Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5001 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם !!

אני מעוניין לרכוש רכב כמו שציינתי בכותרת !

האפשרויות שראיתי בינתיים הם : יונדאי אקסנט 1997-1999

הרכב חייב להיות אוטומט !!

אני יודע שזה מאתגר אבל אשמח לשמוע עוד אופציות :)

תודה רבה :)

פורסם

תבדוק גם את הלנטרה.

לדעתי אופציה עדיפה על האקסנט, נראת יותר "רכב" מהאקסנט.

מגיעה עם חלונות חשמל מה שלא תמיד יש באקסנט.

נראת קצת יותר טוב. ואגב היא לא זוללת בהרבה יותר.

אופציות נוספות:

ניסאן אלמרה, ניסאן סאני, מיצובישי סופר לנסר.

פורסם
תבדוק גם את הלנטרה.

לדעתי אופציה עדיפה על האקסנט, נראת יותר "רכב" מהאקסנט.

מגיעה עם חלונות חשמל מה שלא תמיד יש באקסנט.

נראת קצת יותר טוב. ואגב היא לא זוללת בהרבה יותר.

אופציות נוספות:

ניסאן אלמרה, ניסאן סאני, מיצובישי סופר לנסר.

בסכום הזה ניסן אלמרה יורדת מרשימת האופציות ואולי גם הלנסר, אלא אם זו הלנסר הישנה יותר.

המבחר ההגיוני הוא בתיבות הילוכים ידניות.

נסה את פיג'ו 205 או את דגמי סוזוקי הישנים למיניהם.

פורסם

אני הייתי ממליץ לך גם לחפש סיטרואן קסארה,תוכל לרכוש רכב מתקדם יותר,לפחות מבחינת השנה.

חשוב לבדוק את הגיר האוטומטי(הידוע לשמצה),ואם הכל בסדר,לדעתי זאת העסקה הכי משתלמת בסכומים האלו.

את טעם נרכש,את כמו בירה,כמו סיגריות,כמו קפה.

פורסם

בסכום כזה כל קנייה היא הימור במיוחד כאשר מדובר על רכב אוטומטי,שרק תיקון/שיפוץ/החלפת תיבת הילוכים ברכבים מסויימים עלולה לעלות על מחיר הקנייה.

ממליץ לחפש רכב,שעבר שיפוץ גיר "טרי" -לא מזמן ואם כך,זה המזל ועדיף לשלם עוד אלפייה וליהנות מרכב ללא תקלה יקרה בגיר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

דייהטסו אפלאוז. תוכל בכיף לקנות רכב שנת 97. 98-00 אל תיקח. רכב גדול, מרווח, זריז, זול מאד בחלקים וחסכוני מאד בדלק. אני עושה 1:15 בממוצע. אמנם שלי ידני, לא אוטומט

פורסם

ממליץ לך על סובארו גאסטי שנת 94 הזרקה רכב אמין מאוד לא רואה מוסך אלא רק טיפולים ובלאי

נכון המנוע יכול להזיע ולהיות נזילה קטנה של שמן אבל לא נורא למחיר הזה זה רכב ששווה ללכת לראות

רק שתדע שאני דיטיילינגר

דיטיילינג + דיטיילר = דיטיילינגר :vamp:

• תוכן חדש...