Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4919 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפשת בדחיפות רכב משנת 2007 ומעלה, חסכוני בדלק, קטן (גרה בתל אביב) אבל חזק (נסיעה בינעירונית יומיומית של

כממוצע 70 ק"מ ביום). מתלבטת בין טויוטה יאריס (הגיר הרובוטי די מעצבן), דייהאטסו סיריון, סיטרואן C1, מאזדה 2.

מה אתם ממליצים? תודה רבה!

פורסם

אני מאוד מרוצה מהסריון, חסכונית ואמינה, וגם מאוד קלה לחניה :wink:

אם לא איכפת לך מרכב סופר מיני (עלול להיות קצת מייגע בנסיעה בינעירונית יום יומית),

את יכולה לחפש שנתונים גבוהים יחסית של הסוזוקי אלטו/ספלאש/פג'ו 107 (למרות שלדעתי כולן יהיו ידניות או רובוטיות)

פורסם

כנראה שמאזדה 2 או הסיריון .

אין הרבה הבדלים (למאזדה יש מנוע קצת גדול יותר אבל הסיריון הוא בעל המנוע החזק ביותר לנפחו)

עלות דיי זהה בביטוח

סיריון כנראה שקצת זול יותר לבטח (בהפרש קטן) .

הסיריון זול יותר והתקציב שלך יקנה לך כנראה אולי אפילו 2010 .

אני מציע לך לעשות נסיעת מבחן בשניהם אם תוכלי.

New - Acura NSX 573BHP of Hybrid Awesomeness

Old - Cadillac CTS-V V8 6.2 562 BHP

Older Subaru legacy 3.6R AWD limited

Oldest - Volvo S60 AWD 240 BHP haldex 4X4

פורסם
מחפשת בדחיפות רכב משנת 2007 ומעלה, חסכוני בדלק, קטן (גרה בתל אביב) אבל חזק (נסיעה בינעירונית יומיומית של

כממוצע 70 ק"מ ביום). מתלבטת בין טויוטה יאריס (הגיר הרובוטי די מעצבן), דייהאטסו סיריון, סיטרואן C1, מאזדה 2.

מה אתם ממליצים? תודה רבה!

שלום stavke,

סיטרואן C1 היא החסכונית ביותר בדלק מבין כל הרכבים שציינת. אבל, כמשומשת בשנים הללו היא אינה קיימת עם אופציה לגיר ידני אלא עם גיר ידני בלבד. הדגם האוטומטי הגיע רק בתחילת שנת 2012 אך הוא כמובן יקר יותר. מי שכן אולי תוכל להתאים היא המכונית התאומה פיג'ו 107 שכן שווקה עם אופציה לגיר אוטומטי-רובוטי בשנים הללו.

לדעתי אם את נוסעת הרבה מחוץ לעיר אז הדייהטסו סיריון והמאזדה 2 יתאימו לך יותר. לשתיהן גיר אוטומטי רגיל (לא רובוטי) וכן מנוע חזק יותר (1.3 ליטר בדייהטסו, 1.5 ליטר במאזדה) שמספק ביצועים טובים יותר בכביש מהיר. המאזדה כמובן קצת יותר חזקה ומהירה, אבל גם צריכת הדלק שלה גבוהה יותר. כל הרכבים קומפקטיים מאוד ובוודאי יתאימו לחניות בעיר.

מקווה שעזרתי, אשמח לענות על שאלות נוספות,

מיטל מאלדן.

פורסם

ברשותכם, אוסיף לרשימה גם היונדאי I10 , גרסת ה 1250, האוטומטית...

לפני כחודש וחצי רכשתי לי אחת כזו, שנת 2009, אחרי אינספור רכבים שבדקתי.

עד כה (טפו טפו) מאוד מרוצה... היא זריזה בעיר וגם מחוץ לעיר, סוחבת יפה (כל עוד לא העמסתי עליה עוד ארבעה אנשים).

השבוע נסעתי איתה גם לכיוון ירושלים, והיא טיפסה את העליות להר אדר (לא פשוטות) בסדר גמור.

אני לא מחפש להיות הנהג הכי מהיר בכביש, אבל בהחלט לא הכי איטי ואין לה במה להתבייש.

מבחינת צריכת דלק - בהתחלה נראתה בזבזנית. אחר כך קראתי את אחד המדריכים לצריכת דלק שיש כאן והצריכה השתפרה

פלאים. אני נוסע כל בוקר מראשון לתל אביב באיילון (35 דקות פקקים כל כיוון) פלוס נסיעות עירוניות בערב בתוך העיר.

בבדיקה האחרונה יצא 13.3 ק"מ לליטר דלק, שזה סבבה לגמרי לסוג נסיעה כזה..

אז זו ההמלצה שלי...

• תוכן חדש...