Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4905 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

האם ניתן לבטח נהג חדש ברכב של הוריו בביטוח שיחול רק בימים שישי ושבת?

האם זה מקובל? מה לדעתכם יהיו העלויות?

תודה רבה.

פורסם

בביטוח ישיר או ב 9 מיליון יש ביטוח שאתה יכול לעשות אותו 12 פעמים בשנה למשך 3-4 ימים כל פעם , תפעיל אותו כשתרצה.

בהפניקס יש ביטוח לפי שעות

Miata ND2

פורסם

לפני כמה שנים, כשהייתי בצבא, הרכב של ההורים שלי היה מבוטח בביטוח ישיר והייתה אופציה לביטוח ארבעה ימים. עלה 50 ש"ח לכל פעם. בחישוב מהיר של יציאה פעם בשבועיים בממוצע יוצא 1300 ש"ח בשנה.

לבחור אחר ששירת איתי היה ביטוח שהופעל ובוטל בsms והחיוב היה לפי ימים ושעות ע"פי תעריף מסויים שאותו לצערי אני לא זוכר.

בכל אופן, האופציה הייתה קיימת ואני מאמין שעדיין קיימת, שווה אם זאת לברר כדאיות למול הוספת ביטוח קבוע שכן התוספות יכולות להגיע לסכום רציני (רגילות, יציאות יותר תכופות בתקופות אימונים או מה לא).

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אפשר גם אפשר.

לכל חברה/סוכן ביטוח יש את ההגבלות שלו.

בהצלחה,

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...