Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4899 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן:) לפני מס' ימים רכשתי את הרכב הראשון שלי , גרנדה 2008 עם 76 אלף קילומטר'ז :)

1)הבנתי שיש צורך בנוזל קירור אדום המיועד לפיאט -אשמח לדעת מהיכן הכי משתלם לרכוש אותו וכמה בערך הוא עולה, ובגדול כול כמה זמן אני צריכה להחליף\לבדוק את הנוזל קירור ,והאם יש "תוקף" לנוזל קירור במנוע

2) מבחינת שמן ,מים ,אוויר בצמיגים ושאר הבדיקות הבסיסיות ברכבים..האם יש משו נוסף, שכדי \מישו ממליץ לי ללמוד ולדעת לעשות בעצמי לפני שאני פונה למוסכניקים???

3) שאלה על הגיר הידני - מה הסיבה להיותו "קשה" יחסית (מעבר בין ההילוכים) ,והאם ניתן לטפל בזה או שמה זה הבלאי שעשה את זמנו..

תודה על העזרה!

ליאת

פורסם

1-קונים אותו ממוסך מורשה,עלותו כ 30-40 שקל לליטר,לשים לב אם קונים תרכיז שצריך למהול אותו או פחית מוכנה כבר.

2-לבדוק פעם בשבוע,לא צריך להחליף אותו.

3-יש קושי רק בתחילת הנסיעה או תמיד?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בפיאט נוזל קירור מומלץ להחליף לפארפלו אדום אחת לשנתיים או 40K ק"מ , צריך לערבב 2 ליטר מרוכז עם 2 ליטר מים מזוקקים בלבד.

לגבי העברת ההילוכים , מהנסיון שלי העברת הגיר בפיאט קצת "קשה/קהה" יותר ביחס ל-קורולה ידנית לדוגמא כנראה שאין לך מספיק כח בזרועה , בסופו של דבר מתרגלים.

פורסם

יש קושי בגיר במהלך כול הנסיעה. והקלא'ץ נלחץ עד הסוף. לפני כן נהגתי על סיווק 95 ידנית, אז לא חושבת שזה עניין של הרגל. מרגישים שמשהו לא בסדר, אשמח לדעת מה יכולות להיות הסיבות לכך

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...