Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4916 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לחבר את יציאת האודיו מהמחשב למגבר בעזרת כבל שבצד אחד יש פין 3.5 ובצד שני RCA. ה 3.5 נכנס למחשב וה RCA למגבר. החיבור עובד ושומעים מוזיקה, אבל יש גם רעש של זמזום חשמלי מעצבן מהרמקולים.

הבעיה 100% במחשב, כי ניסיתי להחליף כבלים, ניסיתי להשתמש בכניסות אחרות במגבר וביציאה קדמית של אוזניות במחשב וניסיתי גם לחבר את המגבר ללפטופ. בחיבור מגבר ללפטופ אין רעש.

הזמזום נשמע גם כשקצה חיבור ה 3.5 נוגע בפח המחשב.

מה שמוזר שבעת חיבור אוזניות למחשב או חיבור המחשב לרמקולים המובנים במסך אין רעש חשמלי.

מצורף מפרט מחשב

Capture.JPG

פורסם

בגלל שאין דיסק קשיח

 

 

 

בחלקו האחורי של המגבר יש חיבור הארקה חיצוני (בורג בד״כ)

גשר עם חוט חשמל בין נקודה זו אל גוף המחשב, גם שם מאחורי המחשב ראה איפה ניתן להבריג ולתפוס כבל

 

זה יכול לפתור את הבעיה

אם לא אז לפחות הם יהיו חייבים לטייל ביחד ;)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
בחלקו האחורי של המגבר יש חיבור הארקה חיצוני (בורג בד״כ)

גשר עם חוט חשמל בין נקודה זו אל גוף המחשב, גם שם מאחורי המחשב ראה איפה ניתן להבריג ולתפוס כבל

 

+1

 

עד שקניתי את הלפטופים (כמעט 5 שנים) היתה לי בעיה דומה כשהייתי מחבר את ה PC למגבר.

 

העניין הוא שהמגבר עצמו לא היה מוארק כלל (למרות שהוא מתכתי והוא אמור להיות מוארק) והתקע המקורי שלו הכיל 2 פינים בלבד (פאזה ואפס). חיברתי לגוף שלו חוט הארקה והחלפתי את התקע לאחד אחר תיקני עם 3 פינים וכך חיברתי את החוט הארקה מהמגבר לתקע. מאז פסקו הרעשים.

 

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

בנוסף כדאי לנסות להפוך את תקע המגבר בשקע (אם מדובר בתקע 2 פינים)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

העניין נובע מהבדלי פוטנציאל בארקה בין המחשב למגבר.

 

במידה ולמגבר יש חיבור כולל הארקה יתכן שיש לך בעיה בארקה של הבית, יותר סביר שלמגבר יש חיבור ללא הארקה והוא מחובר גם לממיר של הוט. למה אני מנחש שיש לך ממיר של הוט? כי בממירי כבלים ללא הארקה, האדמה של האות אודיו מגיעה מהאדמה של הכבל אנטנה. האדמה של האות אודיו מהמחשב מגיעה מהאדמה של הספק. מאחר ומיקומי הנקודת ארקה שונים יש הפרש פוטנציאל בניהם. מה שאתה צריך זה או להתחבר אופטית או ground loop isolator.

 

יכול להיות שטעיתי במינוח טכני, לא לצלוב אותי בבקשה.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

תודה על העזרה :mm_yeah:

אנסה מחר, כי הערב כבר מאוחר להתעסק עם מגבר ומוזיקה

 

 

אגב דיסק קשיח קיים, פשוט הוא לא מופיע במפרט כי נקנה במועד אחר מחנות אחרת.

×
×
  • תוכן חדש...