Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4942 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עובד כמעט חצי שנה במשרה שמוגדרת מלאה אך בפועל מגיע לכ168+ שעות לחודש.

עבודה עם שעות וימים קבועים.

יש לי הרגשה שהמעסיק שלי מתכוון לפטר אותי.

מה החוק אומר לגבי הודעה על כך?

מה בדבר פיצויים וכ"ו?

ומה הלאה? האם אני זכאי לדמי אבטלה ולאיזו תקופה?

אם זה משנה. לפני כן, עבדתי כ4 שנים בשירות לקוחות ועזבתי מיוזמתי עקב סיום לימודי ומעבר לעיר אחרת.

פורסם

לפי מה שאני מכיר, תחילה עליו לזמן אותך לשיחה איתו או משהו כזה (כלומר אסור שזה יהיה בכתב), שבו יבהיר לך את הנושא. אם עבדת חצי שנה, אז לדעתי אתה כן זכאי לדמי אבטלה, נסה לבדוק באתר של ביטוח לאומי מה בדיוק התנאים.

זה המעט שאני מכיר, אם מישהו אחר יודע יותר טוב, אז הוא מוזמן לעדכן.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
שכר חודשי קבוע.

תקופת אכשרה - קודם לאבטלתך היית מבוטח בביטוח אבטלה פרק הזמן הנדרש בחוק (גם אם אינו רצוף), ושולמו בעדך דמי ביטוח אבטלה. לעובד בשכר חודשי - 360 הימים שבעדם שולמו דמי ביטוח אבטלה בתוך 540 הימים שקדמו לתחילת תקופת האבטלה, לעובד בשכר יומי 300 ימים בתוך 540 הימים שקדמו לתחילת תקופת האבטלה.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

• תוכן חדש...