Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לפני קניה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7946 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם כבר בדקת אותם?

קודם כל - יש לך כסף לתחזוקת הבנדיט? בהנחה הפרועה שהוא לא מצריך השקעות מיוחדות.

אם כן - תתקשר לבעלים של שניהם ולך תראה אותם.

תסתכל עליהם תוך מחשבה על הדברים במאמר הבא:

http://www.tapuz.co.il/forums/main/articles.asp?id=8&art_id=415

חזור אלינו עם התרשמויותיך.

למרות שיכול להיות שימליצו לך לא לקחת את הבנדיט...כל מקרה לגופו.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

כשאתה אומר החזקה שוטפת של בנדיט על איזה סכומים מדובר וכל כמה זמן המצב של האופנוע כרגע הוא טוב מאוד

השאלה שלי היא יותר כללית מה עדיף בנדיט או GS ?

פורסם

נראה לי שאתה מחפש חיזוק חיובי להחלטה שכבר ביצעת , מכיון שאופנוע קונים מהלב ולא מהראש , לך

על בחיר לבך - הרי ברור שזה הבנדיט!

למרות שהיה לי פעם GS וגם בנדיט , בדיעבד האופנוע עד 500 שהכי נהנתי ממנו היה DR - אבל זה לדיון אחר.

פורסם
המצב של האופנוע כרגע הוא טוב מאוד

מי אמר ?

שנים כבר שלא ראיתי בנדיט 400 במצב שהוא "בסדר"...אז איך פתאום צץ לו אחד שהוא במצטב "טוב מאוד"?

(ואגב, הוא לא נראה במצב "טוב מאוד" ע"פ התמונה)

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם
מי אמר ?

שנים כבר שלא ראיתי בנדיט 400 במצב שהוא "בסדר"...אז איך פתאום צץ לו אחד שהוא במצטב "טוב מאוד"?

(ואגב, הוא לא נראה במצב "טוב מאוד" ע"פ התמונה)

למה לא?

הוא בחתיכה אחת והגלגלים שלו נראים עגולים ככל שאפשר לראות מהתמונה פה.

זה אומר שהוא במצב טוב ואפילו מצויין יחסית לבנדיט 400.

When a world of oppertunities comes knocking at your door,

Make sure you know where is the rear exit.

There's no place like 127.0.0.1

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

פורסם

תומר, זיכרוני בוגד בי, אז אנא רענן אותו. :-)

הדיוורז'ן שבתמונה היה\הינו שלך או שזו תמונה "מייצגת"?

מה הקילומטראז'?

אגזוז יחיד של דויטש?

סתם נראה לי מוכר...

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אחי אני מכיר את האופנוע הזה הוא יושב כבר איזה שנתיים במוסך יוני אופנועים בי-ם והוא פשוט חרא של אופנוע חבל על הבדיקה... חפש בנדיט אחר... ואל תחשוב בכלל על GS כי בחיים לא יתן לך את מה שהבנדיט יתן לך.... ואל תשמע לאנשים שאומרים שהוא חרא של אופנוע כי הם סתם זיניי סכל תשמע מניסיון...

פורסם
אחי אני מכיר את האופנוע הזה הוא יושב כבר איזה שנתיים במוסך יוני אופנועים בי-ם והוא פשוט חרא של אופנוע חבל על הבדיקה... חפש בנדיט אחר... ואל תחשוב בכלל על GS כי בחיים לא יתן לך את מה שהבנדיט יתן לך.... ואל תשמע לאנשים שאומרים שהוא חרא של אופנוע כי הם סתם זיניי סכל תשמע מניסיון...

כן, העיקר שיש לנו פה מישהו "מבין".

אכד אם ארבא סכל.

When a world of oppertunities comes knocking at your door,

Make sure you know where is the rear exit.

There's no place like 127.0.0.1

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

• תוכן חדש...