Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4914 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

חבר לקח היום בבוקר מיאטה לבדיקה, הוא שלח לי תוצאות אבל מכיוון שלא הכנסתי רכב לבדיקה כבר מעל 5 שנים אני כבר לא זוכר מה זה שילדה או קצה שלדה או סתם כסת"ח.

מצורפת תמונה של הבדיקה אשמח לדעת מבעלי נסיון אם מדובר בשלדה פגועה/קצה.

תודה!

20130125121740.jpg

nissan silvia s14

פורסם

מתיחה וחומר מילוי - לא טוב!

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

כן,יש קצה לכאורה(פח חזית וכו').

לא הייתי שולל את הרכב אם מצבו טוב ומחירו בהתאם.

GT-STI בשביל הפאן(נמכרה :( ).

ktm 690 smc ליום יום ולחסכון בדלק :)

פורסם

סימני מתיחה משמעותו פגיעה בשילדה שהצריכה מתיחה של קורה מכופפת כנ״ל לגבי הלחמות, חלקים מתנתקים לא מלחימים אלא מחליפים. אין מידע האם מדובר בקצה שילדה ומשמע שמדובר בפגיעה יותר משמעותית הגם שממילא לא הייתי נוגע ברכב גם עם פגיעת קצה שילדה ולו בשל ירידת הערך הפסיכולוגית אשר נגרמת עקב כך.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

בשביל כ-500 שקל עבור בדיקה, המכון בדיקה יכל להיות נחרץ יותר.

אחרת - צריכים לעסוק בניחושים שונים (מה שבטוח שהרכב עבר תאונה כלשהי).

בהתחשב בסוג הרכב - עדיף אולי במצב זה לקחת לפחח שאתם סומכים עליו.

alfa 156 2.5.

פורסם

הרכב עבר פצצה רצינית בחזית שים לב תיקנו את הרוב אבל מעבה מזגן עדין מעוך , סימני תיקון בתא מנוע :shock: סמני מתיחה והחלמות חיבורים לא מקוריים שמישהו יסביר לי בדיוק מה צריך למתוח :כנף ... טמבון.... דלת..... לא לא ולא כל מה שמתחבר בריתוך לשילדה יש צורך למתוח הקיצור הבוחן חבר של או מכיר את בעל הרכב והוציא בדיקה יחסית יפה אבל בשורה התחתונה הרכב עבר תאונה לא קלה בחזית ובטוח שיש לו גם קצה שילדה או אפילו יותר להתרחק:shock: :shock: :shock:

פורסם

קצה שילדה ברור

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
תודה לכולם. אמרתי לו שלא יקנה את האוטו ושייקח ממנו את הסכום של הבדיקה.

האם המוכר דיווח לכם על התאונה הזו לפני שלקחתם את הרכב לבדיקה?

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

שלום,

לפי הכתוב מדובר בתיקוני מרכב בלבד (במחוני הבדיקה מרכב מתייחס לגוף הרכב להבדיל משלדה/קורות) לא כתוב דבר לגבי הקורות.

האוטו עבר תאונה מקדימה זה וודאי אך לעניות דעתי לא מדובר בשלדה ובהחלט הייתי שוקל רכישה של הרכב, בעיקר אם מדובר בשנתון נמוך. קשה עד בילתי אפשרי למצא רכב מיושן מסוג זה שלא עבר תאונה כלשהי וכל הפגיעות המתוארות הנן שוליות.

הכי טוב זה פשוט לשאול את הבוחן... שילמת לו 500 ש"ח ובהחלט ראוי לשאול ולבקש הבהרות.

בבדיקה הכתובה הם לרוב משתדלים לכסת"ח את עצמם ובע"פ ניתן לקבל תשובות הרבה יותר ברורות.

בהצלחה...

• תוכן חדש...