Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5080 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ג'יימס, חבל על האנרגיה שלך.

כמו שאומרים, הדג מסריח מהראש.

אלן, התגובות שלך בשרשור הזה לצערי לא מוסיפות לך ולעסק שאתה מייצג אותו הרבה כבוד.

להבא לפני שאתה קורא ללקוח פוטנציאלי שלך "שקרן" (וגם את זה כדאי לדעת להגיד בצורה "פוליטית") המינימום זה להעמיד אותו על טעותו.

אני אציג את דעתי בנושא הזה ע"י דוגמא, תסיק מזה מה שאתה רוצה.

אם חותך אותי על הכביש רכב חברה (עם לוגו עליו כמובן), זה לא מעניין אותי אם זו המנקה, המתכנת או אפילו כבוד המנכ"ל של אותה חברה, ה"נזק" והכעס יהיו זהים.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ג'יימס, חבל על האנרגיה שלך.

כמו שאומרים, הדג מסריח מהראש.

אלן, התגובות שלך בשרשור הזה לצערי לא מוסיפות לך ולעסק שאתה מייצג אותו הרבה כבוד.

להבא לפני שאתה קורא ללקוח פוטנציאלי שלך "שקרן" (וגם את זה כדאי לדעת להגיד בצורה "פוליטית") המינימום זה להעמיד אותו על טעותו.

אני אציג את דעתי בנושא הזה ע"י דוגמא, תסיק מזה מה שאתה רוצה.

אם חותך אותי על הכביש רכב חברה (עם לוגו עליו כמובן), זה לא מעניין אותי אם זו המנקה, המתכנת או אפילו כבוד המנכ"ל של אותה חברה, ה"נזק" והכעס יהיו זהים.

אין צורך להשתמש במילים כאלו כמו "הדג מסריח מהראש". אם להשתמש במילותיך שלך - זה לא מוסיף לך הרבה כבוד.

בנוסף, אני חוזר שנית - ג'יימס אכן התבלבל כשטען שנציג היבואן קיבל את הפרטים מהיועץ. דבר כזה לא קורה, בוודאות.

באשר לדוגמא, אני אזרום איתך: בוא נניח לרגע שאם זהו המנכ"ל שחתך אותך, אז מבחינתך החברה הזאת מחוקה, כי המנכ"ל מייצג את החברה כולה וצריך להתנהג בהתאם. מקובל? יופי. עכשיו בוא נניח שהמנקה חתכה אותך. האם גם אז הגיוני שלא תקנה יותר מוצרים של החברה, או תשתמש במה שהם עושים? ברור שלא. לכן הדוגמא שלך לא טובה.

הנה דוגמא אחרת, בשביל להקל על כולנו, גם היא מעולם הרכב: נניח וקנית מכונית חדשה של מאזדה (או כל מותג אחר שבא לך). היית מאוד מרוצה מהשירות בסוכנות ונסעת שמח וטוב לב במשך שנה שלמה ברכב. ואז הגעת למוסך המרכזי של מאזדה, ששייך לאותו היבואן, בשביל לבצע טיפול לרכב, אבל הם התרשלו וגרמו לך נזק. אתה לא מרוצה. האם פתאום המכונית שקנית לא טובה? האם השירות בסוכנות ממנה קנית פתאום לא טוב? לא - זה המוסך שגרם לנזק. תסיק מזה מה שאתה רוצה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

המנכ"ל לא חותך אותך בכביש כחלק מערכי החברה שהוא מנהל. תסיק מזה מה שאתה רוצה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

רוני, אתה יורד פה לקטנות שלצערי הרב לא מעניינות פה אף אחד.

מטרת הדוגמא שרשמתי היא להגיד שאת ג'יימס לא מעניין איזה גורם העביר את הפרטים (לא משנה אם זה הנציג, המנקה, הכתב רכב או המנכ"ל). הוא מוחה על העובדה שעשו שימוש בטלפון שלו בניגוד לרצונו.

אז הוא בטעות הניח שזה הנציג שעשה את זה, ביג פאקינג דיל.

אם לאדון אלן הייתה תודעת שירות הוא היה מעמיד את אדון ג'יימס על טעותו ומנסה להבין מה מקור הזעם שלו כדי שהוא להבא יוכל לשפר את השירות שהוא נותן כדי שלא יצאו מהעסק שלו לקוחות לא מרוצים.

