Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4960 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפותח השרשור - אני בעל גולף כמו שלך ויש לי רק דבר אחד להגיד.

רכב שלא במסגרת האחריות - להתרחק מצ'מפיון כמו מאש! המחירים שם לא הגיוניים בעליל ובגלל זה גם הרבה אנשים אומרים שהחלקים לגרמניות יקרים מאוד. אז זהו שלא! החלקים בכלל לא יקרים, אלא רק בצ'מפיון. מוסך רון הוכיח לי את זה.

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם

כמה עולה ברון טיפול קטן לגולף?

אם זה רלוונטי - מנוע 1.6 ידני - החלפת שמנים + פילטר שמן + מסנן אוויר + מסנן חלקיקים.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
תפסיקו כל הזמן לשבח את רון. המוסך שלו מלא כל הזמן והקליינטים הותיקים עוד מעט ייאלצו לחפש מוסך אחר.

אולי יש תוכניות מגירה להרחבת מוסך רון ? 'רשת מוסכים רון אוחנה"...

איזה כייף לי :)

פורסם
כמה עולה ברון טיפול קטן לגולף?

אם זה רלוונטי - מנוע 1.6 ידני - החלפת שמנים + פילטר שמן + מסנן אוויר + מסנן חלקיקים.

טלפון קטן ותקבל את כול התשובות.

03-5373204

פורסם
טלפון קטן ותקבל את כול התשובות.

03-5373204

למה? זה משתנה מאחד לאחד?

הנה חבר פרסם פה עלויות שדרשו ממנו בצ'מפיון וזה היה נוח לכולם. למה אי אפשר לפרסם את מה ששאלתי?

פורסם
למה? זה משתנה מאחד לאחד?

הנה חבר פרסם פה עלויות שדרשו ממנו בצ'מפיון וזה היה נוח לכולם. למה אי אפשר לפרסם את מה ששאלתי?

שי,

המחיר עשוי להשתנות בהתאם לבחירת החלקים שאתה רוצה שירכיבו ברכבך כלומר מסננים מקורים עם לוגו של VW או תחליפיים תוצרת OEM או תוצרת הארץ וסוג השמן.

לדוגמא מסנן אבקנים (מסנן מזגן) מקורי עשוי לעלות כ-100-200 שקלים לעומת מסנן שווה ערך למקורי תוצרת א.ל. מסננים בחצי מחיר.

תמתין לתשובתו של רון או שלח לו הודעה פרטית.

פורסם

תודה על ההבהרה.

שאלתי הנה לחלקים מקוריים עם סמל של VAG+עבודה.

פורסם
רועי אתה אש! עכשיו מה שנאר לך זה לשלוח אותו למוסך מעפן כדי שלך יהיה מקום אצל רון! איזה רעיון גאוני! כנראה שפזם זה לא רק בצבא.

האמת היא שההודעה שלך לא לגמרי ברורה. אבל אין צורך לכעוס, לא באמת התכוונתי ל"ארגן" לי מקום אצל רון על חשבונם של אחרים, מקבלים אותי שם גם כשצפוף.

פורסם

האם למישהו יש דוגמא לעלות טיפול קטן לגולף 1.6 ידני במוסך רון?

טיפול קטן = שמנים + 3 פילטרים מקוריים.

תודה מראש

• תוכן חדש...