Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4864 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי באיביי ערכה של שלטי נוחות הכוללת - 2 שלטים, מוח, צמת חוטים של 10.

אסביר מה ניסיתי לעשות על מנת להתקין ואני אשמח אם תוכלו לומר לי למה זה לא עבד :)

הרכב הוא פיאט פונטו ספייס 2001

דבר ראשון שעשיתי - ניתקתי את החשמל של הדלת, יצרתי טסטר 12V ע"י מנורה מהאוטו. חיברתי מינוס לשילדת הרכב ופלוס לחוטי החשמל שמגיעים לדלת כדי למצוא איזה מהחוטים אחרי לפתיחה ןואיזה לנעילה. צהוב הדליק לי בפתיחה ואפור לנעילה.

על פי התרשים ועל פי הצרכים שלי (שהם לצורכי נוחות בלבד וללא אזעקה, מרים חלונות ו/או חיישני אויר)

אלו החוטים:

-חתכתי ע"פ תרשים

-חיברתי לצהוב שמצאתי שאחראי לפתיחה

-חיברתי לפלוס קבוע מהמצבר

-חתכתי ע"פ תרשים

-חיברתי לאפור שמצאתי שאחראי לנעילה

-חיברתי לפלוס קבוע מהמצבר

-חום, מיועד לאיתותים, לא הגעתי אליו עדיין. נשאר מנותק

-אדום, חיברתי לפלוס קבוע מהמצבר

-שחור, חיברתי לשלדת הרכב

-מיועד לפתיחת תא מטען חשמלי, לא רלוונטי בפיאט שלי אז חתכתי.

התוצאה שקיבלתי היא כזו, בלחיצה על פתיחה או נעילה - האור של האוטו מתעמעם לחצי שניה והצ'ופצ'יק של הדלק זז מילימטר אך לא מצליח להיפתח.

על ידי קצת עבודה עם רב מודד הבנתי שאני נותן לדלת מאית / עשירית מהכמות אמפרים שנדרשים כדי לפתוח או לנעול אותה.

אשמח לייעוץ, תודה!

בני

HU - Premier RU525MP. Comp - Morel tempo 6''

rear - 3-way JBL GTO937 6X9. Sub - Cadence ZXW 12''. Amp - JBL CS60.4

| Fiat Punto spice 16V ELX1.3 manual 2001 |

פורסם

ראית את השרשור הזה?

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=464884

א. הנעילה אצלך היא נעילת מינוסים ("נגטיב טריגר" בסכמה שקיבלת עם השלטים), כך שלפי הבדיקה שעשית החוטים שמצאת אינם הנכונים. אם כבר, (ואני לא אוהב את שיטת הבדיקה הזו) אתה צריך לחבר פלוס קבוע ולמצוא בדקירת החוטים, חוט (מינוס) שידליק את הנורה בשעת נעילה ופתיחה.

ב. שים לב שחיווטת את הצמה לפי הסכמה של נגטיב טריגר.

ג. בדוק שהנעילה אצלך היא מקורית של הרכב, אחרת אתה צריך לחווט את הצמה של השלטים "POSITIVE AND NEGATIVE TRIGER"

ד. בקש מהמנהלים שיעבירו את השרשור לפורום טכני. תקבל שם יותר עצות

בהצלחה.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם
ראית את השרשור הזה?

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=464884

א. הנעילה אצלך היא נעילת מינוסים ("נגטיב טריגר" בסכמה שקיבלת עם השלטים), כך שלפי הבדיקה שעשית החוטים שמצאת אינם הנכונים. אם כבר, (ואני לא אוהב את שיטת הבדיקה הזו) אתה צריך לחבר פלוס קבוע ולמצוא בדקירת החוטים, חוט (מינוס) שידליק את הנורה בשעת נעילה ופתיחה.יותר קל--חבר את המנורה למינוס(גוף הרכב)ותדקור חוטים עד שהנעילה/פתיחה של הדלתות תתפקד.

ב. שים לב שחיווטת את הצמה לפי הסכמה של נגטיב טריגר.

ג. בדוק שהנעילה אצלך היא מקורית של הרכב, אחרת אתה צריך לחווט את הצמה של השלטים "POSITIVE AND NEGATIVE TRIGER"גם אם היא לא מקורית עדיין היא תהיה מינוס.יהיו לו 2 חוטים שיוצאים מהמוח שלא מחוברים לכלום

ד. בקש מהמנהלים שיעבירו את השרשור לפורום טכני. תקבל שם יותר עצות

בהצלחה.

$$$$$$

בהצלחה עופר

HU-Alpine 9887R FRONT-rainbow profi line265cs SUB-critical mass ss122 AMP1-zapco refernce 360.4

AMP2-MONO-zapco reference 500.1

פורסם

הערה ראשונה- צודק.

הערה שניה-זה כשהוא מחווט מהמוח. (ואגב-לא בכל מוח יש יציאה לשלטים)

אם הוא מחווט מהלוקר 5 חוטים זה כן יהיה פוזיטיב נגטיב.

בכל מקרה- נראה לי שהוא כבר אצל המתקין הקרוב.

נעלם הבחור...:lol:

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

תודה לכם חברים.

אבדוק מה שאתם אומרים ואעדכן פה....

לא נעלמתי ולא אכנע למתקין חלילה על חיווט וחשמל ;) מעדיף לשרוף כמה פיוזים וללמוד את העניינים

ערב טוב!

פורסם

חיברתי את הטריגר למינוס קבוע (שילדה) במקום לפלוס כי מסתבר שהפיאט פונטו דאז משרדת אות מינוס לפיחה ולנעילת הדלתות... ואת הצד השני לחוטים אחרים בדלת (תכלת-סגול,ירוק-לבן) אחרי יעוץ נוסף בפורום מועדון פיאט...

הצלחתי. עובד מעולה!!! תודה!!!

ו... לאן בדיוק ואיך לחבר את האיתותים אני לא סגור על זה. חשבתי אולי ישר לכפתור של המשולש וזה הכי פשוט אבל קצת חאפר... מה אומרים?

מישהו אמר לי משהו על התיבת פיוזים, מעדיף לא לנגוע בתיבה הזאת היא חשובה מידי בשביל ניסוי וטעייה

פורסם
חיברתי את הטריגר למינוס קבוע (שילדה) במקום לפלוס כי מסתבר שהפיאט פונטו דאז משרדת אות מינוס לפיחה ולנעילת הדלתות... ואת הצד השני לחוטים אחרים בדלת (תכלת-סגול,ירוק-לבן) אחרי יעוץ נוסף בפורום מועדון פיאט...

הצלחתי. עובד מעולה!!! תודה!!!

ו... לאן בדיוק ואיך לחבר את האיתותים אני לא סגור על זה. חשבתי אולי ישר לכפתור של המשולש וזה הכי פשוט אבל קצת חאפר... מה אומרים?

מישהו אמר לי משהו על התיבת פיוזים, מעדיף לא לנגוע בתיבה הזאת היא חשובה מידי בשביל ניסוי וטעייה

תתחדש

תנסה לעקוב אחר צמת המשולש ותתחבר אל הנקודה הקרובה ביותר ללוח הפיוזים .

• תוכן חדש...