Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני מתלבט להחליף את הרכב שברושתי[סיאט טולדו 2002] ואשמח לשמוע את דעתכם לגבי המכוניות ש"על הכוונת"

טויוטה קורולה 2008 רובוטית,מיצובישי לנסר הדור החדש[מנוע 1800],יונדאי I30.

אשמח לשמוע פרטים כגון:

צריכת דלק,נוחות,חווית נהיגה,אמינות,שוק ואת דעתכם האישית לגבי הרכבים הנ"ל.

תודה רבה רבה..

פורסם

המיצובישי תהיה הבזבזנית דלק הגדולה מכולן והקורולה רובוטית החסכונית ביותר.

אני הייתי מציע,שתעשו סיבוב עם רכב דומה (קורולה רובוטית) של מכרים/חברים לבדוק,האם בכלל הגיר מתאים לכם.

לדעתי,ה- I30 תהיה האופציה הטובה מבין ה-3,אלא אם אהבתם את הגיר הרובוטי של הקורולה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

שלום יוסי,

טויטה קורולה רובוטית היא החסכונית ביותר בדלק מבין הרכבים שציינת. הגיר הרובוטי שלה מאפשר לה לספק גם ביצועים טובים וגם צריכת דלק מהטובות בקטגוריה. רמת האמינות שלה טובה וגם המחיר שלה בשוק המשומשות אטרקטיבי יחסית. אך בכל מה שקשור לחווית הנהיגה, לא כולם מסתדרים עם פעולתו של הגיר הרובוטי ולכן כדאי לבצע נסיעת מבחן ברכב ולהרגיש את אופן הפעולה של הגיר, לפני שמחליטים לכאו או לכאן.

מיצובישי לאנסר מהדור האחרון היא משפחתית מצוינת, במיוחד בדגם עם מנוע ה-1,800 סמ"ק שמספק גם ביצועים טובים וגם צריכת דלק טובה. מדובר במכונית אמינה, לא יקרה לאחזקה ודי מרווחת. שים לב שדגם ה-1,800 סמ"ק נמכר גם בגרסת 4 דלתות (סדאן) וגם בגרסת 5 דלתות (האצ'בק). רוב הרכבים בשוק הם מדגם ה-1,500 סמ"ק, שגם הוא מומלץ באופן כללי אך הביצועים שלו קצת פחות מלהיבים.

ליונדאי i30 יש שילוב מעולה בין כל הדרישות שציינת. צריכת הדלק שלה ממוצעת לקבוצה, רמת האמינות שלה טובה ועלויות האחזקה שלה אינן גבוהות. הדגם הזה זוכה לביקוש טוב בשוק המשומשות, במיוחד בגרסאות הסטיישן שמחירן מעט גבוה יותר אבל אך הן גם שימושיות יותר.

מקווה שעזרתי, אשמח לענות על שאלות נוספות,

מיטל מאלדן.

פורסם

תודה רבה רבה...ממש החלטה קשה..מבחינת מרווח המיצובישי הכי מרווחת.מבחינת הגיר בקורולה אין לי בעיה עם זה[להורים שלי יש]

וI30 באמת נהנת ומשלבת את הכל חוץ מצריכת הדלק שלפי מה ששמעתי אינה ממצועת וממש זללנית,יכול להיות שזו טעות.

יש עוד הצעות מלבד השלושה שהעלתי?אשמח לשמוע .

פורסם

היונדאי בסדר דווקא מבחינת צריכת דלק, בנסיעה משולבת וממוצעת אפשר להגיע ל-12 - 12.5 ק״מ לליטר.

פורסם

לפי חוויית נהיגה שלי בשלושת הרכבים - לדעתי המיצובישי הרבה יותר אוטו משתי המתחרות.

נהגתי בדגם ה 1.8 המאובזר והוא נתן צריכה של 1.12 ולא פחות מכך. היונדאי והטויוטה מרגישות ספרטניות ומלאות פלסטיק זול.

לדעתי המיצי היא הקניה המוצלחת והמהנה יותר וגם מגיעה עם הרבה יותר אבזור ונוחות (חצאיות, מגנזיום וכו', אני לא יודע אם זה היונדאי עם סאנרוף אך גם הוא מרגיש זול) מה גם שהמנוע ממש חזק ומרגיש מעולה ביחס למתחרות. אני מאמין שכשלוחצים למיצי אז היא שותה יותר אך כך גם בדיוק במתחרות.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

דווקא הפלסטיקה של המיצובישי היא הפחות מרשימה בחבורה, הפאנלים דקיקים ומרגישים זולים. אחריה באה הקורולה שמרגישה דומה ודווקא היונדאי מציעה דשבורד מחומר עבה ורך וחומרים שמרגישים יותר איכותיים, המינוס היחיד הוא שאין ציפוי עור להגה ולידית ההילוכים בדגם הבסיסי.

ההפרש בביצועים בין היונדאי למיצובישי עומד על שניה פחות או יותר והמיצובישי מרגישה מעט איטית יותר בגלל אופי הפעולה של הגיר הרציף, במהירויות גבוהות היא עדיפה על היונדאי. דווקא הטויוטה היא הזריזה יותר בין שלושת אלה אבל זה תלוי איך הרובוט שבגיר שלה התעורר באותו יום.

בנוגע לסאנרוף, הייתי שמח שתסביר לי מה בו בדיוק הרגיש לך זול? הוא לא עשוי מזכוכית? לא נפתח? לא נסגר? הכיסוי? מה? אשמח לשמוע.

• תוכן חדש...