אבל לא, לדעת אדון אלן זה הרבה יותר הגיוני לבוא ללקוח שלו לשעבר ולהגיד לו "שקרן".

לגבי הביטוי שרשמתי, מנכ"ל של כל חברה (ולא משנה עד כמה היא גדולה/קטנה מכובדת/לא מכובדת), ובמיוחד חברה שמתיימרת לתת שירות, שהיה עונה לי כמו שמר אלן ענה לא הייתי דורך בעסק שלו.

עכשיו אתה יכול להגיד לי "מה אתה מבין?", אני מייצג את הלקוח הממוצע (בדיוק כמו שאתה רשמת בשרשור של הספורט מוטורי העממי), זה ששוקל/שקל/ישקול בעתיד לפנות לשירות הזה. אין לי שום כוונות או אינטרסים לפגוע במגזין אוטו וכל עסקיו הנלווים, אני בסך הכל מגיב (עניינית, בניגוד להודעה הפרטית הילדותית שקבלתי מאלן) למה שראו עיניי בשרשור הזה.

העובדה שזה "כואב לכם בעיניים" לקרוא חוות דעת רעה על העסק שלכם מראה שאין לכם שום כוונה להשתפר, העסק שלכם הוא כבר מכונה משומנת שאין לה פגמים (רק תזכור שזה גם מה שאמר מנכ"ל הוט בראיון שהוא נתן ברדיו).

אנשים צוחקים פה בפורום על נציגים של יבואנים שמגיבים תגובות ארוכות ולא קשורות לכל מיני שרשורים. אתם יודעים מה? זה עדיף על פני מה שראינו פה (לדעתי).

פורסם

אלעד, אתה מגזים.

לא קראתי במפורש לבחור "שקרן" ואם השתמע כך מדבריי אז התנצלתי בפני הבחור בהודעה פרטית ואני אתנצל כאן שוב אם צריך.

אנחנו בסך הכל אנשים שעובדים קשה מאוד בעבודה מסובכת ותובענית ונותנים את כל מה שיש לנו בשביל שאנשים יהיו מרוצים.

השירות שלנו הוא 100 אחוז אובייקטיבי, יש לך מושג כמה שזה לא מובן מאליו? יש לך מושג כמה זה נדיר?

בנוסף, השירות שלנו הוא חינם, לגמרי חינם.

גם את תרצה להתקשר ולהתייעץ איתנו על רכב פרטי שאתה שוקל לקנות מהשכן, רכב ישן, או אפילו על צמיגים, אנחנו נעזור לך.

אני, מנהל המחלקה להזכירך, יושב כל יום שעות כל גבי שעות ומייעץ בעצמי לעשרות אנשיo.

בנוסף, אני מנהל קבוצה של יועצים שכל אחד מהם נהנה מחופש פעולה נדיר בהיקפו כאשר הדבר היחיד שהם מונחים לו זה לדייק

בפרטים ולא לסטות מחוות הדעת של המגזין במבחני הדרכים.

אני מתנצל אם הגבתי בצורה אגרסיבית אבל חשוב שתבין, אני לא מסוגל לסבול שפוגעים במהימנות שלנו ללא הצדקה.

מתגובתו של הבחור ניתן היה להסיק שהיועץ הוא דמות מאיימת וערמומית שכפתה עליו מהלך שיווקי אגרסיבי בעוד שזוהי לחלוטין

לא הדרך שאנו עובדים.

פעמים רבות אני עומד לסיים שיחה ואז, שהנועץ מבין שלא ניסיתי למכור לו שם דבר, אני נשאל בפליאה, "ממה אתם מתפרנסים"?

אז כן, ייתכן ומישהו אחר יציע לעזור לו לאחר מכן, זהו צעד שבאופן ברור הכרחי בשביל ששירות חשוב כזה יוכל להתקיים, אך אני

גאה בעובדה שהדבר הזה לא פוגע בשום אופן בטיב הייעוץ ובשיפוט של הצוות ואני לא אתן לאף אחד לקחת את זה מאיתנו.

קובי.

פורסם

העובדה שזה "כואב לכם בעיניים" לקרוא חוות דעת רעה על העסק שלכם מראה שאין לכם שום כוונה להשתפר, העסק שלכם הוא כבר מכונה משומנת שאין לה פגמים (רק תזכור שזה גם מה שאמר מנכ"ל הוט בראיון שהוא נתן ברדיו).

