Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4858 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לרכוש סט גלגלים ממותג מכובד - oz, momo, וכו.

אני יודע שג.מ פורטל הם היבואנים של oz אך יש להם מלאי מאוד מוגבל ולא ניתן להזמין דגם ספציפי אצלהם.

האם יש יבואן נוסף ל oz או של מותגי אחר או שנצטרך ללכת על רפליקות?

מדובר ברכב מסוג Audi a3.

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני יותר בקטע של OZ אבל הבנתי מאנשים שפורטל מוכרים רק מה שיש במלאי בארץ שהוא מאוד מוגבל ואין אפשרות להזמין אצלהם.

פורסם

המלצתי על מומו כי זה מה שרשמת שאתה מחפש.

בכל אופן במקום "מה אחרים אומרים" תתקשר אליהם ישירות ותשאל.

אני יכול להמליץ לך על בחור בשם קובי מהסניף בתל אביב.

"יאללה בירי".

פורסם

יש לנו במלאי ג׳אנטים של oz בגודל 17 18 19 שמתאימים לאאודי

השאלה היא מה השנה של רכבך?

לגבי הזמנות תמיד ההעדפה היא למכור מה שיש במלאי...גם משתלם לי ולך,אחרת ניתן להזמין במיוחד בהטסה אווירית אבל קח בחשבון שזה סיפור טיפה יקר

שיהיא לילה טוב(לשאלות נוספות אני בפרטי)

פורסם

פורטל מחזיקים גם ג'אנטים של עוד מותגים? בקטלוג שלהם הכל נראה כמו רפליקות סינים מאוד זולים.

פורסם

ניתן לקנות גם בארץ ג'אנטים של חברה LENSO וגם BORBET

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

לאחר התעניינות בחישוקי OZ מקוריים אני ממליץ להתרחק כמו מאש מפורטל סניף הרצליה.

יחס משפיל,מזלזל, והתנהגות חובבנית ובזויה מאביתר וגדי שהם היו נוכחים במקום.

במידה ותרצה עוד פרטים אני אשמח לתת לך.

(תומר בעל במוו 330 כסופה)

על השם משתמש הזה יש כ4 אנשים שונים ו4 מכוניות שונות.

פורסם

מספיק שתראה את התגובה של אביתר לשאלה שלי לגבי הג'אנטים

הוא טוען שבאים אליו נהגים עם מכוניות יוקרה ומרכיבים ג'אנטים סיניים

1. מכוניות יוקרה באות עם מגנזיום מקורי מן הסתם!

2. או שעל פי טענתו אנשים באים עם מכוניות יוקרה ומחליפים את הג'אנטים של bbs , momo בג'אנטים סיניים!- נו באמת!

3. הוא טוען שצריך לעשות התאמות כאלו ואחרות במכוניות אירופאיות חדשות בשביל להרכיב ג'אנטים, לא סביר בעליל

הרי יש תקנים באירופה וסביר להניח שיש תיאום בין יצרניות הג'אנטים לבין יצרניות הרכב החדש.

אולי עם בא אליו מישהו עם איזה סוברו פשע אז צריך לעשות התאמות כאלו ואחרות.

פורסם

מקסימום תביא מחול.

מארה"ב אתה יכול לשלוח בים וזה יוצא משלוח בעלות סבירה.

מבחינת האישורים - מחלקת יבוא של משרד התחבורה אמרו בטלפון שכל עוד מדובר בג'אנטים חדשים מיצרנים ידועים אין שום בעיה לקבל אישור.

אני מקווה שהם אכן יעמדו במילה שלהם.

כדי להיות בטוח אתה יכול לשלוח להם מכתב ולקבש אישור עוד לפני שרכשת.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

אין אופציות. תעשיית הג'אנטים בארץ גוזרת קופונים מאז ומעולם עם מחירים הזויים בדיוק כמו מחירי הרכב בארץ.

הכל זבל סיני כבד , כל מה שאיכותי וממותג מרקיע שחקים במחירים הזויים. הם הרי יודעים שהאדם הממוצע לא יודע מה זה משקל בלתי מוקפץ ומהי חשיבותו והוא חושב שאלה סה"כ ברזלים יפים והולך רק על היופי , אז מה הטעם לשלם יותר ? זה הרי אותו דבר נכון ?

בגלל זה 90% מהרכבים בארץ עם ג'אנטים לא מקוריים לובשים איזה שקר סיני זול שהחנויות בטח מביאים בקונטיינרים ב 20 דולר ליחידה. ( לא פלא כל הבעלים נוהגים על איבו או S2000 , לא שאני פותח עיניים אבל זה קל להבין איך )

זה אחרי מחקר מעמיק , אתם מוזמנים לתקן אותי. אני לא מדבר על BBS ומותגים יקרים כי הם יקרים . אלה על מותגים שלא אמורים להיות יקרים ( כמו OZ ) ובכל זאת מחירם מרקיע שחקים , וזה אם בכלל החנות מציע את המותגים האלה , כי כולם יודעים שהכסף הגדול הוא למכור זבל סיני במחיר מופקע.

