Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4834 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לפני מספר חודשים עקפתי מישהו בכביש ושהגענו לרמזור הוא התחיל לקלל ולהשתולל ואני חייכתי והמשכתי לסוע.

לאחר חודש קיבלתי תביעה לחברת הביטוח שלי בטענה שהתנגשתי לו ברכב ושברתי לו את המראה, הוא כנראה לקח את המספר שלי.

הטפסים שהוא הגיש לחברת הביטוח שלי :

1. דוח משטרתי פגע וברח

2. חוות דעת שמאי על הנזק

3. תיקון במוסך + החלפת חלקים

4. רכב חלופי

סה"כ לערך 3000 ש"ח.

יש לציין כי לא הייתי מעורב בשום תאונה באותו הבוקר ובכלל בשנים האחרונות - הבחור פשוט התלבש עלי על מראה שבורה שהייתה לו ברכב.

בנוסף, הוא טוען שפגעתי עם צד שמאל של הרכב שלי במראה שלו (שבאותו הגובה של המראה שלי לפי סוגי הרכבים) ועל המראה שלי אין שום נזק.

עוד דבר נוסף, אם היה ארוע שכזה, אני הייתי רוצה גם לתקן את הנזק שלי, והייתי מתקן כי עלות של מראה אצלי בסביבות 3500 ש"ח ללא מע"מ וללא כל התוספות הנלוות.

התקשרו אלי מחברת הביטוח והכחשתי את הארוע - כמובן זו האמת !

הם דחו את התביעה שלו וכרגע המצב הוא שלאחר חצי שנה הוא הגיש תביעה נגד חברת הביטוח שלי לבית משפט ויהיה דיון בעוד חודש בערך (טרם נקבע תאריך).

מה אתם הייתם עושים בסיטואציה כזו ?

תודה לעוזרים, ריי.

פורסם

שלום שלום,

השאלה היא כזאת. במידה ותכחיש את התאונה, האם השופט יאמין לך? במידה ואתה יכול לענות על זה בלב שלם כן, אז אין לך בעייה.

במידה ולא, אני מציע לך למצוא מישהו אמין שנראה אמין ויכול לספר על נחיתת חיזרים אצלו בבית ושיאמינו לו.

ותביא אותו בתור עד שהשאלת לו את האוטו באותו היום והוא לא עשה תאונה.

אוהד

פורסם

הכחשתי את התאונה מול חברת הביטוח לכן דחו אותו ואז הוא הגיש תביעה משפטית.

אם השופט יאמין או לא, אין לי מושג !

אבל אם אפשר לחשוב על דרכים להוכיח שהכל מפוברק אני אשמח לרעיונות. ואז אגיע לבית המשפט מוכן.

פורסם

אם הצבע שלך בצד ה"פוגע" מקורי תוציא אישור על כך וכן על כך שהמראה מקורית. תצרף תמונות שיוכיחו כי אין שום סמני פגיעה בריכבך.

חקירה נגדית, איפה היתה הפגיעה, למה הוא לא החליף איתך פרטים במקום, היכן הוגשה התלונה במשטרה - נסה לחפש סתירות, אם הוא טוען שהוא נפגע ביפו והתלונה היא במקום מרוחק, אם הוא לא זוכר איפה הוא ראה אותך ותוכל להוכיח שהיית במקום אחר.

מעבר לכך, אמינות הופעתך בבית המשפט משמעותית ביותר. תתלבש יפה, תדבר יפה ובהיגיון ויש לך סיכוי מצויין!

פורסם

הנתבעת היא חברת הביטוח, לא?

הם יספקו ייעוץ משפטי וייתכן שיזמנו אותך לעדות.

תעיד אך ורק אמת.

אל תסתבך עם סיפורים מפוברקים של עדים מומצאים, האמת לצידך אז למה לשקר?

תתייעץ עם חברת הביטוח אם יש טעם להביא אישור על מקוריות הצבע.

