Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5104 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל, חוץ מלסדר את האובייקטים על הדף כמעט ולא עשיתי כלום, הכל זה גזירות שחתכתי מהרשת אז לא לקטול בבקשה :roll:

הכרטיס יהיה דו צדדי.

בעיקרון הקונספט היה כמה שפחות צעקני וכמה שפחות פרטים בצד הראשי

ואז אם מישהו מתעניין הוא הופך את הכרטיס ושם יהיו מודפסים כל הפרטים.

כתובת בכוונה לא פירסמתי כי הקליניקה היא בתוך איזור מגורים ולא באיזור מסחרי כך שאם מישהו באמת עתיד להגיע הוא מקבל את הכתובת בטלפון.

כנ"ל לגבי כתובת דוא"ל, לא נראה לי כל כך שימושי. אני בכל אופן לעולם לא יצרתי קשר דרך דוא"ל כשרציתי לקבל שירות מסויים.

*לפותח השרשור אין ולא היה שום רקע בעיצוב גרפי

תודה ושבת שלום

אחורה 2.1.jpg

כרטיס ביקור V2.jpg

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

אין התאמה סגנונית בין שני צידי הכרטיס. זה נראה כמו שני כרטיסים שונים.

את כתובת הדוא"ל יש לכתוב ביחד עם שאר פרטי ההתקשרות.

הכתובת "לנשים בלבד" צריכה להיות רשומה באופן מודגש ביחד עם פירוט הטיפולים.

פורסם

התאמה סגנונית אומרת שאני צריך לעשות גם את הגב בצבע לבן?

מה סתם לכתוב על דף לבן עם מסגרת?

ולגבי המייל - הוספתי אותו ממש סתם, אין לי רצון ואני גם לא חושב שמישהו יצור קשר במייל.

אני לא רוצה להוסיף אותו בצד הראשי גם משום שהוא גם ככה כבר עמוס מדי לטעמי, וגם כי זה נראה לי פרט שולי.

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם
ולגבי המייל - הוספתי אותו ממש סתם, אין לי רצון ואני גם לא חושב שמישהו יצור קשר במייל.

אני לא רוצה להוסיף אותו בצד הראשי גם משום שהוא גם ככה כבר עמוס מדי לטעמי, וגם כי זה נראה לי פרט שולי.

1. אימייל הוא לא פרט שולי. העולם עובד יותר ויותר בתקשורת אלקטרונית וישנם יותר ויותר אנשים שיעדיפו ליצור קשר במייל מאשר להרים טלפון.

2. אם להוסיף אותו - יחד עם שאר פרטי ההתקשרות. אל תשים טלפון בצד אחד ואימייל בצד האחר. זה מבלבל ולא נעים בעין.

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם

יותר מדיי מידע במקום אחד... בצד הקדמי. פרוס מעט את המלל כך שייראה יותר קריא, והגדל את הפונט...

שים לב מה חשוב ומה לא, ננסה לעזור לך עם הפיינט.

שים לב גם למלל עצמו.

המלל סובב את העיסוי, ולא מה ייצא לך מהעיסוי... או למה אתה צריך אותו בכלל. ומי יודע מה זה עיסוי לומי לומי? "מפרקים" אותך עם לום?!

"שם ומקצוע" שורה ראשונה בגדול

"נתפס לך הגב? כאבי RSS? הרגל דואבת? או סתם מרגיש מתוח?" שורה שנייה

"יש לי פתרונות בשבילך!" שורה שלישית

[פרט סוגי עיסוי פה] קצת רווח [פירוט סוגי עיסוי המשך]

דוגמא.jpg

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

בתוספת מחיר זעומה ( אם בכלל ) הדפוס המעסיק גרפיקאית יעצב את הכרטיס בצורה מקצועית !!

לנשים בלבד מיותר אלא צריך להיות משהו בסגנון חיובי גם לכן מגיע ממנו יובן כי הפניה היא לנשים בלבד.

יש אולי להדגיש את העיסוי הרפואי.

כרטיס ביקור כשמו כן הוא ולכן צריך להיות מבוצע מקצועי.

