Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4906 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

שבוע הבא יש לי מבחן פסיכומטרי בבניין שרמן באוניברסיטת ת"א, כתוב לי שאני צריך להיכנס דרך שער 1.

האם יש חניון באזור השער הזה? האם מישהו יודע היכן הבניין נמצא? אשמח להוראות.

האמת היא שאני מעדיף להגיע ברכבת, כי ממש לא בא לי להגיע למבחן אחרי פקקים, ועם עייפות.

כמה התחנה קרובה לשער 1? האם צריך לקחת אוטובוס אחרי שיורדים מהרכבת או שמא מדובר במרחק הליכה סביר?

לדעתכם, איך כדאי להגיע בכדי להימנע מכמה שיותר כאבי ראש?

תודה רבה :)

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אפשר להגיע באוטו אבל קח בחשבון פקקים אם אתה לא מורגל בנהיגה באזור תל אביב.

הרכבת נמצאת במרחק כ10-20 דקות הליכה אבל יש אוטובוסים שיוצאים כל 5 דקות ועושים סיבוב סביב האוניברסיטה.

יש חניונים מסביב לאוניברסיטה ב10-20 ש"ח, לא הרבה בהתחשב בכמה שעולה לך הפסיכומטרי :)

פורסם

תודה רבה על העזרה :)

אני מורגל לפקקים, אבל ממש לא מתחשק לי לעבור את זה לפני מבחן של יותר מ3 שעות.

האוטובוסים עוברים בכל השערים? אתה יודע להגיד לי אולי איזה חברה מפעילה את האוטובוסים בתל אביב כדי שאחפש באתר שלהם איזה קווים מגיעים לאן?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם

קח את הרכבת ולך ברגל.

במזג אוויר נוח זו הליכה סבבה לגמרי (אם כי בעליה)

אתה עולה, חולף על פני שערים 14 ואז 2 ואז מגיע לשער 1.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

העלייה לשם מזויעה, אני אישית שנאתי אותה :)

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין במפץ הגדול? מזל טוב, גם לך יש תאוריה דמיונית. :-P

פורסם

בחום של אוגוסט זה זוועה.

במז"א הנוכחי לא נורא.

פורסם

תודה לכולם על העזרה, אני מעריך את זה מאוד :)

אין לי בעיה ללכת, זה אפילו רצוי, במיוחד אם מזג האוויר יהיה נחמד. לפי המפה הבנתי שפשוט יוצאים מהרכבת לכיוון צפון, לאורך רחוב קלאוזנר? בכמה זמן הליכה מדובר? (בערך).

פורסם

נניח 20 דקות, בלי למהר.

פורסם
היי,

שבוע הבא יש לי מבחן פסיכומטרי בבניין שרמן באוניברסיטת ת"א, כתוב לי שאני צריך להיכנס דרך שער 1.

האם יש חניון באזור השער הזה? האם מישהו יודע היכן הבניין נמצא? אשמח להוראות.

האמת היא שאני מעדיף להגיע ברכבת, כי ממש לא בא לי להגיע למבחן אחרי פקקים, ועם עייפות.

כמה התחנה קרובה לשער 1? האם צריך לקחת אוטובוס אחרי שיורדים מהרכבת או שמא מדובר במרחק הליכה סביר?

לדעתכם, איך כדאי להגיע בכדי להימנע מכמה שיותר כאבי ראש?

תודה רבה :)

יש חניות מפוזרות כמעט ליד כל שער (בתשלום כמובן). תחפש בגוגל "אוניברסיטת תל אביב מפה" וזה ישלוף לך מין אפליקציה שמראה לך איפה נמצא הבניין שאתה מחפש. כשתמצא אותו תוכל לראות אם יש בכניסה הקרובה חניונים.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

תודה לכולם.

נראה לי שאסע ברכבת, אם לא ארצה ללכת אוכל לקחת אוטובוס, בכל מקרה לא מתחשק לי לנסוע לשם ברכב.

המון תודה לכולם :)

פורסם

שלום,

הכי טוב להגיע ברכבת כמו שכתבו כאן ואז כן לקחת אוטובוס ולא לעלות ברגל את העלייה !

אתה לפני פסיכומטרי, תגיע הכי רענן (ולא מזיע) שאפשר.

ושיהיה בהצלחה.

• תוכן חדש...