לא לשכוח קבלה כדי לבקש החזר הוצ' במידה ותזכה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
אם הצבע שלך בצד ה"פוגע" מקורי תוציא אישור על כך וכן על כך שהמראה מקורית. תצרף תמונות שיוכיחו כי אין שום סמני פגיעה בריכבך.

חקירה נגדית, איפה היתה הפגיעה, למה הוא לא החליף איתך פרטים במקום, היכן הוגשה התלונה במשטרה - נסה לחפש סתירות, אם הוא טוען שהוא נפגע ביפו והתלונה היא במקום מרוחק, אם הוא לא זוכר איפה הוא ראה אותך ותוכל להוכיח שהיית במקום אחר.

מעבר לכך, אמינות הופעתך בבית המשפט משמעותית ביותר. תתלבש יפה, תדבר יפה ובהיגיון ויש לך סיכוי מצויין!

הצבע שלי בצד ה"פוגע" אכן מקורי על המראה, המרכב לא תוקן כלל.

איך אני מוציא אישור על הצבע המקורי ? אם זה כרוך בשמאי אצטרך לשלם לו, לא ?

הרי הוא עצר ליידי ברמזור אז בטח שהיינו באותו מקום באותה שעה, התלונה הוגשה במשטרה של אזור מגוריו.

ברור שאגיע לבית המשפט, בלבוש הולם, אני מקווה שחברת הביטוח תעזור בהכחשת הארוע ולא תגיע להסדר קדם משפט כמו שהם נוהגים לעשות.

פורסם
הנתבעת היא חברת הביטוח, לא?

הם יספקו ייעוץ משפטי וייתכן שיזמנו אותך לעדות.

תעיד אך ורק אמת.

אל תסתבך עם סיפורים מפוברקים של עדים מומצאים, האמת לצידך אז למה לשקר?

תתייעץ עם חברת הביטוח אם יש טעם להביא אישור על מקוריות הצבע.

לא לשכוח קבלה כדי לבקש החזר הוצ' במידה ותזכה.

ישנם שני נתבעים, אחד זה חברת הביטוח והשני אני (להלן הנהג)

הם אמרו שהם יספקו את היעוץ המשפטי והם גם אמורים להופיע בבית המשפט, אין לי בעייה להעיד, הרי לא עשיתי כלום.

שוב, מאיפה אני מוציא אישור על צבע מקורי ? ועוד של מראה, זה פלסטיק.

פורסם

מצויין, התביעה לפי הספר, נגדך ונגד הביטוח שלך.

כתב ההגנה שלך צריך להיות משהו כמו:

1. מוכחש קיום התאונה הנטענת.

לא היה מגע בין הרכבים בשום שלב.

2. הרכב מבוטח בפוליסת ביטוח מקיף שמספרה XXXXXX בחברת הביטוח ZZZZ, שהינה הנתבעת 2.

תתייעץ עם חברת הביטוח ובקש מהם שינסחו עבורך כתב הגנה בסגנון.

וודא הגשתו לביהמ"ש. (ניתן דרך מערכת "נט המשפט" לראות מסמכים שהוגשו בתיק מסויים)

שאל גם את חברת הביטוח אם הם חושבים שיעזור להביא אישור שהצבע מקורי.

לדעתי כל פחח יכול לדעת אם הצבע מקורי או לא.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

עד עכשיו אני עובד מול הסוכנות שלי - מחלקת תביעות, אתה אומר לפנות ישירות לחברת הביטוח למחלקה המשפטית או תביעות ?

למה שהפחח יתן לי מכתב כזה שהצבע שלי מקורי - הרי בית המשפט יכול לקרוא לו אח"כ לעשות שיסביר על סמך מה הוא רשם זאת. ובלי קשר הוא בטוח ירצה סכום מסויים על זה, למה חברת הביטוח לא מטפלת בזה ואני אמור לשבור את הראש עם כל ההוכחות ? אם הם ישלחו אלי שמאי מטעמם הוא יוכל לתת טופס עדות על אי תאונה.

פורסם

מה בדיוק היה הסיפור של העקיפה, הרי רוב האנשים השפויים לא מתחילים לקלל ברמזור.

