Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5007 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי רכב קיה פורטה, והמערכת שהולכת להיכנס אליו היא כזו-

HU - Pioneer AVH-2400BT

Comp - Morel Dotech ovation

Sub - Hertz es300

אני מתכנן כשאלך להתקין, לעשות איטום בדלתות (לפחות בתור התחלה).

כמו שאתם רואים חסר לי רק מגבר למערכת הזו, אך אני מנסה למצוא פתרון שימנע ממני את הצורך בהתקנת המגבר בתא המטען.

הסיבה (ואולי אני טועה ואז חסכתם ממני) - אני מעוניין שתהיה לי אפשרות להשכיב את המושבים האחוריים על מנת להעביר במידת הצורך דברים ארוכים שיישבו בבגז' ויחרגו אל תוך הרכב, עקב הסאב שמבטל לי חלקית את האופציה הזו, אני לא מעוניין בהתקנת המגבר בתא המטען.

מבירור קצר שעשיתי, הבנתי שניתן להתקין מגבר מתחת למושב, וזה העלה לי כמה שאלות:

1. ניתן להתקין כל מגבר בצורה הזו?

2. איך זה עובד עם הזזת המושב? (שני נהגים עיקריים ברכב, המושב זז באופן קבוע)

3. מה החסרונות/יתרונות של שיטה זו?

התקציב שלי למגבר הוא סביבות ה-1000 ש"ח.

הבנתי שמומלץ כאן בפורום JBL 1004.

אין לי בעיה לקנות יד שניה, ואין לי בעיה לקנות מחו"ל, כל עוד המחיר נשאר בגבול התקציב.

האם יש המלצות טובות יותר מחו"ל במחיר? (אזור ה-200$ כך שייצא סופי כ-1000 ש"ח)\

תודה רבה מראש, זיו.

פורסם

1. בעקרון כן, תלוי בגודל.

2. אם המגבר קטן - אין בעיה. אם גדול יותר - צריך לזוז עם המושב.

3. יתרון - מקום קרוב יותר למערכת ויחסית מוגן; לא תופס מקום בתא המטען. חסרון - התחממות, התקנה יותר מסובכת ולכן בהרבה מקרים מותקן בצורה גרועה.

דני

פורסם

לכינוי שלך - מייק לאורי - יש איזה קשר לוויל סמית במקרה?

:wink:

bad boys bad boys, what you gonna do... :-D

בכל מקרה - הJBL GTO1004 עד כמה שזכור לי הוא לא קטן במיוחד, אם כן מצליח להכנס לך מתחת למושב הכסא באופן שעדיין ניתן לגשת לכוונים שלו - נהדר, אם לא - חפש מגברים קטנים יותר פיסית.

ההמלצה שעוברת לי בראש היא HDP4 של הרץ אבל העלות היא כפולה.

אפשר להביא מגבר 4 ערוצים קטנטן של רוקפורד - סדרת PBX נדמה לי, יתכן ויכנס לך לתקציב אבל הוא יהיה חלש יותר מהJBL ואני לא בטוח אם הוא ניתן לגישור או לא.

אולי אפילו היה עדיף לך ללכת על שני מגברי 2 ערוצים אחד מתחת לכל מושב אבל זה גם מסבך את ההתקנה ומן הסתם יתבטא בעלויות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

א. תודה רבה, אתה הראשון שמזהה את השם של הכינוי!! 8)

ב. אני לא מעוניין בזוג מגברים, אני מחפש מגבר יחיד 4 ערוצים שאפשר יהיה "לתקוע" במקום שלא יפריע.

ג. לגבי התקנה אני פחות מודאג - אני אלך להתקין את הכל אצל מתקין מקצועי ומומלץ.

ד. האם יש מקום התקנה אחר באותו הסגנון? (שלא יפריע לי בתא המטען)

איזה מגבר מספיק קטן יש שיענה לי על הצרכים?

שוב אני אומר, אין לי שום בעיה עם יד שניה או עם רכישה מחו"ל כל עוד המחיר נשאר דומה.

פורסם

מקום התקנה - תלוי ברכב וביצירתיות של המתקין. לפעמים אפשר בתוך או מאחורי תא הכפפות. לפעמים בחלל של הרגליים של הנוסע מקדימה - שוב, תלוי ברכב ובגודל המגבר, ובמידת ההשקעה בכל הענין.

מגבר "class-D" כנראה יהיה יותר קטן ויתחמם פחות, אבל נדיר יותר.

דני

• תוכן חדש...