Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בבחירת מחשב נייד חדש

adamd1
שימו לב! השרשור הזה בן 4138 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אהלן

אני זקוק לעזרכתם בבחירת המחשב שישרת אותי בשנים הקרובות.

ASUS N56VM

http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2403337,00.asp?tab=Specs

יתרונות: מעבד חזק מאוד

חסרונות: כרטיס מסך חלש יחסית

MSI GE60

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834152349

יתרונות: כרטיס מסך, משקל

חסרונות: יקר יותר

LENOVO Y580

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834246629

יתרונות: הכי זול מהשלושה, כרטיס מסך חזק

חסרונות: מסך מבריק (GLOSS)

כרגע הלנובו נראה הכי מבטיח.

יש לכם אולי הצעות אחרות? קיימים מחשבים כאלה עם SSD בטווח מחירים הזה?

תודה:-)

TFSI Power

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

את האסוס אפשר להוריד מהרשימה. מחשב שהרבה יותר רעש וצלצולים מאשר תמורה למחיר שלו.

הלנובו והMSI די דומים באפשרויות שלהם. שניהם עם אותו מעבד+כרטיס מסך ושניהם נחשבים למחשבי גיימינג.

הלנובו עם כונן קטן של SSD למערכת ההפעלה כניראה, אבל ה-MSI עם מסך טוב יותר, רמקולים טובים יותר, קל יותר במשקל. בחירה קשה, באמת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אוקיי, עברתי על זה שוב ואכן יש ללנובו SSD.

חוץ מזה שמתי לב שלMSI רזולוציית מסך גבוהה משמעותית-1920X1090 מול 1366X768.

הביקורות משבחות את המקלדת והPAD של הלנובו, אם כי אני לא יודע כמה זה יהיה רלוונטי.

הדילמה כרגע היא המחיר. הMSI עולה 150$ יותר.

TFSI Power

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני אחזור על המנטרה שלי: מחשב לא בוחרים רק לפי היצרן והדגם, אלא גם לפי היבואן ונותן השירות.

אף אחד מהמחשבים שציינת לא מקבל שירות מ"מעבדות טלדור (אם אפשר לקרוא למה שהם נתנו לי "שירות") וזה כבר התחלה טובה.

ה- MSI והאסוס מקבלים למיטב ידיעתי שירות מסרב-פרו, איתם אין לי נסיון אבל קראתי ברשת רשמים מעורבים.

הלנובו מקבל שירות לדעתי מ"מעבדות IBM" - מהם זכיתי לשירות טוב, ולכן כנראה ואחזור לרכוש מוצרים להם הם נותנים שירות.

(אלא אם אתה מתכוון לרכוש בחו"ל ולהיות ללא אחריות ישראלית?)

:turn-l:
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ע"פ מה שאני קורא(ללא נסיון אישי) ההבדל במשחקים יהיה די משמעותי בין 2 הרזולוציות. השאלה אם זה יצדיק בשביל עוד 150 דולר, זה כבר לשיקולך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני אחזור על המנטרה שלי: מחשב לא בוחרים רק לפי היצרן והדגם, אלא גם לפי היבואן ונותן השירות.

אף אחד מהמחשבים שציינת לא מקבל שירות מ"מעבדות טלדור (אם אפשר לקרוא למה שהם נתנו לי "שירות") וזה כבר התחלה טובה.

ה- MSI והאסוס מקבלים למיטב ידיעתי שירות מסרב-פרו, איתם אין לי נסיון אבל קראתי ברשת רשמים מעורבים.

הלנובו מקבל שירות לדעתי מ"מעבדות IBM" - מהם זכיתי לשירות טוב, ולכן כנראה ואחזור לרכוש מוצרים להם הם נותנים שירות.

(אלא אם אתה מתכוון לרכוש בחו"ל ולהיות ללא אחריות ישראלית?)

שחכתי לציין, המחשב ירכש בארה"ב, לקנות נייד ברמה כזאת בישראל זה על גבול הטירוף.

יש אחריות עולמית על המחשבים האלה אם אני לא טועה, וגם אם אין אני מעדיף בכל זאת לתת למעבדה פרטית במקרה ואני לא יצליח לתקן לבד.

אגב את טלדור אני מכיר טוב טוב מהצבא (טכנאים של DELL אם אני זוכר נכון) ודווקא לא היו לי איתם בעיות בשנתיים שעבדתי מולם.

TFSI Power

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...