Jump to content

netanelhp

  • הודעות

    5
  • כאן מאז:

הנקודות של netanelhp

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

1

מוניטין

  1. שלום! ברכב שלי Toyota corolla וכמו ברוב הרכבים עם גיר אוטומטי יש אפשרות אחרי ההילוך D להעביר להילוך 3 2 ו L רציתי קצת הסבר על איך להשתמש, למה זה מיועד? האם צריך לשים ברקס במעבר בין D לשאר ההילוכים ועוד קצת מידע על ההילוכים.. תודה מראש!!
  2. יש מצב שהמצבר לא טוב או שפשוט משהו גורם לקצר או סתם כבל רופף? ממי אני יכול לבקש שיחליף כבלים וכמה בערך זה אמור לעלות? תודה!
  3. היום, לפני כמה שעות אני הוצאתי את הרכב שלי מהמוסך, הוא בדק שם עומסים על המצבר, זה הראה משהו כמו 14 או 13.9 משהו כזה עם מזגן (לי זה לא אומר כלום). הוא אומר שהוא הטעין את המצבר איזה 5 שעות משהו כזה, הוצאתי אותו מהמוסך נסעתי איתו, גם דוממתי שלוש פעמיים ואז גם האוטו הניע 3 פעמים, אבל פתאום חניתי איפושהו באתי להניע וכלום. אז היה שם מישהו שעם כבלים הניע לי את האוטו חזרתי הביתה דוממתי ורציתי לראות אם זה יניע לי, אז אחרי כמה שניות ישר ניסיתי להניע וכלום. רק הטיקים האלה.
  4. הסטרטר כן מסתובב, אבל אין רעש של התנעה אני שומע מלא טיקים כאלה שאני מנסה להתניע. מלא טיקים מהירים כאלה אבל אין הנעה.
  5. שלום! יש לי מאזדה 323 שנת 98, הרכב פצצה רק הקטע שבכמה שבועות האחרונים הרכב לפעמים לא מתניע! אני יכול עכשיו ליסוע עם המאזדה, לדומם מנוע ואחרי שנייה בדיוק לנסות להניע וזה לא יניע( זה קרה.) כל פעם שאני נתקע ככה הדבר היחיד שעוזר זה להניע עם כבלים. החלפנו מצבר חדש ואלטרנטור. לפי מה שידוע לי האלטרנטור משופץ. לא חדש. האוטו היה כבר כמה פעמים במוסך ופשוט זה קורה כל פעם מחדש. כדי לצאת עם האוטו אתה צריך להיות תלוי במישהו שיוכל להניע לך עם כבלים. מה זה יכול להיות עוד? יש קודן באוטו. תודה מראש!
×
×
  • תוכן חדש...