Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5044 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברי הפורום שלום רב,

ברשותי Seat Ibiza reference 1.4 שנת 2008 (85000 ק"מ)

מספר שאלות לגביה:

1. הבוקר בנסיון להניע את הרכב לאחר הקשת הקוד בקודן הרכב השמיע שיעול (נסיון הנעה כושל) והפסיק. המחוגים של הטורים והמהירות התחילו לקפוץ לכמה שניות ונרגעו. הצפצפה וחלונות החשמל עובדים באופן תקין.

תוכלו בבקשה להעלות אפשרויות לבעיה ?

2. מה צריכה להיות העלות הממוצעת להחלפת סטרטר לרכב הנ"ל + עבודה כולל מע"מ ? (הרכב מטופל בקביעות בצ'מפיון)

אשמח לדעת גם מה הפרש המחיר פחות או יותר לטיפול הזה במוסך צ'מפיון לבין מוסך שמתמחה ברכבי פולקסווגן, סיאט, אודי, סקודה.

3. מחר אגרור את הרכב למוסך לתיקון הבעיה בהנעה, על הדרך אבקש שיבצעו לו טיפול (רשום לי שב 85000 ק"מ צריך להיכנס לטיפול) ככול שזכור לי בטיפול הקודם יידעו אותי שבטיפול הזה אצטרך לבצע החלפת טיימינג. האם אך בק"מ צריך להחליף רצועת טיימינג ? מה ממוצע העלויות של החלפת רצועת טיימינג רצועה + עבודה כולל מע"מ ?

השתדלתי להיות ברור ולפרט ככל שניתן במידה ועול שאלות טרם תוכלו לענות, אני פה :-)

תודה מראש !

קרוק.

פורסם

לא צריך להחליף סטרטר, 85K זה ק"מ שלא מת בו סטרטר אלא אם כן כל דקה אתה מניע ומכבה.

יכול להיות שהבעיה בקודנית או בקריאה של השבב על האימובילייזר.

מתחילים תמיד בדברים הקטנים ואז הולכים לגדולים.

טיימינג עולה בסביבות 2000 ש"ח, כעיקרון זאת עבודה יקרה אבל שווה לדעת את המחיר של מוסך רון.

למיטב ידיעתי ב90 חובה להחליף טיימינג בסיאט.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

קשה לי להאמין שהבעיה היא בסטרטר, אורך החיים של סטרטר מקורי הינו לפחות 150-200K וגם יותר לכן אני מסיק שהבעיה נובעת בגלל בעיה בקודן או במערכת האימובילייזר.

בכול מקרה את הסטרטר משפצים ולא מחליפים בחדש.

אני מציע לפנות למוסך המתמחה במכוניות קונצרן VAG גולף/אודי/סיאט "מוסך רון" טל' 03-5373204 ובקש/י את רון שהנו גם חבר פורום זה. אתרו הנו www.rongarage.co.il.

ההבדל במחיר בטיפול במוסך לא מורשה צ'מפיון עשוי להיות כ-20-30 אחוז.

איזה כייף לי :)

פורסם

שלום חבר'ה,

עדכון קצר, לפני דקות אחדות הגיע אליי נציג של שגריר חיבר בוסטר למצבר והרכב הניע.

המצבר על הרכב הוא המצבר המקורי שהגיע עם הרכב הוא הסביר שהגיע זמנו ..

יכול להיות שנשאר עוד כוח במצבר בשביל החלונות צפצפה וכו' אך מספיק כוח לסטרטר לא היה ?

מחר אחליף לו מצבר ולאחר מכן אכניס אותו למוסך לצורך טיפול שיכולל גם טיימינג.

תודה על העזרה ושנה טובה לכולם !

פורסם

כדאי מאוד שתעשה סקר שוק לפני שאתה מבצע טיימניג לרכב מכיוון שהמחיר עשוי לנוע בין 1500-3000 שקלים תלוי במוסך וסוג החלקים.

אצלך ברכב למיטב זיכרוני (אני לא בטוח ב-100 אחוז) יש 2 רצועות+2 מותחנים וגלגלות שיש להחליף.

איזה כייף לי :)

• ספונסר פורום
פורסם

אכן נראה שהתקלה שלך היא במצבר .

בכל מקרה אצלנו במוסך תוכל לקבל מחיר אטרטיבי עבור החלפת התיזמון

וגם תוכל להחליף את המצבר במקום .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...