Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5105 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שירתתי שם את כל השירות שלי,בתור קורסיסט מתייחסים כמו בטירונות 02 ממוצעת אבל בתנאים קצת יותר טובים,אבל נכון שכל מדריך בן 18 שרק סיים קורס חושב שהוא מלך,בסופו של דבר זה השירות שלהם וזה מה שמצפים מהם ככה שאין מה להאשים אותם יותר מדי.

בסדיר שירתתי בנ"מ בימח"ים בחלק האחורי מאחורי השדה תעופה,שירות בית ז^&ות אחד גדול,בגלל שאני מהמרכז נשארתי לישון שם כל השבוע למרות שהיו יציאות יומיות,3 שנים ניהלתי את החיים בחיפה ,הייתי שם בחדר כושר בבסיס,פלירטוטים ויותר מזה עם קורסיסתיות פעורות,עבדתי באולמות אחרי הצהריים לממן את החיים הטובים שהיו לי שם ואפילו בשנה האחרונה הייתי בקשר רציני עם מלצרית שעבדה איתי(תלמידת תיכון).

הטכני סיפק לי בית טוב בתקופה הזאת והדבר היחידי הרע שאני זוכר זה הריח החזק של הגופרית בבוקר מבתי הזיקוק ויתושים שעברו שינוי גנטי והפכו למפלצות.

פורסם
הייתי שם 19 ימים עד שפסלתי מקצוע.

איזה מקום מגעיל. מזג אויר מגעיל. אנשים מגעילים. השלתי שם ממשקלי משהו כמו 8 קילו רק בזכות הצחנה שעולה שם מהחדר אוכל.

בעעעעעע. רק זכרונות רעים מהמקום המזוויע הזה.

אכן מגעיל מבחינת הריחות המסריחים של כל המפעלים שבסביבה ובצירוף עם היתושים העקשנים והקטלניים -באמת מקום "הישרדותי".

דווקא אנשים (מפקדי קורס) שנתקלתי בהם - מאוד נחמדים.

היה מב"ס אחד - דקל שמו, שהיה מזמין לראיונות אנשים (מסגל הבסיס) בכל מיני שעות מוזרות ומשונות.

3 חודשים, קורס 1197 (נש"מ) + השלמה (החלמה) חיילית לקורס קצינים (סוף שנות ה-80 לערך)

alfa 156 2.5.

פורסם

מהסיפורים שלכם אני שמח שלא הייתי בטכני.

למרות שהייתי מכונאי מטוסים, את הקורס על המטוס שעבדתי עליו עשיתי בבסיס שלי מכיון שהמטוס היה חדש בזמנו ועדיין לא היו מערכי הדרכה מסודרים.

מה שכן זכור לי מהטכני.

בשלהי שירותי הצבאי הייתי מ"ע הדרכה של הטייסת, הגעתי לבסיס הטכני לצורך עדכוני מערכי בדיקה לפני/אחרי טיסה שעבדתי עליהם. הסתובבתי בבסיס על מדי א' כשלזרועתי מוצמדות דרגות הסמ"ר.

כך אני מהלך לי לתומי, כשלקראתי צועדת פלוגת חיילים, איך שהם עוברים על ידי, הרב"ט שמצעיד אותם צועק 2-3-הקשב, אני כמעט קיבלתי התקף לב והייתי :shock:, הנ"ל מקרוב הבחין בתג יחידה שלי ומיהר להצעיד משם את פלוגתו.

להבא, אני נזהרתי מלהתקל בחיילים הזוטרים, לא שלא נחמד שצועקים לך הקשב ומצדיעים אלה שזה דיי מהר נמאס.

פורסם

גם אני הייתי שוחר,רק לא בטכני.

לטכני הגעתי לקורס לחודשיים(מאי 09).דווקא מאוד נהנתי,כמובן חוץ מהריח בבוקר והיתושים בלילה.

את הבעיה של הבדיקת מסילות פתרנו די מהר,

חבר החליט שהוא משתין במסילות כמה דקות לפני שהמפקד התותח נכנס לבדוק ומעביר את האצבעות שלו שם.:lol:

החדר אוכל דווקא היה די סבבה,ארטיקים,עוגות וכו לקינוח,אפילו קוטג" היה.