איך קישרת בין הארוע של העקיפה לתלונה שהוגשה? הרי לא הכרת אותו לפני? איך אתה יודע שמי שהגיש את התלונה הוא האדם שעקפת?

אם התלונן על עבירת פגע וברח, האם המשטרה יצרה איתך קשר? האם נתת עדות?

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

מה מבחינת המשטרה , הרי רשמת שהוא דיווח על " פגע וברח "

האם חקרו אותך ?

אציין שחקירה כזאת היא לטובתך .

ברגע שהשקר יתגלה . הוא יהיה בבעיה . העניין כבר לא יהיה אזרחי אלא פלילי .

מדינה של ערסים מגעילים

• ספונסר פורום
פורסם
הכחשתי את התאונה מול חברת הביטוח לכן דחו אותו ואז הוא הגיש תביעה משפטית.

אם השופט יאמין או לא, אין לי מושג !

אבל אם אפשר לחשוב על דרכים להוכיח שהכל מפוברק אני אשמח לרעיונות. ואז אגיע לבית המשפט מוכן.

אם אכן אתה בטוח בעצמך שלא היית מעורב. בתאונה, עליך לעשות שני דברים.

1 לך לבדיקה במכונת אמת, הצג לבודק שאלות מנחות ,שעליהן כמובן תענה אמת, צרף לכתב ההגנה את התשובה כולל החשבון.

2 הכנס למכון בדיקה לפני קניה שלם רק עבור בדיקת אותו הצד שאמור היה לפגוע, לפי דברי התובע, צרף גם את תוצאות הבדיקה כולל חשבונית כמובן.

אם יצאת דובר אמת, ובבדיקה אכן אין פגיעת צבע, הרי ששופט רואה תמונה אחרת ממה שחושבים. ויודע לזהות רמאים, ובטוח שתהיה הזוכה.

אחרי כל הבדיקות אם תרצה שלח אלי את דו"ח השמאי של התובע כולל תמונות. אבדוק עבורך אם יכול להיות שנפגע רק מהמראה שלך ללא מגע המרכב.

וללא התחיבות מצידך כלפי. ללא תשלום, אין צורך בחוות דעת של שמאי כיוון ששופט יודע לזהות אם יש קשר בין שתי פגיעות, אעזור לך לכוון את השופט במקרה הצורך.

בהצלחה

אלי אמרן - שמאי רכב 054-6999223

פורסם
מה בדיוק היה הסיפור של העקיפה, הרי רוב האנשים השפויים לא מתחילים לקלל ברמזור.

איך קישרת בין הארוע של העקיפה לתלונה שהוגשה? הרי לא הכרת אותו לפני? איך אתה יודע שמי שהגיש את התלונה הוא האדם שעקפת?

אם התלונן על עבירת פגע וברח, האם המשטרה יצרה איתך קשר? האם נתת עדות?

1. עקפתי אותו בדרך לרמזור, הוא נעמד לידי וקילל, זכרתי את הרכב שלו ואת הצבע ולפי הגשת התלונה ומועד הקללות הללו זה בהחלט הוא.

2. הארוע של העקיפה לא קשור ל"תאונה" שהוא פיברק, אני משער שהוא התעצבן שצחקתי לו בפנים ולכן הוא התלבש עלי על נזק שהיה לו מבעוד מועד ברכב.

3. המשטרה לא יצרה איתי קשר ולא נתתי שום עדות - יש טופס שהוא צירף לתביעה שהוא הוציא מהמשטרה וזהו.

פורסם
מה מבחינת המשטרה , הרי רשמת שהוא דיווח על " פגע וברח "

האם חקרו אותך ?

אציין שחקירה כזאת היא לטובתך .

ברגע שהשקר יתגלה . הוא יהיה בבעיה . העניין כבר לא יהיה אזרחי אלא פלילי .

מדינה של ערסים מגעילים

לא חקרו אותי ולא יצרו איתי קשר בכלל.

מסכים איתך, מדינה של ערסים !

• תוכן חדש...