אני לא קשור בשום צורה לשירות הייעוץ ב"אוטו", בטח ובטח לא רואה מזה שקל ויותר מזה - אם תקרא בין השורות (ולא רק ביניהן) תגלה שלמרות כל זה יש לי כל כוונה לרצות ולשפר את השירות, ולו מפאת מה שאמרת - שבסופו של דבר בעיני הלקוח הממוצע זה עשוי להשליך גם עלי.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

רוני, אני מכיר אותך אישית ואני יודע שאתה לא קשור לשירות היעוץ אבל אתה לא יכול להתווכח עם העובדה שבכל פעם שעולה מעל דפי הפורום הזה חוות דעת שלילית על המגזין אתה קם להגן על הדגל.

ד"א, אין שום דבר רע בגאוות יחידה, פשוט צריך לקחת בחשבון שזה לעיתים עלול "לעוור" אותך.

אלן, אני מקווה שאת הלקח למדת מכל הסיפור הזה, גם אם בנאדם בא ומטיח בך שקרים זה לא אומר שאתה צריך לענות לו באותה רמה (ובמיוחד מתוקף התפקיד שלך).

פורסם

1. איך כל זה שיך לשרשור?!

2. למתלונן, קודם כל זה נשמע כמו "אוי אוי אוי", אתה מקבל שירות חינם (וככל הנראה גם אמין ויעיל) ולאחר מכן מתלונן שנציג של יבואן כלשהו התקשר אליך?! אז פשוט אומרים לו "לא מעוניין" ומסיימים את השיחה! איזה נזק זה הסב לך?! מקסימום בזבז לך שתי שניות מהחיים?

אם אתה חושש שהשירות שקיבלת לא אובייקטיבי זו זכותך המלאה, פשוט תשכח כל מה שאמרו לך ותתחיל מהתחלה!

3. שוב למתלונן, אם הנושא באמת מפריע לך, אני ממליץ לך לפתוח שרשור נפרד ולדון בנושא בצורה עיניינית.

4. ROEE, ככל הנראה יש לך בטן מלאה על מערכת עיתון אוטו, אני מציע לך לשמור זאת לעצמך, כל ההתנהלות שלך על גבי הפורום בכל הנוגע לעיתון זה נראת ילדותית, קטנונית ומלאה בטעם רע, דבר אשר לא מוסיף לך בתור משתמש ובטח בתור מנהל בפורום (ואני עוד זוכר את ההשתלחות חסרת הרסן והודעות חסרות טעם אשר נמחקו משרשור זה עוד באותו היום שעלו, וטוב שכך).

5. redroze, ראה סעיף 4, זה חל גם עליך, ובעיקר לגבי הפוסט האחרון שלך, וזה שלפני, וגם זה שלפניו.. ובעצם, כשאני חושב על זה, זה רלוונטי לכל תגובותיך בנושא.

6. לכל מי שחושב ששרות כגון זה הוא ליראת שמיים, והמיעצים מתפרנסים מגמ"חים, תתעוררו, זה לא! אך אין זה אומר שהם אינם יכולים להיות אוביקטיבים. ברור שצריך להיות קשר לגורם מסחרי לאחר השיחה, אלא אם כן השרות כרוך בתשלום (יכול מאוד להיות שחלק מן המשתמשים היו מעדיפים לשלם על השרות אך הרוב המוחלט יעדיף לקבל שיחה או שתיים מיבואנים מאשר לשלם סכום לא מבוטל על השרות).

יום טוב

פורסם

לגבי סעיף 6. אני מסכים לחלוטין.

הפתרון הראוי הנו שקיפות ומנגנונים נפרדים.

בכל מקום שיש נושא של יעוץ וזה לא משנה אם מדובר בפנסיה, בריאות או רכב חייב להיות גילוי ברור לכל היבט של תלות.

לצורך העניין אירגון שמתפרנס ממפרסמים/יצרנים וגם מייעץ, חייב להבטיח שיש אצלו הפרדה ראויה של תהליכים, אך גם לתת גילוי ברור ויזום על ידו על כך שמתפרנס מגורמים בעלי אינטרס. מקבל היעוץ לא יוכל לטעון להטעיה.

