Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4827 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה שהוא טוען ליאור זה שטבעות העץ סופגות חלק מהאנרגיה של הרמקול - זה בעצם הצורה בה טבעת עץ תורמת לריסון שלו ולהפחתת הרזוננס שמועבר אל הפח.

.

ריסון והפחתת ריזוננס שקורים בעוצמות בינוניות ומעלה ותלוי גם בחיתוכים והסלופים-מסכים.

גם אם אבנה טבעות "אלוהיות" מחומר "אלוהי" דוגמת ה"בוזון היגס" האם אשמע הבדל שמיע בברור כפי שהבחור טוען?

תמהני.

ליאור

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בוא נחדד משהו.אתה טוען שאם אחליף את הטבעות מעץ שיש לי לטבעות מקרבון ההבדל לא רק שיהיה שמיע אלא יגרום לשינוי דרמטי לטובה באיכות הצליל?

ליאור

נכון מאד, הבדל דרמטי ביותר.

פורסם
ריסון והפחתת ריזוננס שקורים בעוצמות בינוניות ומעלה ותלוי גם בחיתוכים והסלופים-מסכים.

גם אם אבנה טבעות "אלוהיות" מחומר "אלוהי" דוגמת ה"בוזון היגס" האם אשמע הבדל שמיע בברור כפי שהבחור טוען?

תמהני.

ליאור

אתה תשמע פרטים שלא שמעת עד היום, בנוסף, תקבל דינמיות, מיקרו ומקרו דינמיקה כמו שלא שמעת מעולם.

פורסם

עם יד על הלב ובלי להעליב,אני פשוט קטן אמונה.

הדוגמה שאתה מציין מתייחסת לוופרים בלבד או גם למידים,טויטרים וסאבים?

ליאור

פורסם
עם יד על הלב ובלי להעליב,אני פשוט קטן אמונה.

הדוגמה שאתה מציין מתייחסת לוופרים בלבד או גם למידים,טויטרים וסאבים?

ליאור

חוסר אמונה הוא עניין פילוסופי, מדע ופיזיקה מבוסס על מחקר ועובדות, הבחירה אם כך בידך.

כול דרייבר שנותן כיסוי עד 10kHz משם וצפונה פחות משמעותי.

פורסם
חוסר אמונה הוא עניין פילוסופי, מדע ופיזיקה מבוסס על מחקר ועובדות, הבחירה אם כך בידך.

כול דרייבר שנותן כיסוי עד 10kHz משם וצפונה פחות משמעותי.

אני סומך אך ורק על אוזניי.כבר נתקלתי מספיק בנתונים יבשים שעל הנייר אמורים להוות במה לציפיה ובמציאות-פלופ. :|

על פניו,להרכיב טבעת שאינה סופחת אנרגיה נשמע כדבר הטבעי שיש.אבל מכאן ועד להגדרה של הבדל שמיע ברמה הדרמטית...:roll:

אני מסכים שייתכן הבדל שמיע בסוגי חומר של תיבות ופודים אבל שוב-בגלל טבעת?

השאלה אם אתה בדקת בשטח או שאתה רק מצטט ממחקרים?

יש כאן מישהו שעשה שינוי או בדיקה בסוגי טבעות ויכול לציין אם אכן הבחין ושמע את ההבדל?

ליאור

פורסם
אני סומך אך ורק על אוזניי.כבר נתקלתי מספיק בנתונים יבשים שעל הנייר אמורים להוות במה לציפיה ובמציאות-פלופ. :|

על פניו,להרכיב טבעת שאינה סופחת אנרגיה נשמע כדבר הטבעי שיש.אבל מכאן ועד להגדרה של הבדל שמיע ברמה הדרמטית...:roll:

השאלה אם אתה בדקת בשטח או שאתה רק מצטט ממחקרים?

יש כאן מישהו שעשה שינוי או בדיקה בסוגי טבעות ויכול לציין אם אכן הבחין ושמע את ההבדל?

ליאור

אני עוסק במחקר ופיתוח רמקולים לשוק ה high end למעלה מעשור.

פורסם

כבוד! :mm_yeah:

1.מחקר ופיתוח בתחום הביתי או הרכב? אין צורך לומר לך שהם שני עולמות שונים.

2.האם זה אומר שביצעת מחקר על מה שאנחנו מתכתבים בשרשור? התוכל להרחיב יותר או שצריך להגיע אליך ולבצע בך "לחץ פיזי מתון"? :-D

ליאור

פורסם

צריך לקחת כאן בחשבון את הסביבה של הרמקול ובמקרה הזה אנחנו מדברים על רכב.

טבעת סופגת יתכן ומשרתת כאן מטרה מועילה הודות לכמות הרזוננס האדירה שיש בדלת של רכב.

בין כה ובין כה דלת הרכב תבודד בחומרים יעודיים בכדי לקבל תוצאה טובה אז במידה ונחליף את טבעת העץ בטבעת מחומר פחות סופג - מה הסיכוי שלא נוסיף עוד חומר מבודד במקביל?

בקיצור - מה שאני אומר זה שיתכן ובסביבת רכב להשקיע כל כך הרבה בטבעת קרבון זה משול לכוסות רוח למת.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי,

אני מסכים לחלוטין עם כל מה שציינת והכי קל לנפנף ביד לשלילה ולומר שהכל שטויות.אבל שחר(יוזר) חדש מפציע כאן בשמי הפורום וטוען משהו שלא נתפס לנו הגיוני(שיפור דראסטי בסאונד בגלל טבעת) אבל חושבתני שצריכה להינתן לבחור ההזדמנות הנאותה להסביר ואולי גם לפתוח עבורנו צוהר חדש על כל מה שחשבנו שאנו יודעים.

ליאור

פורסם

חס וחלילה אני לא אומר שזה שטויות, נהפוכו, אני דווקא חושב שהוא צודק - אבל בסביבה של רכב אני חושש שזה בלתי ניתן ליישום מבלי שזה יעלה על פני השטח בעיות אחרות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

האקוסטיקה ברכב מהווה נדבך מרכזי באת בואך לבחירת מערכת הסטריאו או ניצול מקסימלי של המערכת הקיימת .

• תוכן חדש...