Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4893 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמתי עין על רכב נוסף לבית, ניסן אלמרה 99 יד 1.

הכל טוב ויפה, חוץ מדבר אחד, המנוע מזיע מחלקו התחתון.

לפני שאני נכנס להרפתקאות, מהי אמור להיות מחיר החלפת אטמים?

מעבר לזה הרכב מצא חן בעיני.

אשמח לטיפים נוספים כמובן.

פורסם

קשה לדעת כי לא ברור מאיפה הזעת השמן.

אם למשל זה מאטם אגן השמן (המכונה "קרטר") זה יחסית קל וזול לתיקון, מאיות בודדות או אפילו בעבודה עצמית.

אם זה מחזיר שמן אחורי של המנוע זה כרוך בפירוק הגיר מהמנוע מה שמייקר עד כדי חוסר כדאיות את העבודה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

תודה על התגובה המהירה,

אולי אני טועה, והנזילה היא מלמעלה, האם זה משנה את עלות העבודה?

נגיד להסיר את החלק העליון ולהחליף אטם, במה אמור להתסכם?

פורסם

שים לב שברכב ישן קצת הזעה של שמן זה נורמלי לחלוטין, ולדעתי אפשר להנות ממנו שנים ללא שום תיקון, אישית קניתי את הרכב הקודם גם עם הזעה של שמן, ובהמלצת המכונאי שאמר לי אותו דבר שאני אומר, נסעתי ככה כשנה וחצי עד למחירת הרכב, הקונה גם לא נרתע מההזעה.

המכונאי אמר שזה ניתן לתיקון, סביב ה 500-600 שקל, אבל קרוב לוודאי ההזעה תופיע שוב אחרי כשנה.

לך למוסך לבדיקת מקור ההזעה, קבלת הצעת מחיר, ואז תראה אם זה שווה לתיקון או לא, או האם זה בכלל לא חובה לתקון.

סך הכל רכב נהדר, אחד המועדפים עליי במחיר זול, ואמינות מופתית.

נ.ב. כמובן לבדוק מפלס שמן גיר ושמן מנוע לעיתים קרובות יותר ולהוסיף במידת הצורך, אצלי היתה הוספה של שמן מנוע כ-כוס וחצי לשנה.

בהצלחה.

פורסם

כן זה התכנון שלי גם.

הרכב הנל אמור לעשות 20 קמ ביום ואפילו פחות.

ככה שגם תצרוכת הדלק לא מפריעה לי.

תודה על היחס המהיר!

פורסם

*** נמחקו ציטוטים מיותרים כאן ובהודעות הקודמות.

נא לא לצטט הודעות שמעל התגובה שלך.

תודה, הנהלת הפורום.

אם אני לא טועה לאלמרה 99 אין שרשרת טיימינג, לא?

אני יעדכן בהמשך.

פורסם
אם אני לא טועה לאלמרה 99 אין שרשרת טיימינג, לא?

אני יעדכן בהמשך.

לכל אוטו יש "משהו" טיימינג, או חגורה או שרשרת, במקרה שלך שרשרת.

פורסם

לצערי הרב יום לפני שסגרנו על הרכב הבן של האדון החליט להתעורר ונזכר שחבל למכור את הרכב הזה...

ככה שהחיפושים ממשיכים...

:cry:

פורסם

ת'כלס, צודק.

יש לי גם רכב כזה שנת 96 גיר אוטומט, מבסוט עד השמיים, הרכב גם די חסכוני יחסית ל1600 אוטומטית...

גם אצלי המנוע והגיר "מצופים" בשמן וליכלוך מלמטה, לא מפריע לי בכלל, בגלל שאין כמעט איבוד של שמן, לא מנוע ולא שמן גיר.

חשוב לוודא את עניין השמן ברכבים ישנים...למה זה יכול להיות צרה צרורה....

• תוכן חדש...