בלי אינטרסים כדור הארץ יפסיק להסתובב והשמש לא תזרח :-)

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

4. ROEE, ככל הנראה יש לך בטן מלאה על מערכת עיתון אוטו, אני מציע לך לשמור זאת לעצמך, כל ההתנהלות שלך על גבי הפורום בכל הנוגע לעיתון זה נראת ילדותית, קטנונית ומלאה בטעם רע, דבר אשר לא מוסיף לך בתור משתמש ובטח בתור מנהל בפורום (ואני עוד זוכר את ההשתלחות חסרת הרסן והודעות חסרות טעם אשר נמחקו משרשור זה עוד באותו היום שעלו, וטוב שכך).

5. redroze, ראה סעיף 4, זה חל גם עליך, ובעיקר לגבי הפוסט האחרון שלך, וזה שלפני, וגם זה שלפניו.. ובעצם, כשאני חושב על זה, זה רלוונטי לכל תגובותיך בנושא.

יום טוב

והתגובה שלך ממש מנומסת, מפורטת (עם דוגמאות) ועניינית.

ולשאלתך, כן, יש לי בטן מלאה על "אוטו". ולא, ממש אין לזה קשר לשרשור הזה.

כפי שרשמתי לרוני בהודעה פרטית, לא התייחסתי פה לשום פן בעצם השירות עצמו כי זה בין אדון אלן ללקוחות שלו. זכותו של אדון אלן לקבוע את מדיניות החברה שלו ואופן העברת המידע.

מבחינתי אדון אלן היה יכול להיות מנהל מחלקה בנטויז'ן (או כל חברה אחרת לצורך הדוגמא) שמגיב למשתמש אקראי בפורום אוף-טופיק שפתח שרשור "אכזבה". הדרך שבה הדברים נאמרו היא פסולה וזה ממש לא משנה מי החברה שבה עובד הבנאדם שאמר את הדברים.

ד"א, תגובתי הקודמת נמחקה ובה מתחתי גם ביקורת על אדון ROEE (ובמקרה שלו אני בטוח לא מסכים על איך שהדברים נאמרו וגם לא כ"כ מצודד בתוכן שלהם).

אדון אלון, אני לא יודע באיזה עולם אתה חי (ואני שמח לקרוא שיש עוד אנשים שמסכימים איתי), אבל אם אני מתקשר לבנאדם והוא רואה את המספר שלי על הצג זה לא אומר שמותר לו להעביר את הטלפון שלי לגורם צד שלישי.

ולראיה שהדברים כן יכולים להתנהל אחרת אני אתן דוגמא. הלכתי לפגישה לגבי פרויקט בניה חדש באזור מגוריי. הסוכנת נדל"ן (שיכול להיות שכלל לא מבינה בבנקאות) שאלה אותי בתום הפגישה, "אני יכול להעביר את הפרטים שלך ל-2 בנקים שאנחנו עובדים אתם כדי שיתנו לך הצעות?"

הרי ברור לי שהבנקים האלה נותנים הטבות לה/למעסיק שלה. אם כל מה שעניין אותה זה טובתה האישית מה מנע ממנה לתת את הטלפון מבלי לשאול אותי? הרי היא קבלה את הטלפון שלי מעצם הפגישת נדל"ן שעשינו. זה נותן לה לגיטימציה להעביר אותו הלאה?

פורסם

אדון אלון, אני לא יודע באיזה עולם אתה חי (ואני שמח לקרוא שיש עוד אנשים שמסכימים איתי), אבל אם אני מתקשר לבנאדם והוא רואה את המספר שלי על הצג זה לא אומר שמותר לו להעביר את הטלפון שלי לגורם צד שלישי.

ולראיה שהדברים כן יכולים להתנהל אחרת אני אתן דוגמא. הלכתי לפגישה לגבי פרויקט בניה חדש באזור מגוריי. הסוכנת נדל"ן (שיכול להיות שכלל לא מבינה בבנקאות) שאלה אותי בתום הפגישה, "אני יכול להעביר את הפרטים שלך ל-2 בנקים שאנחנו עובדים אתם כדי שיתנו לך הצעות?"

הרי ברור לי שהבנקים האלה נותנים הטבות לה/למעסיק שלה. אם כל מה שעניין אותה זה טובתה האישית מה מנע ממנה לתת את הטלפון מבלי לשאול אותי? הרי היא קבלה את הטלפון שלי מעצם הפגישת נדל"ן שעשינו. זה נותן לה לגיטימציה להעביר אותו הלאה?

אין צורך בתואר "אדון", מספיק "כבודו".. :wink:

לעיניין הדוגמא שלך, היא סופר לא נכונה.

