Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה יהיה עם הגרמנים האלו?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7928 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיע הזמן שמישהו יקום ויגיד להם: רבותי אין לכן מושג קלוש בעיצוב, תפסיקו כבר עם הנסיונות הפתטיים האלה. קחו מעצב איטלקי או אפילו את הבריטי הזה שעשה למ.ז. את הסקורפיון, רק אל תנסו יותר לעצב לבד.

http://www.fullgaz.co.il/archive/sep-04/news/fg7544-bmw.-new-k1200r-for-2005.php

אהה כן ושנה טובה לכולם

פורסם
הגיע הזמן שמישהו יקום ויגיד להם: רבותי אין לכן מושג קלוש בעיצוב, תפסיקו כבר עם הנסיונות הפתטיים האלה. קחו מעצב איטלקי או אפילו את הבריטי הזה שעשה למ.ז. את הסקורפיון, רק אל תנסו יותר לעצב לבד.

http://www.fullgaz.co.il/archive/sep-04/news/fg7544-bmw.-new-k1200r-for-2005.php

אהה כן ושנה טובה לכולם

ואתה יודע מה עוד מוזר ?

שהעיצוב המכוער הזה - מוכר. והרבה.

תאר לך מה היה קורה עם מעצב איטלקי...

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם
ואתה יודע מה עוד מוזר ?

שהעיצוב המכוער הזה - מוכר. והרבה.

תאר לך מה היה קורה עם מעצב איטלקי...

זה לא העיצוב שמוכר זה מה שבפנים.

שנית מהיכרות טובה עם גרמנים (שת"פ איתם בעבודה) 1. הם מאוד טכניים 2. חסרי חוש יצירתיות ואסתטיקה 3. מאוד פטריוטיים לתוצרת גרמנית, לכן BMW מוכרים ולא משנה עד כמה מכוערת התוצרת שלהם.

פורסם
אפילו לנשיא עם צבעי הלילך חרדל זה יוצא יותר מוצלח(י)

:lol:

תצחק..תצחק..אבל האופנוע הבא שאני צובע זה MZ...:lol:

ראש הממשלה: " לא נשחרר בוטנים עם מלח על הידיים!!!" :onfire::screwy:

"חכה לי רק רגע," היא אמרה בקול גדול, "אני בהריון" בואינג! התערבות על מתנדבת התפתחה לכלל אסון.

פורסם

מהתמונות שהוצגו במאי העיצוב לא כזה נורא (יותר טוב לפחות מג'יקסר החדש והR6 שאיכזבו)

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם
מהתמונות שהוצגו במאי העיצוב לא כזה נורא (יותר טוב לפחות מג'יקסר החדש והR6 שאיכזבו)

במאי 2004 לא היו תמונות של דגם ה-S...אז בטח ובטח לא של הדגם הערום...:roll:

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם

תגידו, שכחתם מי מוביל את מחלקות העיצוב של האיטלקים?

אפריליה- פיליפ שטרק כשאת הRSV FACTORY מעצב בכלל איזה אנגלי.

דוקאטי- פייר טראבלנש. אין מילים.

בקיצור, זרים. לא איטלקים.

תגידו מה שתגידו, אני חושב שהוא יפה. אבל אמרתי את זה גם על המולטיסטראדה, מולטיפלה...

ואולי הגיע הזמן להפסיק לעצב "יפה" ולעבור לעיצוב לשם העיצוב?

"מעולם לא נתתי לבי"ס להפריע להשכלתי" גם אני לא הפרעתי לי...

למכירה- KLE500 95 במצב טוב.

פורסם
תגידו, שכחתם מי מוביל את מחלקות העיצוב של האיטלקים?

אפריליה- פיליפ שטרק כשאת הRSV FACTORY מעצב בכלל איזה אנגלי.

דוקאטי- פייר טראבלנש. אין מילים.

בקיצור, זרים. לא איטלקים.

ומי עיצב את הבנלי טורנדו? אדריאן מורטון... נכון - בריטי ...

• תוכן חדש...