Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4966 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, היום יש לי פולו 16V שנת 2000, רכב בובה אבל אני מתכנן להחליף אותו בעוד כחצי שנה (כן, אני יודע... ייעוץ מעכשיו לעוד חצי שנה)

אני מחפש רכב שהמחיר שלו (בעוד כחצי שנה) יהיה סביב ה- 65K בעל אופי ספורטיבי, צעיר, ידני.

שמתי עין על כמה רכבים

לאון TSI 2007

קליו 3 2008

207 ספורט 2008

איביזה FR / קופרה 2007 - נפלה בגלל מחיר ביטוח גבוה ב-50% מהסטנדרט :(

אשמח לרעיונות נוספים וחוות דעת על הדגמים שרשמתי

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

פורסם

אם אתה לא חייב 4 מקומות הייתי ממליץ על מאזדה מיאטה NB,תוכל לרכוש אחת במצב ממש טוב בסכום הזה,ואפילו הביטוח לא יהיה יקר כמו שאתה חושב.

Porsche 944 turbo

פורסם

ב 2007 לא היו לאון TSI. אני חושב שרק אחרי אמצע 2009 התחילו למכור אותן בארץ.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

מה עם רכבים שהם לא הנעה קדמית ??

1. מאזדה מיאטה - קצת חלשה אבל ממש מהנה לנהיגה (שלדה מעולה והנעה אחורית לא מאכזבים :-) )

2. אימפרזה GT או WRX - רכב חזק מאד, אחיזה מעולה ו 4x4 (רכב ספורטיבי סוף הדרך בתקציב הנתון)

פורסם

משום מה נדמה לי שהביטוח עבור האימפרזות יעלה לא פחות מהאיביזה קופרה או FR.

לגבי המיאטה אין ספק שמדובר באחלה רכב השאלה היא אם יש לך דרישות לשנתון מסוים כי לפי מה שכתבת אתה מדבר על איזור 2007... (ספק אם תמצא מיאטה 2007 שמורה ובמחיר הנ"ל)

פורסם

ניתן למצוא ביטוח במחיר סביר עבור WRX (לא STI) בסביבות 5000 ש"ח חובה+מקיף.

וברור שבתקציב שלך סובארו תוכל למצוא סביבות שנת 2002-2003 ומיאטה סביב שנת 2003-2005.

פורסם

תודה על התגובות,

המיאטה רכב שאני מחבב אבל לצערי, אני מחפש רכב עם 5 מקומות.

לא רשמתי בהודעה המקורית אבל התקציב שלי גמיש בכ- 10K (שמתוכו 5K חשבתי להשקיע במערכת שמע לרכב)

לפי מחירון יד 2 אכן לאון 1.8 TSI החל מ- 2008 והמחירון סביב 74K היום

הקליו III 2008 עולה סביב ה- 80K.

אני אכן מחפש רכבים משנתון מתקדם, כמות התיקונים שהפולו שנת 2000 שלי האכילה אותי בתחילת דרכה גרמה לי לחשוק ברכב שעבר פחות ידיים, פחות ק"מ וכו' מה שמביא אותי לחשוק בשנתון 2007+

הביטוח של ה FR עולה 2K מעל הממוצע, השאלה אם ההבדל במחיר מהלאון מצדיק את הביטוח - מה גם שבעיני הסבירות שהתעללו ברכב עולה.

אשמח לעזרתכם לפתיחת עיני לדגמים אחרים (העדפה לרוח ספורטיבית קלה, איבזור ונראות)

נ.ב ראיתי עכשיו שיש איביזה 1.6 ידנית 105 כ"ס 2010-2011 עם אבזור יפה - זהו רכב זריז?

-איוניק 5 עלית

פורסם

את האיביזה הייתי פוסל, זה רכב הרבה פחות מוצלח מהלאון מהרבה בחינות: התנהגות, איכות, נוחות, מרווח, גיר וכו'.

מהרכבים שציינת, למרות שהם לא דומים אך כיוון ששניהם מוצלחים הייתי מכוון ללאון ולקליאו.

פורסם

האמת שאני באותה בעיה כמו שלך, מחפש מחליפה לגולף אבל עם "קצת" כוח והתנהגות ספורטיבית ומראה חמוד.

במקרה ראיתי היום פיאט בראבו למכירה והתחלתי לקרוא עליה קצת בפורום בנתיים רק קראתי דברים.

ושנת 2009 נע סביב 55-65 אלף ש"ח ממה שראיתי ביד 2. רק הבנתי קשה מאוד למצוא גיר ידני.

פורסם

האמת שהבראבו מופיעה לי ברשימה של הרכבים שצריך לבדוק. לדעתי היא נפלה על משהו ולכן לא עלתה פה לדיון (זמן האצה 0-100, מחיר ביטוח, כוכבי בטיחות או משהו אחר שפסלתי בגללו)

אשמח לשמוע קצת על הליאון ועל הקליאו 3 ואם אפשר באריכות על למה לא איביזה.

על הנייר האיביזה פחות ספורטיבית אבל מציעה חבילת איבזור שהאחרות לא מציעה.

מהי חבילת האיבזור הממוצעת בקליו ובלאון?

-איוניק 5 עלית

פורסם
את האיביזה הייתי פוסל, זה רכב הרבה פחות מוצלח מהלאון מהרבה בחינות: התנהגות, איכות, נוחות, מרווח, גיר וכו'.

אני נאלץ לצטט את עצמי, כי כבר התייחסתי לזה.

אני אומר את זה כבעלים לשעבר של איביזה קופרה. הרכב לא מוצלח בשום תחום חוץ מהמנוע ועיצוב(סובייקטיבי).

פורסם

זה לא שפספסתי את התגובה שלך, זה פשוט שהכנסתי למשוואה את העובדה

שבתקציב שלי האיביזה תהיה 2010-2011 והלאון 2008

בהתחשב בנתון הזה השאלה אם האמירה שלך עדיין תופסת.

מעבר לכך כבעלים של לאון אשמח לשמוע ממך קצת חוו"ד על הלאון, מה היא יודעת להביא מבחינת איבזור

מערכות בטיחות, מחלות מוכרות וכו'

תודה :)

-איוניק 5 עלית

• תוכן חדש...