Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5010 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

לפני כמה זמן הייתי בפ"ת ואני מחפש כתובת של מקום מסויים, אנסה לתאר לכם את כל הפרטים ואקווה לקבל מכם כתובת. החנתי את האוטו בחנייה של בניין ואני חושב שאבד לי שם משהו אבל אני לא זוכר איך מגיעים לשם ואין לי את מי לשאול אז אולי תעזרו לי.

החנייה היא חנייה של בניין פינתי גדול וגבוה (הבניין בן עשרים שנה לערך). בחניה הייתה הונדה סיוויק ישנה שחורה, בציפוי מט. היה בחור עם חולצה של מוסך שעבד על האוטו, שטף אותו והבריק אותו. כנראה זאת באמת עבודתו והוא בעל הרכב.

מול הבניין הפינתי הזה היה מגרש כדורגל, קטן יחסית (ללא יציעים וכו') שבו שיחקו שתי קבוצות. כנראה מדובר על אחת מהליגות הנמוכות (א' ומטה).

בדיוק שאתה יוצא מהחנייה, פונה שמאלה וממשיך ישר יש מספר בתים פרטיים שכנראה רק דתיים גרים שם.

מישהו יכול לעזור לי ?

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם

למי שלא הבין את משמעות חתימתי - MIB זה MEN IN BLUE (ארגון האוהדים של מכבי פ"ת). זה לא המושבה בוודאות.

Tom_22, זה כנראה מה שאתה ציינת. נשמע לי מאוד הגיוני. פשוט אני לא רוצה לנסוע לשם ולראות שהגעתי למקום הלא נכון וסתם אשרוף זמן של אור יום בחיפושים.

זה לא קצת דפוק ?

פורסם

למרות שזה נראה לי ברור לך, המיקום שציינתי הוא לא מתוך היכרות עם המקום.

נסה להתקרב במקסימום בתמונה שם (יש עוד רמת זום באמצעות כפתור ה+ במפה מעבר למה שניתן לגלול עם העכבר) ולזהות מאפיינים סביבתיים שאולי תואמים את מה שאתה זוכר.

חוץ מזה? אין סיכוי שתוכל לשחזר את נסיעתך אם תגיע לאזור בפועל?

פורסם

כיוונו אותך, לדעתי, למקום הנכון. רק דבר אחד קטן: הבניין בן יותר מ 20 שנה, להערכתי באיזור ה 30 אם לא 40.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

Tom_22, שניר ואיציק תודה רבה לכם. זה היה המקום המדוייק.

זה היה LONG SHOT ולצערי האבדה לא נמצאה. בקרוב מאוד דיון "שעון מומלץ עד 1500 ש"ח" :x

זה לא קצת דפוק ?

פורסם

אליה, בשביל בוף אני לא אסע עד לשם. באף עיר לא חסר כיוונים :wink: וגם הדלק היום יותר מידי יקר.

טום22, אתה צודק.

בכל מקרה זה רק מעלה בי את הרצון לפתוח דיון "הסקס הכי יקר שהיה לכם" אני מאוד אתפלא לשמוע את התגובות. לי הלך שעון ושמעתי על חבר שגנבו לו אייפון במהלך סקס ! אם זה מה שקורה לי ולחברים שלי, מעניין מה עבר פה על הדמויות בפורום :lol:

זכור לי במעורפל בחור שרשם שהוא נסע מהמרכז עד אילת לדייט ובסוף הוא בוטל, כלכלית לקחתי אותך ;)

זה לא קצת דפוק ?

פורסם
(למרות שדי בטוח שמישהו אחר מצא...:evil: ).

אולי אני אופטימי (ככל הנראה) אבל אני מציע לפותח השרשור לפנות למחלקת אבדות של המשטרה.

ככלל, אם המוצא היה אזרח טוב והביא את השעון למשטרה (כן, כן, יש מעטים שיעשו את זה, אבל יש) - המשטרה תחזיק את השעון בהמתנה לבעלים במשך חצי שנה ואז תמסור אותו למוצא.

51 קג"מ :shock::lol:

• תוכן חדש...