Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כרטיס SIM לטיול בן כמה מדינות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5052 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

רציתי לדעת האם יש כזה SIM שתקף לכמה מדינות. לדוגמה, טיול למקסיקו וניו יורק- אני לא מעוניין לקנות בכל מדינה SIM מקומי. יש משהו גלובלי, מנסיון שלכם? אני מוכן להסתפק בחבילת גלישה בלבד, אבל גם אפשרות לשיחות יהיה דבר מבורך.

תודה,

תומר

172

פורסם

יש סימים כאלו. גגל קצת על סים לחו"ל ותראה שיש הרבה הצעות.

תברר מהי עלות שיחה ומהי עלות גלישה, אם יש מגבלות, איך השימוש מתבצע (תכיר את המושג call back) ואם יש חבילה שתתאים לצרכים שלך. נראה כמו המון הוראות ובסוף פשוט לביצוע.

בדרך כלל נותנים לך זיכוי שמקזז לפחות חצי מהעלות (נדמה לי שהסים עולה פלוס מינוס 100 ש"ח)

לי יש אחד שנרכש בבזק בינלאומי, הוא עם מספר מאסטוניה, ושימש אותי בכמה מדינות באירופה ועלות השיחות היתה נוחה מאוד.

תמיד סים שתקנה פה או בחו"ל יהיה זול משמעותית מנדידה בחו"ל עם המספר הישראלי של הסלולרי שלך.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

רוכב בודד, אתה טועה - הדבר תלוי בפרופיל השימוש. סים מקומי יהיה עדיף לשיחות מקומיות. לשיחות עם הארץ בד"כ עדיף סים ישראלי של גולן או הוט, אבל זה תלוי במדינת היעד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...