Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4951 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מתעניין ברכישת רכב יוקרתי וספורטיבי,חשוב לי שיהיה חזק מאד,מנוע גדול והמון סוסים בחזית אבל אחד הדברים החשובים לי ביותר שהוא שמחלקת השירות תיתן לי שירות טוב וברמה.

הציעו לי רכב אינפיניטי קופה שנת 2010 שנסע קצת יותר מ60K. רמה S (שהיא הכי גבוהה,ככה הבנתי),עם שנת אחריות יצרן.

הבעיה שאני לא ממש מכיר את המתוג הזה שנחשב יחסית חדש בארץ.

מישהו יכול להגיד לי איך הרכב הזה מבחינת ביצועים,שמירת ערך יחסית לרכב יוקרה והאם מישהו יודע איך השירות שלהם מתנהל?

שאני מתכוון שירות "ברמה" אני מתכוון לאיסוף והחזרה מהבית הלקוח,רכב חליפי,היענות לקריאות שירות וכו"

אני מתלבט בין האינפיניטי G37 קופה ללקסוס IS250 קופה או אאודי A5 בערל ממודלים 2009-2010

מודה מראש על התשובות

פורסם

ה-G37 קופה היא הרבה יותר ספורטיבית מהלקסוס. גם מה-A5 לטעמי, אם כי ל-A5 יתרונות משלה.

בנוגע לשירות - תרים להם טלפון ותשאל.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מבין כל האלטרנטיבות אין ספק שהאינפיניטי תיתן לך את הטוב ביותר.

שירות מעולה (להבדיל מצ'מפיון- אודי),היא תשמור לא רע על הערך שלה בתור רכב יוקרה אבל את זה קשה לנבא.

האינפיניטי נחשבת למתנהגת, חזקה ומאובזרת,הלקסוס יותר סולידית.

אין ספק שהאודי יפייפיה ולוקחת בעניין האבזור והעיצוב את הבכורה אך נופלת בתור הנעה קדמית או כפולה לבחירתך,מותג שדי מתרסק כמשומש וגם האחזקה ויחס היבואן לא מרנין במיוחד.

פורסם

האינפיניטי מכונית מעולה, היבואן קצת פחות. מכיר טוב טוב את המכונית. ביצועים נהדרים, מנוע תותח אבל לאוטו אין "נשמה" אם אתה מבין על מה אני מדבר. מכונה מהירה אבל לא מכונית. מסוג הדברים שיש למכוניות עם אופי כמו אלפא ולא משנה כמה כוח יש לאינפיניטי הזאת. מפוארת מבפנים ברמה רגילה בליגה הזאת ויש לה בהחלט נוכחות חיצונית למרות שאישית האודי A5 יותר יפה בעיני ובטח שיותר מפנקת. הלקסוס תמיד מזכירה לי מאזדה 6. בכל מקרה, מהביצועים אתה תהנה באינפיניטי זה בטוח.

פורסם

הבנתי,תודה על התשובות

אני אשמח לדעת האם יש מישהו שמכיר את מחלקת השירות של אינפיניטי (הבנתי שהם יושבים בראשון לציון) מישהו יכול לומר לי איך הם בתור מחלקת שירות שאמורה לספק שירות ללקוחות VIP כביכול?

פורסם

באינפיניטי הטיפולים יקרים יחסית.

האוטו מרשים וחזק(עומד להיות מוחלף בקרוב),

האינטריור שלו יתר נעים מהלקסוס והאאודי(לדעתי).

נשמה או לא נשמה..זה רכב "יוקרה" חזק-אף אחד לא ייעד אותו להיות ספורטיבי עם נשמה.

ד"א הינע 4X4 בהתחלה-אחיזה מעולה.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

בתור מי שרק אתמול היה במרכז השירות של אינפיניטי בראשל"צ (ה- Z וה- GTR של ניסאן מטופלות במוסך אינפיניטי) - השירות לעילא ולעילא....באמת ברמות הגבוהות ביותר.

רכב חלופי זה ברור. יש שירות איסוף. המוסך עצמו נראה כמו בית מרקחת...

בקיצור - אם השירות בראש מעניינך - זה המקום בשבילך.

ואגב, הטיפולים לא יקרים בכלל בהשוואה למרצדס, אאודי ולא עלינו BMW. לא קרוב אפילו.

---

• תוכן חדש...