וכן זה מעצבן אותי כמו כל דבר בארץ הזאת שקשור למוטוריקה. הכל יקר וזול והדברים הטובים מחירם פי 20 .

ולא הזכרתי בכלל את הסרט שתיכנס אם תביא דברים מחו"ל , הם יכולים להגיד לך שזה בסדר ואז לא לאשר ואז תלך לחפש את החברים שלך. כבר שנתיים אני לא קונה ג'אנטים נורמאליים כי אני לא חושב שלדפוק את הרכב עם 10 קילו לג'אנט 15 אינץ' זה בסדר , ואני לא מוכן לחיות עם עצמי בידיעה שאני זורק 3500 ש"ח על איזה דגם של OZ שכבר לא ביצור ושוכב להם במחסנים לפרייר שירכוש אותם.

וזה רק הג'אנטים... שמתם לב איך כל מחירי הג'אנטים בכל האתרים הוא 0 ש"ח ? צריך להתקשר אליהם בשביל לברר מחיר ,לא צריך להיות גאון בשביל להבין שמדובר במסחר מסריח של מוצר זול וזריקת מחירים הזויים בהתאם למצב הרוח של המוכר או מה שזה לא יהיה. גם על צמיגים עשו פה סדום ועמורה עד שזה נכנס חזק בחוק ועכשיו מקפידים על זה.

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם
אין אופציות. תעשיית הג'אנטים בארץ גוזרת קופונים מאז ומעולם עם מחירים הזויים בדיוק כמו מחירי הרכב בארץ.

הכל זבל סיני כבד , כל מה שאיכותי וממותג מרקיע שחקים במחירים הזויים. הם הרי יודעים שהאדם הממוצע לא יודע מה זה משקל בלתי מוקפץ ומהי חשיבותו והוא חושב שאלה סה"כ ברזלים יפים והולך רק על היופי , אז מה הטעם לשלם יותר ? זה הרי אותו דבר נכון ?

בגלל זה 90% מהרכבים בארץ עם ג'אנטים לא מקוריים לובשים איזה שקר סיני זול שהחנויות בטח מביאים בקונטיינרים ב 20 דולר ליחידה. ( לא פלא כל הבעלים נוהגים על איבו או S2000 , לא שאני פותח עיניים אבל זה קל להבין איך )

זה אחרי מחקר מעמיק , אתם מוזמנים לתקן אותי. אני לא מדבר על BBS ומותגים יקרים כי הם יקרים . אלה על מותגים שלא אמורים להיות יקרים ( כמו OZ ) ובכל זאת מחירם מרקיע שחקים , וזה אם בכלל החנות מציע את המותגים האלה , כי כולם יודעים שהכסף הגדול הוא למכור זבל סיני פבמחיר מופקע.

וכן זה מעצבן אותי כמו כל דבר בארץ הזאת שקשור למוטוריקה. הכל יקר וזול והדברים הטובים מחירם פי 20 .

ולא הזכרתי בכלל את הסרט שתיכנס אם תביא דברים מחו"ל , הם יכולים להגיד לך שזה בסדר ואז לא לאשר ואז תלך לחפש את החברים שלך. כבר שנתיים אני לא קונה ג'אנטים נורמאליים כי אני לא חושב שלדפוק את הרכב עם 10 קילו לג'אנט 15 אינץ' זה בסדר , ואני לא מוכן לחיות עם עצמי בידיעה שאני זורק 3500 ש"ח על איזה דגם של OZ שכבר לא ביצור ושוכב להם במחסנים לפרייר שירכוש אותם.

וזה רק הג'אנטים... שמתם לב איך כל מחירי הג'אנטים בכל האתרים הוא 0 ש"ח ? צריך להתקשר אליהם בשביל לברר מחיר ,לא צריך להיות גאון בשביל להבין שמדובר במסחר מסריח של מוצר זול וזריקת מחירים הזויים בהתאם למצב הרוח של המוכר או מה שזה לא יהיה. גם על צמיגים עשו פה סדום ועמורה עד שזה נכנס חזק בחוק ועכשיו מקפידים על זה.

שלום רב!

אעיר והאיר כמה נקודות על תגובתך..

א.מי אמר לך שoz זה לא מותג יקר? אתה מתכתב איתם במיילים ומבקש מהם לא לעלות מחירים בצורה מטורפת???.בשביל שהמותג הזה ימשיך להתקיים בארץ?אתה יודע כמה הזמנות מיוחדות עצרתי לבחורים מסויימים שביקשו ממני דגם מסויים ספציפית וכבר שמו מקדמה על החשבון,למה?בגלל שבאיטליה החליטו להרים מחירים?

