפיד על עניין דרכים נימוסים והליכות.

לא, לא חסרים שוטרים שמשחילים, אבל , ואבל גדול, כשמתבטאים בצורה כזו, זה לא מוסיף לך נקודות, מעניין אותי לראות מישהו מגיב כך מול שופט.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

חברי פורום יקרים.תזכרו תמיד שאתם שומעים רק את הצד של הנהג ולא של השוטר,מה גם שהנהג מודה שהוא יצא אחרי השוטר בצעקות.

לפותח השרשור אני לא אומר שאינך צודק ,ויכול להיות שאמת בדבריך.גם השוטר בדיוק כמוך הוא בן אדם ולפני שאתה מעיר לאחרים שהם שופטים אותך תבדוק מה רשמת(שפטת) לגבי רמת האיי קיו של השוטר המבוגר.

לגבי דברי הנהג הכוונה היא לתמצות דברים ולא לכל ההתנהלות מרגע העצירה,ועד לקבלת הדוח אינך מצפה שהשוטר ירשום הכל.

לגבי החתימה כפי שציינה נהגת שודים ניתן לציין נמסר ביד מבלי להחתים את הנהג, או במקרה של סרוב רושמים נמסר ביד מסרב לחתום

דרך אגב אני שונא רכבי ליסינג משעממים.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם
מעניין אותי לראות מישהו מגיב כך מול שופט.

הייתי בבית המשפט, הבחור לפני נשפט על צייד חוחיות, חטף 5000 ש"ח קנס.

התעצבן, צעק על השופטת "למה מי את שבכלל תגידי לי איך להתפרנס"?

מיד חטף עוד 5000 ש"ח קנס, בזיון בית הדין!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

דרך אגב.דבר נוסף לגבי בטול הדוחות והגשת התלונה.השוטר לטענתך היה עם עוד שוטר ושוטרת,קח בחשבון שסביר מאד להניח שהם צירפו "מזכר נלווה" גם לדוח וגם להתנהלות בשטח, בו הם מפרטים מה היה.כך שזה התאור של שלושתם מול התאור שלך...

סעו בצד ימין!!

,Giulietta QV. היום

פורסם

אינני מתכוון להתייחס כאן לסוגיית הנחמדות או התמימות של פותח השרשור שכן זהו אינו הדיון. שאלתו של פותח השרשור היא איזו תועלת יוכל להפיק מכך שהשוטר סירב לרשום את דבריו במקום המיועד להם. מנקודה זו בדיון ואילך אבקש מהמגיבים להתייחס לסוגיה זו בלבד.

לגבי דברי הנהג הכוונה היא לתמצות דברים ולא לכל ההתנהלות מרגע העצירה,ועד לקבלת הדוח אינך מצפה שהשוטר ירשום הכל.

אז זהו, שכן!

בהיות דברי הנהג ראיה משפטית, השוטר מחויב לרשום אותם כלשונם ואף לצרף דפי מזכר אם המקום המוקצה להם בטופס הדו"ח אינו מספיק.

ככל שידוע לי, החוק אף מתיר לנהג למלא בעצמו ובכתב ידו את סעיף דברי הנהג.

במשפט שהיה לי לפני כמה שנים השוטר גם סירב לציין את דבריי במלואם, ובהחלט השתמשתי בדבר הזה כדי לתמוך בשאר הטיעונים שלי. אני לחלוטין לא טוען שזה מה שהוביל לזיכויי, אבל אין ספק שזה לא הזיק.

השאלה כרגע היא כיצד אתה מוכיח בפני ביהמ"ש שהשוטר אכן סירב לציין את דבריך. אולי העדים שהיו עמך ברכב יוכלו לבוא לעזרתך.

דרך אגב אני שונא רכבי ליסינג משעממים.

אני מוכרח להודות שזה מעודד לדעת שהשוטרים כיום מתוגמלים במידה ראויה, שמאפשרת להם לנהוג להנאתם באלפא ג'ולייטה QV.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

שאלה: במידה ושוטר עוצר אותך על שתי עבירות כביכול שהוא ראה שעשיתה, הוא לא אמור לתת דוח רק על החמור בניהם?

אביב.

SEAT LEON 1.8 TSI

burn rubber,not your soul

פורסם
שאלה: במידה ושוטר עוצר אותך על שתי עבירות כביכול שהוא ראה שעשיתה, הוא לא אמור לתת דוח רק על החמור בניהם?

אביב.

לא

אך לפעמים ומכון שהושטרים רחמנים, הם מוותרים. אך הם לא מחויבים לעשות כך.

פורסם
אם כך, מדוע היה חשוב לך כל כך לציין שאתה שונא רכבי ליסינג?

כי ברוב המקרים ואני מדגיש, רוב המקרים מדובר בנהגים אשר המודעות שלהם לכך שהנהג לידם שילם ממיטב כספו עבור הרכב שואפת לאפס,ומבחינתם "זו רק קופסאת פח", מה שאומר שאפשר להדבק אלייך בפקק תנועה,בחנייה,להכנס מטר לפנייך לקראת הרמזור ולדפוק ברקס של החיים,ובגללם צריך לחפש שעה חנייה כי הם שמים ז**ן על הרכב שלידם..יש עוד הרבה דוגמאות אבל נראה לי שהבנת..:lol:

סעו בצד ימין!!

,Giulietta QV. היום

• תוכן חדש...