Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5068 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום! יש לי מאזדה 323 שנת 98, הרכב פצצה רק הקטע שבכמה שבועות האחרונים הרכב לפעמים לא מתניע!

אני יכול עכשיו ליסוע עם המאזדה, לדומם מנוע ואחרי שנייה בדיוק לנסות להניע וזה לא יניע( זה קרה.) כל פעם שאני נתקע ככה הדבר היחיד שעוזר זה להניע עם כבלים.

החלפנו מצבר חדש ואלטרנטור. לפי מה שידוע לי האלטרנטור משופץ. לא חדש.

האוטו היה כבר כמה פעמים במוסך ופשוט זה קורה כל פעם מחדש. כדי לצאת עם האוטו אתה צריך להיות תלוי במישהו שיוכל להניע לך עם כבלים. מה זה יכול להיות עוד?

יש קודן באוטו.

 

תודה מראש!

פורסם

הסטרטר כן מסתובב, אבל אין רעש של התנעה אני שומע מלא טיקים כאלה שאני מנסה להתניע. מלא טיקים מהירים כאלה אבל אין הנעה.

פורסם

לפני שנתיים קרה גם לי, היתה תקופה כזו שהרכב לא היה מניע, חשדנו באימבולייזר\קודנית, אבל בסוף החלפנו למצבר מחברה טובה בעל אמפר גבוה והתופעה לא חזרה.

בדור את החשמל, מצבר\עומסים

בהצלחה

פורסם

היום, לפני כמה שעות אני הוצאתי את הרכב שלי מהמוסך, הוא בדק שם עומסים על המצבר, זה הראה משהו כמו 14 או 13.9 משהו כזה עם מזגן (לי זה לא אומר כלום).

הוא אומר שהוא הטעין את המצבר איזה 5 שעות משהו כזה, הוצאתי אותו מהמוסך נסעתי איתו, גם דוממתי שלוש פעמיים ואז גם האוטו הניע 3 פעמים, אבל פתאום חניתי איפושהו באתי להניע וכלום. אז היה שם מישהו שעם כבלים הניע לי את האוטו חזרתי הביתה דוממתי ורציתי לראות אם זה יניע לי, אז אחרי כמה שניות ישר ניסיתי להניע וכלום. רק הטיקים האלה.

פורסם

יש מצב שהמצבר לא טוב או שפשוט משהו גורם לקצר או סתם כבל רופף? ממי אני יכול לבקש שיחליף כבלים וכמה בערך זה אמור לעלות?

 

תודה!

פורסם

אצלך ברכב הכבל מינוס שמגיע מהמצבר מתחבר לשלדה עם בורג10MM ומשם הכבל ממשיך לגיר, בדוק שהכבל מינוס מהודק היטב לשלדה ולגיר אחרת אין לך מינוס טוב.

 

צריך לבדוק מה קורה בזמן שהבעיה מופיעה אם בגישור ישירות לסטרטר אם המנוע מניע.

 

בדוק שקטבי המצבר מהודקים היטב ושאין עליהם קורוזיה, ויש לבדוק שהכבל + מהודק היטב לסטרטר.

×
×
  • תוכן חדש...