Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4860 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

כחלק מההכנות לקמפינג השנתי שלי ושל חבריי החלטנו הפעם לגוון ובנוסף למנגל\פוייקה\מטפוני הקבועים להוסיף הפעם גם נתח בשר עסיסי בצלייה איטית (אסאדו).

העניין הוא שאנחנו צריכים את הציוד לאסאדו- רגליים ושיפוד מתכת שאפשר למקם מעל המדורה לצורך צליית הבשר.

אשמח אם מישהו יכול לכוון אותנו מהיכן ניתן לרכוש או לחילופין להשכיר את הציוד המבוקש.

כמוכן אם יש כאן מומחי אסאדו אשמח להמלצות על נתח בשר מומלץ לצורך המשימה (עדיפות לכבש\פרה) ואופן צלייה רצוי.

רוב תודות.

נ.ב

מכיוון שאני צופה קישור ל"סאדו" אציין מראש שאם היינו מחפשים ציוד כזה כנראה היינו מחפשים אותו בדנג'ן או משהו כזה אז אפשר להרגע...

;-)

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

שאל את חבר הפורום Fangio

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

ברפרוף מהיר בפורום קראתי "השכרת ציוד לסאדו - מהיכן". :shock:

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
נ.ב

מכיוון שאני צופה קישור ל"סאדו" אציין מראש שאם היינו מחפשים ציוד כזה כנראה היינו מחפשים אותו בדנג'ן או משהו כזה אז אפשר להרגע...

למה להרחיק לכת? האוף טופיק של קארספורום מלא הפתעות כרימון, אני בכלל לא אתפלא אם גם לסוגיה הזאת ניתן למצוא פה מענה הולם.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

לאסאדו חובה נתח שומני ומצולע, לכן שמים את הצלעות בגודל מלא, בד"כ של הפרה, אם אתה רוצה אפשר גם טלה אבל זה יקר יותר, וזמן הצליה של הטלה הוא קצר יותר.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

מזאת אומרת "למה"? סאדו!

אם הייתי קורא אסאדו לא הייתי נכנס. :)

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
החלטנו הפעם לגוון ובנוסף למנגל\פוייקה\מטפוני הקבועים להוסיף הפעם גם נתח בשר עסיסי בצלייה איטית (אסאדו).

כמוכן אם יש כאן מומחי אסאדו אשמח להמלצות על נתח בשר מומלץ לצורך המשימה (עדיפות לכבש\פרה) ואופן צלייה רצוי.

אני מבין משאלתך שאין בקרבכם גריל-מן מיומן אלא אתם סתם מתכוונים לנסות את הרעיון בפעם הראשונה. אז נכון שלא מדובר בהנדסת טילים, אבל במצב כזה יש סיכון לא מבוטל שהנתח לא יצא טעים (ואז חבל על הזמן והכסף) או שבמקרה הגרוע תקבלו איזו הרעלת קיבה שלא תוסיף לחוויה של הטיול.

אם בא לכם ללכת על בטוח ולאכול אסאדו כמו שצריך, אתם יכולים לתכנן את המסלול כך שיעבור בנגב המערבי ולעשות עצירה לארוח"צ אצל הארגנטינאים באור הנר. יש עוד כמה כאלה, גם בצפון למיטב זכרוני, אם זה מעניין אתכם אני יכול לחפור קצת ולמצוא את הפרטים שלהם.

אם בכ"ז תעדיפו לנסות לבד, תעיפו מבט באתר של סטיבן רייכלן ובמיוחד במדור הווידאו: http://www.primalgrill.org/

פורסם

אנחנו ממש לא בכיוון של איזור הנגב אלא חזק בפינה הקבועה שלנו על גדות נהר הירדן.

אין גריל מן אבל יש חברה שמחוברים טוב למנגל ועם קצת הדרכה והרבה כוונות נגיע לתוצאה לא רעה בכלל.

ומה יקרה אם בכל זאת האסאדו לא יצא מושלם?

המנגל\פוייקה\מטפוני\סאג׳ (כן, אנחנו הולכים לאפות פיתות במקום!) ישביעו את רעבוננו והמשחק של מכבי בכדורסל באותו ערב ידאג להנעים את זמננו.

זה הולך להיות ערב לספרים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
טוב, אני כבר קיבלתי תיאבון.

איפה התמונות?!

של מה, של ה(א)סאדו? :lol:

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • תוכן חדש...