האינטרס של חברת הנדל"ן הוא להרוויח עליך סכום כסף לא מבוטל ברגע שתסגור איתם עיסקה, הרווח שהם יקבלו מהבנקים הוא זניח מבחינתם.

לכן לא ביג דיל שהיא שאלה אותך, זה לא מה שיקיים את החברה שבה היא עובדת, לא על תמלוגים מהבנק הם בונים את עתידם, אלא מעצם העיסקה הפוטנציאלית איתך (גם הם לא חיים על גמ"חים).

זאת בניגוד לשרות של "אוטו", שם ההכנסה היחידה שלהם היא ממפרסמים ונותני חסות לשרות (אני מניח) ולכן אין להם ברירה אחרת, אם הם רוצים לקיים את השרות, ובאופן חינמי, הם חייבים לשאוב את הכסף ממקום אחר. זה לא אומר שהם לא צריכים (ואני מניח שגם יכולים) להיות אוביקטיבים.

בכול אופן, אני לא רואה בזה כל פסול, אלא אם כן הטל' הגיע למאגר של מטרידנים אשר מטרידים על בסיס יומי/שבועי.

לגבי הבטן המלאה שיש לך על עיתון "אוטו",

א. אני לא מבין על מה כבר יכולה להיות בטן מלאה, זה סה"כ מגזין, למה להגיע לפסים אישיים..

ב. אולי תפתח שרשור בנושא ותפרוק, זה יכול לעניין עוד חברים.

ג. זה בהחלט משפיע על האובייקטיביות שלך.

פורסם
והתגובה שלך ממש מנומסת, מפורטת (עם דוגמאות) ועניינית.

ולשאלתך, כן, יש לי בטן מלאה על "אוטו". ולא, ממש אין לזה קשר לשרשור הזה.

כפי שרשמתי לרוני בהודעה פרטית, לא התייחסתי פה לשום פן בעצם השירות עצמו כי זה בין אדון אלן ללקוחות שלו. זכותו של אדון אלן לקבוע את מדיניות החברה שלו ואופן העברת המידע.

מבחינתי אדון אלן היה יכול להיות מנהל מחלקה בנטויז'ן (או כל חברה אחרת לצורך הדוגמא) שמגיב למשתמש אקראי בפורום אוף-טופיק שפתח שרשור "אכזבה". הדרך שבה הדברים נאמרו היא פסולה וזה ממש לא משנה מי החברה שבה עובד הבנאדם שאמר את הדברים.

ד"א, תגובתי הקודמת נמחקה ובה מתחתי גם ביקורת על אדון ROEE (ובמקרה שלו אני בטוח לא מסכים על איך שהדברים נאמרו וגם לא כ"כ מצודד בתוכן שלהם).

א. אם יש לך בטן מלאה על אוטו, אז בטח שיש קשר לשרשור הזה...

ב. קובי לא קובע את המדיניות כי החברה לא שלו, ואתה יודע את זה, אז אל תתמם. הוא ראש מחלקת הייעוץ, כמו שהוא כתב כאן. לא פחות ולא יותר.

ג. שירות הייעוץ ב"אוטו" לא מעביר את הטלפון שלך לגורם אחר ללא אישורך. נכון, יכול להיות שהם אומרים "שלום-מדברים-משירות-אוטו-נשמח-להעביר-את-פרטיך-לחברות-ליסינג-שיעזרו-לך-לרכוש-רכב-האם-אתה-מעוניין" ואתה בקושי מבין מה רצו ממך אבל אומר כן בכל זאת, אבל עדיין - זה לא קורה מבלי שאתה מאשר. וחוצמזה, כשאתה רוכש רכב אתה ממילא עושה הרבה טלפונים וריצות. אז באמת יהרוג אותך לקבל עוד שניים שלושה טלפונים מכמה חברות שאולי יוכלו להציע לך הצעות מעניינות? תתפלא לשמוע אבל מרביתם המוחלטת של המתייעצים מאוד שמחים שמישהו פונה אליהם במקום שהם יתרוצצו בעצמם.

בכל מקום שיש נושא של יעוץ וזה לא משנה אם מדובר בפנסיה, בריאות או רכב חייב להיות גילוי ברור לכל היבט של תלות.

לצורך העניין אירגון שמתפרנס ממפרסמים/יצרנים וגם מייעץ, חייב להבטיח שיש אצלו הפרדה ראויה של תהליכים, אך גם לתת גילוי ברור ויזום על ידו על כך שמתפרנס מגורמים בעלי אינטרס. מקבל היעוץ לא יוכל לטעון להטעיה.

