Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5022 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

נדפק לי פנס אחורי - כפי שרואים בתמונה. הרכב - סקודה אוקטביה דגם 2010.

חוץ מהכיסוי החיצוני, הפנס והנורות בסדר, הפנס יושב טוב.

האם אפשר לנסוע כך או שכדאי לתקן (גשמים/ שטיפות / טסט)?

האם ניתן להחליף רק את הכיסוי או שמחליפים את כל יחידת הפנס? מה הערכתכם לעלות?

האם בא בחשבון פשוט להדביק איזו חתיכת פלסטיק אדומה על החור?

IMAG0034.jpg

פורסם

כמו שכתבת, גשם ומים משטיפה,

בסופו של דבר המים יגיעו אל המעגלים החשמליים,

יגרמו לקצר או לקורוזיה.

ניתן להדביק פלסטיק בצבע אדום לחלק שנשבר ולכסות את הפתח.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

רצוי לכסות על מנת למנוע מגע של מים עם המעגלים.

תתקשר לפירוקיות,אולי תמצא שם פנס.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

ישנו מוסך של מוניות בדרום ת"א, מוסך השניים, תמצא בקלות בגוגאל, לבעלים קוראים עדי שמואל, הוא מיבא מחו"ל חלקים לטובת עשרות המוניות שהוא מטפל בהם, אני בטוח שתמצא אצלו פנס לאקטביה (יש מונית או שניים כאלה....) הוא בחור נחמד מאוד שמוכר ומטפל במחירים שנהגי מוניות יכולים לעמוד בהם ולכן אני בטוח שגם אתה תעמוד בהם, בלי קשר- מקצוען באוקטביות....

פורסם

בצורה זמנית - באמת תדביק משהו (זה יחזיק בדיוק עד הגשם הראשון).

תצטרך להחליף את הפנס כולו.

אל תקנה חדש - ממליץ על TG PARTS שמחזיקים חלקים מפירוק לכל הגרמניות מהקונצרן.

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...