ב.אתה יודע כמה עולה להביא מכולה של דגמי oz שאתה יודע שאין הרבה ביקוש בארץ?ובכל זאת אנחנו מביאים ומשתדלים לתת מחיר טוב עליהם

ג.יש דגמים בoz שקיימים במלאי ב15 אינץ ב3009 ש״ח ולא ב3500 כמו שציינתי פה לאחר סקר מעמיק..

ד.זה שלא מפרסמים מחירים באתר האינטרנט כי אנחנו לא עובדים בשיטה כמו שרבים עושים,מחיר זול באינטרנט ואז כאשר אתה נוסע לרחוק ומבקש את המחיר הנקוב באתר..מתחילים למצוא לך תירוצים..שמע ניגמר בדיוק הדגם הנ״ל תוסיף משו קטן ונסתדר וכ״ו.לכן אין מחירים באתרים(וגם רב העיסקאות מגיעות עם צמיגים בדרך כלל אז צריך לראות מה מידת הצמיג?דגם?מותג?וכ״ו)

ה.לא מוכרים לפי מצב רוח וזורקים מחיר לאוויר..נותנים הצעה טובה לפעמים עם הנחה קטנה ותאמין לי אנשים לא פראיירים

המשך ערב טוב

פורסם
שלום רב!

אעיר והאיר כמה נקודות על תגובתך..

א.מי אמר לך שoz זה לא מותג יקר? אתה מתכתב איתם במיילים ומבקש מהם לא לעלות מחירים בצורה מטורפת???.בשביל שהמותג הזה ימשיך להתקיים בארץ?אתה יודע כמה הזמנות מיוחדות עצרתי לבחורים מסויימים שביקשו ממני דגם מסויים ספציפית וכבר שמו מקדמה על החשבון,למה?בגלל שבאיטליה החליטו להרים מחירים?

ב.אתה יודע כמה עולה להביא מכולה של דגמי oz שאתה יודע שאין הרבה ביקוש בארץ?ובכל זאת אנחנו מביאים ומשתדלים לתת מחיר טוב עליהם

ג.יש דגמים בoz שקיימים במלאי ב15 אינץ ב3009 ש״ח ולא ב3500 כמו שציינתי פה לאחר סקר מעמיק..

ד.זה שלא מפרסמים מחירים באתר האינטרנט כי אנחנו לא עובדים בשיטה כמו שרבים עושים,מחיר זול באינטרנט ואז כאשר אתה נוסע לרחוק ומבקש את המחיר הנקוב באתר..מתחילים למצוא לך תירוצים..שמע ניגמר בדיוק הדגם הנ״ל תוסיף משו קטן ונסתדר וכ״ו.לכן אין מחירים באתרים(וגם רב העיסקאות מגיעות עם צמיגים בדרך כלל אז צריך לראות מה מידת הצמיג?דגם?מותג?וכ״ו)

ה.לא מוכרים לפי מצב רוח וזורקים מחיר לאוויר..נותנים הצעה טובה לפעמים עם הנחה קטנה ותאמין לי אנשים לא פראיירים

המשך ערב טוב

אתה מתעלם לחלוטין מהבעיה העיקרית, שאתה יבואן רשמי ובלעדי של oz בארץ. אבל בפועל אתה יבואן רק לדגם ספציפי במידה ספציפית שבמקרה יש לך במלאי. אני יודע שחלק מהדגמים נמצאים אצלכם חודשים ארוכים במלאי ועדיין אתה מתעקשים למכור אותם ולא להזמין את מה שהלקוח מבקש.

שוב אני שואל, כאשר אני מזמין רכב, לדוגמא הרכב שלי S3, רציתי תוספת מסויימת שלא נמצאת במלאי שיש בארץ. נחש מב קרה? אודי עשו בזמנה מיוחדת, המפעל בגרמניה נאלץ לעשות ייצור מיוחד ולא שילמתי על זה שקל יותר (פרט לעלות של התוספת עצמה אך המחיר היה זהה אילו רגב כזה היה נמצא במלאי בארץ).

כל הסיפור הזה שרתה מוכר נשמע לי כמו שקר אחד גדול.

האינטרס שלך הוא פשוט לדחוף את מה שיש במלאי. ברור לי שזה רעיון עדיף אבל אתה צריך להבין שיש לקוח בצד השני.

איך יתכן שבארה״ב אני יכול להזמין כל דגם, בכל מידה ובכל צבע ב tire rack לדוגמא באותו מחיר?

שם יש להם קסם כלשהו לעקוף את הסנקציה של ייצור מיוחד?

למען האמת אתם מתנהלים בצורה חובבנית למדי.

אם הייתם מנסים לדחוף מלאי שלפחות מתאים זה משהו אחד, אבל אתם כל כך נחושים למכור את מה שיושב במחסן שאתם מתעלמים מכל דרישות הלקוח.

• תוכן חדש...