Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5009 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לספי, ולכולם

הרכב ששייך לחבר שלי ( מאזדה 323 ) עבר שיפוץ גיר כללי לפני זמן מה. במסגרת השיפוץ נוקה המוח וכל השסתומים כולל השסתום המרכזי לגיר. מיד לאחר השיפוץ "נוצרה" בעיית החלפת הילוך בין שני לשלישי. נסעתי עם הרכב לספי מגירים אוטומטים בסגולה בפ"ת. הוא מיד איתר את הבעיה, ומתח את הכבל של ה kickdown עד לסופו כמעט. ביצענו עוד נסיעת מבחן, וכמובן הבעיה נפתרה. כרגע הגיר מתנהל ללא דופי, ומחליף הילוכים בחדות, ונראה באופן תקין.

השרות שקבילתי מספי היה ללא דופי, וראוי לציון ! הוא גם לא דרש תשלום עבור השרות.

שכחתי לשאול את ספי. האם מתיחת הכבל בעצם מרמה את מוח הגיר ? כמו שהבנתי. ואם כן האם זה תקין ? ובמקרה שכזה האם מוח הגיר הוא תקין? למעשה במתיחה כמו שהבנתי הרכב מייצר יותר כוח בהחלפת ההילוכים בגיר. אם המתיחה היא מהלך כמו שתיארתי, האם ניתן לבדוק את תפקוד מוח הגיר? כמו שאני מבין הכבל במצב רגיל לא אמור להיות מתוח עד לסופו ?!

אודה לך ספי אם תוכל לענות לשאלתי, או כל אחד שמוכן לעזור.

בברכה, ותודה

שאול

פורסם

א.אם מיד לאחר שיפוץ הגיר החלה הבעיה,המקום שביצע את השיפוץ לא עשה שיפוץ איכותי במיוחד וזאת בלשון המעטה.

ב.ספי עפ"י דעות והמלצות רבות כאן בפורום הוא מקצוען אמיתי ואני לא מאמין,שהוא עשה פעולה כלשהי שעלולה חלילה לגרום לנזק עתידי.

ג.אם אין בעיה סע בראש שקט.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

לשאלה האם המתיחה העודפת מרמה את הגיר, אז התשובה היא שזה מרמה-לייט.

זה כמו שקר לבן.

נזק זה לא עושה.

איך הוא מתנהג כשהוא קר?

• תוכן חדש...