הגעה לבית הלקוח לא משדר טוב!!

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

דעה כנה? אובר קיל.

יותר מדי מידע בשביל כרטיס ביקור.

הייתי מצמם את הפרונט לשם הבחורה פלוס מעסה מקצועית, התמונות סבירות, למרות שאני מתנגד נמרצות לתמונה בכרטיס ביקור.

הכרטיס צריך לשדר את הלך הרוח שהבחורה מביאה עימה לטיפול. הפונטים עושים הכל חוץ מזה. מאחורה הייתי מצמם לרמה ל כמה סוגים נבחרים ובסוף שם "ועוד".

בגדול, less is more במקרה שלך. עומס של דברים בכרטיס יכול להתפרש כחוסר מקצועיות ונסיון לפצות על חוסר במקומות אחרים. מה גם שזה נראה זול.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

למה השם שלה כתוב באנגלית בצד עם התמונות?

הפונט בצד עם הכיתוב קטן מידי. בגודל של כרטיס ביקור יהיה קשה לקרוא אותו.

תנסה להדפיס את הכרטיס בגודל האמיתי (במדפסת רגילה) ותוכל לראות איך הכרטיס יראה במציאות. לפעמים על המסך קשה להבין את הגודל האמיתי.

SUBARU FORESTER SH

ALFA ROMEO 156 TS2.0

פורסם

שים לב שלתמונות שאתה מוריד מהאינטרנט יש בעלים, שבאחד מהימים יכולים להתעורר ולתבוע פיצוי על שימוש ללא אישור בתמונה שלהם.

פורסם
התאמה סגנונית אומרת שאני צריך לעשות גם את הגב בצבע לבן?

מה סתם לכתוב על דף לבן עם מסגרת?

התאמה סגנונית לא חייבת לבוא בצורת צבע זהה ל-2 הצדדים, היא יכולה לבוא באמצעות איזה שהוא לוגו או ״קישוט״ שיהיה מופיע ב-2 הצדדים.

מעבר לזה, ההערות שלי:

1. המלל והתמונות גורמות לכרטיס להראות כמו פשרה בין כרטיס ביקור לברושור (פלאייר).

2.הייתי מוריד את התוספת ״לנשים בלבד״ ופשוט משנה את הטקסט ללשון נקבה, זה גם יעשה את העבודה.

3.תמונות זה נחמד, תמונה אחת תהפוך את זה לנקי ואלגנטי יותר (אישית הייתי נפתר מהתמונות בכלל).

4.מלל רב מדי מביא לפונט קטן מדי.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

זה לא כרטיס ביקור, זה פלאייר.

התמונות מיותרות, בפרונט אמורים להיות:

1. שם העסק (גם בעוד שנתיים זה יהיה "חדש"?)

1א. שם הבנאדם שהכרטיס שייך לו (פה זה לא רלוונטי כי זה כרטיס של העסק)

2. מספר טלפון (ברור שזה להזמנות ולא לשיחות נפש)

3. אימייל

4. כתובת (מאוד חשוב! גם עם עושים ביקורי בית, זה נותן לך להבין פחות או יותר מה האיזור שבו יבקרו)

5. שעות פעילות

מאחורה:

בעקרון רצוי כלום, אם אתה רוצה להרחיב, אפשר להוסיף סוגי טיפולים, 5-6 שורות, לא להעמיס יותר מידיי.

עיצוב: רקע נקי, צבע אחיד, אפשר להוסיף קישוט כלשהו, אבל בלי תמונות (כולם יודעים איך נראים ספא, נרות ריחניים וכתפיים של בחורה, במיוחד שאין שום קשר אשכרה לספר המדובר). אותו צבע בשני הצדדים (מאוד חשוב! נותן מראה יותר "שלם").

זהו, פחות לצעצע, פחות להעמיס. כמו שאמרו: less is more

בהצלחה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

א' - לנשים בלבד ?(!)

ב' - סוג'וק זה נקניק בטורקית אולי תוכל לחדש לי.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
  • תוכן חדש...