Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2084 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מקווה שזה הפורום הנכון לשאול את זה.. ככה..

אחרי חיפושים ארוכים אחר רכב מאדם פרטי שלא הניבו דבר

החלטתי לנסות ולבדוק את החברות השונות והיום ביליתי בכמה מהם..

דווקא בחברות המוכרות יותר כמו אלדן ואלבר מיהרו להציע לי להתחייב לקנות

רכבים ש׳לא נמצאים בסניף׳ שזה אומר- לקנות חתול בשק בערך....

ובמקרה עברתי ליד סוכנות בשם ׳אופיר סוכנויות׳ בה קודם כל ראיתי את המכוניות

ויכלתי פיזית להתרשם מהם ושנית המחירים היו אטרקטיביים יותר..

אשמח לקבל חוות דעת על החברה הנ״ל ועל האמינות שלה, האם מומלץ לבדוק את אחד מרכביה

או להתרחק?!

תודב מראש(:

פורסם

חיפוש קטן בפורום העלה את הנושא הזה: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=268916 ובלי קשר לזה אני נגד קנייה מסוכנויות רכב לא כל כך מוכרות ולא חסרות סיבות למה. תעשה חיפוש בפורום גם על זה ותיראה המון דוגמאות לזה.

אם כבר תלך לסוכנויות מוכרות אבל אם אתה לא רואה את הרכב ובודק אותו בדיקה במכון בדיקה לפי בחירתך! אל תתחייב לשום דבר אצלהם.

skoda fabia 1.4 16V

skoda octavia 1.9TDI

audi A4 1.8T - sold

פורסם

קודם כל תודה(:

שנית אני אישה ולא גבר...

ולענייננו ראיתי את זה ומנגד ראיתי גם תגובות חיוביות לחברה / שליליות על החברות המוכרות יותר

שאגב לא מוכנות להזמין בלי שתתחייב וכמובן תשלם ׳מקדמה׳ ככה שגם עליהן אני לא סומכת במיוחד..

לכן פתחתי את הנושא, כדי שכאלה שמכירים ומבינים קצת יותר ממני יגיבו..

פורסם

בעקרון אני תמיד אומר שעדיף לקנות במקום שיש ידיעה על חוויה חיובית.

אבל גם כשאני קונה במקומות כאלה אני יוצא מנקודת הנחה שלי ולאיש יש את אותו ידע באשר למצב הרכב (כלומר שום דבר) ואני בודק את הרכב בשבע עיניים טרם הרכישה.

אם אני לא טועה ב-15 שנה האחרונות אני יכול לספור על אבצעות יד אחת (עם עודף...) את הפעמים שרכשתי (או עזרתי ברכישת רכב) מאדם פרטי.

את כל רכישות שלי (או של מקורביי וחבריי) בצעתי דרך סוחרים שהוכיחו את אמינותם (וגם בדקתי בשבע עיניים).

בהצלחה :-)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

כפי שאמרו מעלי, רכישה מומלצת תמיד מגופים מוכרים ומומלצים. למה להסתבך עם מגרש/סוחר קטן ואנונימי? במיוחד אם את מחפשת רכב רגיל, לא משהו אקזוטי או נדיר.

בלי להיות סטיגמטי, המגרשים הכי לא אמינים נמצאים בנתניה...ואת זה, אפשר להסיק מנבירה רבת שנים בפורומים הנ"ל.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם
כפי שאמרו מעלי, רכישה מומלצת תמיד מגופים מוכרים ומומלצים. למה להסתבך עם מגרש/סוחר קטן ואנונימי? במיוחד אם את מחפשת רכב רגיל, לא משהו אקזוטי או נדיר.

בלי להיות סטיגמטי, המגרשים הכי לא אמינים נמצאים בנתניה...ואת זה, אפשר להסיק מנבירה רבת שנים בפורומים הנ"ל.

+1

כשאני מחפש רכב, לי ולמקורביי, אני מבצע בחיפוש המתקדם חיתוך כאשר אני מוציא במכוון את האיזורים נתניה, ראשון, חולון וחיפה!

ולא בגלל שהיעדים האלו רחוקים לי, אלא שאלו הן עיירות הסוחרים הלא רשמיות של מדינת ישראל ואיך לומר זאת בעדינות... לא בוטח בהם בשיט.

• 7 שנים מאוחר יותר...
פורסם (נערך)
לפני שעתיים, chen441234 כתב:

אני קניתי מאופיר סוכנויות מאזדה 6 לפני שנתיים ואני ממש מרוצה מהרכב, מהמחיר ששילמתי ומהשירות. באמת שהם חבר'ה על הכיפאק שם ואני ממליצה בחום! 

אני לא מכיר את הסוכנות הזאת, אבל יוזר חדש שנפתח לפני שעתיים ומגיב לפני שעתיים על סוכנות רכב כלשהי בנתניה...

ועוד על שרשור מלפני 8 שנים

חשוד קמעה

עריכה אחרונה על ידי aviaviavi
פורסם

הפוקוס שלי הגיעה משם, המחיר היה טוב מאוד וכנ"ל השקיפות,

"הרכב הגיע אליי לפני שעתיים, עוד לא הספקנו לבדוק כלום, תרגיש חופשי."

באותו זמן שאני בסוכנות יצא לי לשמוע מקרה בלייב (אוזניים לכותל)  על לקוח שקנה רכב שהגיע אליהם בטרייד ואחרי כמה מאות ק"מ הלך מנוע, פשוט אמרו לו תעלה את הרכב על גרר אלינו ובוא קח את הכסף..

לא יודע אם במקרה הספציפי הזה מעיד על כלל העסקאות אבל מהפוקוס שלי אני מרוצה.

גם מהמחיר וגם מהשקיפות.

• תוכן חדש...