ובהמשך לדבריך, ככל הידוע לי "אוטו" זה שירות הייעוץ היחיד בארץ בו יש הפרדה ברורה בין היועץ למי שמעביר את פרטי המתייעצים לסוכנויות המכירה. כשאתה מדבר עם יועץ הוא לא מעביר אותך לאף אחד - ומי שיטען אחרת טועה, פשוט כי היועץ אפילו לא יודע איך להעביר אותך, גם אם ירצה. רק אחרי השיחה מתקשר אדם אחר, שזהו תפקידו, ושואל אם אתה מעוניין שפרטיך יועברו לא. ב. ג. בכדי שיציעו לך הצעות על הדגמים בהם התעניינת.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

ובהמשך לדבריך, ככל הידוע לי "אוטו" זה שירות הייעוץ היחיד בארץ בו יש הפרדה ברורה בין היועץ למי שמעביר את פרטי המתייעצים לסוכנויות המכירה. כשאתה מדבר עם יועץ הוא לא מעביר אותך לאף אחד - ומי שיטען אחרת טועה, פשוט כי היועץ אפילו לא יודע איך להעביר אותך, גם אם ירצה. רק אחרי השיחה מתקשר אדם אחר, שזהו תפקידו, ושואל אם אתה מעוניין שפרטיך יועברו לא. ב. ג. בכדי שיציעו לך הצעות על הדגמים בהם התעניינת.

אם זה כך, הרי שזה בסדר, גם אם עצם הטלפון החוזר אליך הוא סוג של ניג'וס.

במצב מושלם, יתכן והשאלה שנשאלת בתחילת השיחה השניה הייתה אמורה להשאל בשיחה הראשונה (גם בסופה זה בסדר). אם התשובה היא שלילית, הרי שבשלב זה הטלפון של המיועץ לא היה עובר לדסק השני. אבל אין עולם מושלם.

ידוע לרבים שיש מקומות מייעצים, גם בתחום הרכב, שמסתירים את תלותם.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

לרוני ולקובי, לכל אחד מהקוראים פה יש, ברוך השם, עיניים ושכל ישר. שכל אחד יקרא את ההדעות שלי ויחליט האם הם נגועות ב"טעם רע" כפי שאתם טוענים.

כפי שאתם רואים איני מסתיר פה שום פרט לגבי כל שאלה שאתם שואלים. כן, יש לי "בטן" מלאה על אוטו אבל אני מבטיח לכם שאין לזה שום יד ודבר עם השרשור הזה. הנחרצות שבה אתם קובעים את טענותכם מראה בדיוק מי פה פוסל ומי הוא הפסול.

ברוך השם המקלדת שלי פועלת ובמידה והייתי מחליט לפתוח את הדברים הייתי פותח שרשור ומפרסם בו את כל טענותיי ולא מתנהג כמו ילד קטן שמנסה לעקוץ כל פעם שמוזכרת המילה אוטו ע"ג הפורום (אתה מוזמן גם לבדוק את הודעותיי לגבי שרשורים ישנים).

יותר מזה, אני אזכיר לכם שהרכב הפרטי שלי השתתף לפני כ-5 שנים במבחן במגזין אוטו וניתן לי הכבוד הגדול לכתוב טור במגזין.

כל מה שהולך פה בשרשור זה שבחור טען טענה מול השירות של אוטו, בא חבר מערכת (ואני עונה לכם ראסמי שלי זה ממש לא מזיז את הביצה השמאלית מה ההגדרה המדויקת של התפקיד שלו, מבחינתי שיהיה המנקה של השירותים או הדורמן בכניסה) וענה לפי ראות עיניו.

התגובה שלו כאבה לי בעין אז הגבתי כפי שהגבתי. אני כבר רשמתי (ואתם כרגיל מנסים להתחמק) שבאמת ובתמים לא היה אכפת לי שאותו בחור היה גם מחברת הגה או מוטו או לא משנה איזה חברה, הוא היה מקבל את אותה תגובה.

עכשיו אתם יכולים להמשיך ולרשום שכל היועצים עוברים בדיקה אצל השב"כ, כל המלצה שלהם עוברת בדיקת אמינות אצל ג. יפית, ושיש לחברה מנכ"ל שהוא ישר כמו סרגל. זה לא מעניין אותי, כי זה לא קשור לנושא.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5080 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...