Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4692 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אולי פילטר דלק מלוכלך... אולי המשאבה עייפה.

תודה על התשובה המהירה :)

פילטר דלק החלפתי לפני 4 חודשים בטיפול די גדול שעשיתי.

לגבי משאבה עייפה - יש מה לדאוג?

ביד 2 ראיתי שמשאבה מפירוק לפונטו ספייס 2001 עולה כ-400 ש"ח, חדשה תעלה וודאי פי כמה, ועם עבודה זה ייצא די הרבה, לא? יש אפשרות להביא את הרכב למוסך רק לניקוי משאבה אם יש אופציה כזו?

אני קצת אובד עצות, כי מצד אחד אני לא רוצה "לדחות את הקץ" אם זה באמת עניין של זמן עד שהמשאבה תמות לי ואז אני אתקע בדיוק בעיתוי הכי לא נוח שיש. מצד שני, כפי שציינתי קודם לכן, כמה שאני אוהב את הפונטו היא כבר לא צעירה כל כך, ואני חושש שעם הזמן אני איאלץ להוציא עליה סכומים לא קטנים מבלאי של כל מיני חלקים שמטבע הדברים קיים.

מצד שני, שנה הבאה אני אתחיל לעבוד משרה מלאה (כרגע סטודנט שתיכף מתחיל שנה אחרונה), ועוד שנה וחצי-שנתיים, כשתהיה לי ב"ה משכורת מסודרת ונאה, אני אמכור את הרכב ואעבור לרכב עם תקציב של יותר מ-15,000 בשנתון מתקדם יותר (אז כבר אחפש רכב עם דרישות שהן לא "שייסע מנקודה A לנקודה B"). עד אז אני לא מתכנן להשקיע יותר מדי באוטו, שבאמת עושה את העבודה. נשאר רק לקוות שהפונטו לא תבלה יותר מדי במוסכים :)

פורסם
תודה על התשובה המהירה :)

פילטר דלק החלפתי לפני 4 חודשים בטיפול די גדול שעשיתי.

אם אני לא טועה, בפונטו ספייס אין פילטר דלק חיצוני. יש פילטר שהוא חלק מהמשאבה ולא מחליפים אותו.

לגבי המשאבה, הדרך הנכונה לבדוק אותה בלי להתחיל להחליף חלקים מיותרים זה עם שעון ספיקת/לחץ דלק.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

אם אכן התקלקלה משאבת הדלק יש פתרונות יותר זולים מ1500 ש"ח.

לאחי החליפו ברכב זהה משאבה לאחר שהציעו לו שני סוגים אחת ב-700 והשנייה ב-350, המחירים כוללים הכול.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

צר לי על הבלבול, אכן לא החליפו לי פילטר דלק, כנראה מהסיבה שציינו - פשוט אין. החליפו לי פילטר שמן, אוויר ומזגן. שוב סליחה על הבלבול.

amir74 - מה ההבדל בין השניים? הייתה לו בעיה דומה?

בכל מקרה, היום שוב עשיתי נסיעה מהמרכז לחיפה, הנעתי באותה שיטה - לא הייתה בעיה. טרם ניסיתי להניע בדרך "רגילה", אעדכן לאחר שאנסה.

• 11 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אני יודע שעבר זמן מאז הפוסט הזה אבל רציתי להוסיף.

אותה תקלה בדיוק קרתה לי אתמול, לאחר שקראתי את הפוסט הכנסתי את המפתח, חיכיתי שהמשאבה מאחורה תפסיק עם הזמזום החלש שלה, והרכב מניע מעולה.

במוסך מורשה כחול לבן בפתח תקווה טענו שזה המפתח, מכיון שהמפתח השני שלי לא עובד, ניגשתי לשכפל בפאר הרכב, הכל חלק מאז

• תוכן חדש...