לאחר מכן הגעתי לבסיס "הגאווה של חיל האוויר" ולא ראיתי קוטג" שנתיים,אפילו ארוחה בשרית לא כול יום היה.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

כבר 20 שנים שלא נגעתי בחתיכת בשר. לא קבב, לא שניצל לא פאסטרמה לא כלום. זה שהייתי 3 שנים שוחר בטכני קשור לכך מאוד. האופן המגעיל שהיו מגישים את הבשר, אמאל'ה. איזה גועל נפש. רק מלראות את העוף בצורה שהם הכינו אותו גרם לי לטראומה כזאת שהפכתי לצמחוני ומאז ועד היום אני נגעל לנגוע בבשר. תאמינו או לא. ואני בחור "בריא".

אני זוכר איך היינו מחכים בתור לחדר אוכל, הגרוזיניות הנחמדות עם השן זהב היו צועקות "יאלללה יאללה ייאללה". אני זוכר את עמליה שהייתה אחראית עליהם. גייזס פאקינג קרייסט. איזה ימים אלה היו.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
אני מגדיר את הלימודים שלי בטכני כאחת הטעויות הגדולות שעשיתי בחיי. נשבעתי שלעולם לא אשלח את ילדי לשם. מה שהכי אירוני הוא שההורים שלי ניסו לשכנע אותי בזמנו לא ללכת. אבל אני בשלי בגיל ההתבגרות חשבתי שאני יודע יותר טוב מכולם ולא שמעתי בכולם.

כאמור, עד היום אני מצטער על זה.

חרא של מקום. סיוט של כל תלמיד עלי אדמות.

לגמרי מה שקרה לי גם.

מה שכן, כיום יש שם מלא בנות שנראות מעולה, לפעמים נדמה שיש שם יותר בנות מבנים.

אני זוכר שפעם הייתי מתעצבן כשהייתי מנסה לשכנע אנשים לא לבוא ללמוד שם והם היו מתווכחים איתי בלי בכלל להיות שם פעם אחת.

אומרים לי שאני לא מתאים להיות חלק מהמערכת והם זה לא אני וכו' וכו'

בסוף כולם הצטערו על זה כמובן.

בכל מקרה עם הזמן העצבים עברו וכיום אני רק צוחק על הדבילים שהולכים לשם ללמוד.

אם רוצים בית ספר צבאי אז רק "ריאלי" לדעתי.

פורסם

מקום מגעיל...

אין מילה אחרת לתאר את זה.

בכל מקרה, ולמרות הכל, אני סמוך ובטוח שהרבה מאיתנו היו חוזרים כמה שנים אחורה (ואולי אף עשרות שנים) על מנת לעבור את הגועל הזה שוב..

תקנו אותי אם אני טועה.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם
מקום מגעיל...

אין מילה אחרת לתאר את זה.

בכל מקרה, ולמרות הכל, אני סמוך ובטוח שהרבה מאיתנו היו חוזרים כמה שנים אחורה (ואולי אף עשרות שנים) על מנת לעבור את הגועל הזה שוב..

תקנו אותי אם אני טועה.

פאק לא, אם הייתי יכול לחזור בזמן, בהחלט הייתי מונע מעצמי להירשם שם.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

פורסם

ראשית כל אינך צריך לצטט את ההודעה שמעליך.

בנוסף, יש כאלה שהגיעו לשם בעול כורחם, ולאו דווקא מתוך רצון...

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

צודק בהחלט, זכור לי אחד מבני כיתתי שאביו היה בקבע כל כך הרבה שנים בחיל האויר שהוא שלך לשם את בנו וזה שנא כל רגע.

פורסם

אני בוגר 2007, הייתי שוחר בטכני חיפה מכיתה ט' עד יב' במגמת אלקטרוניקה.

בשנה הראשונה (כיתה ט') הייתי ישן בבסיס, הילטון 191 נראה לי, כמו "קורסיסט".

מכיתה י' ועד יב' הייתי שוחר אקסטרני ונוסע כל יום מעפולה לחיפה, קם ב-5 בבוקר.

הייתי אמור להמשיך ללמוד הנדסאי אלקטרוניקה, ברגע האחרון החלטתי שלא להמשיך.

התגייסתי לחיל האוויר, התעסקתי בהמון שטויות וגם הגברות אירועים פנימיים של הבסיס.

ת'כלס, בזמן הלימודים אני וכל החברים שנאנו את הטכני המיפלצתי.

היום כשאני חושב על זה, לא יודע מה הייתי עושה היום בדרך אחרת.

ולא מדובר על לימודים או השכלה גבוהה, אלא מה אני היום כבנאדם.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

• תוכן חדש...