Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולקסווגן גולף שנת 2000 ידני 1600

whitekushi
שימו לב! השרשור הזה בן 4158 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

פולקסוואגן גולף שנת 2000 ידני 1600

מישהו יודע מה הצריכה האמיתית של הרכב?

לפי נתוני אתר KML רשום צריכה אמיתית 1:9

לא נשמע לי הגיוני למנוע 1600 ידני אם 103 כ"ס

יכול להיות ש ה-1800 שותה פחות?

ואם כבר אז איך ה-1400 לעומת ה-1600 בפעולה ובצריכת דלק?

מה לפי דעתכם עדיף משלושתם בשנתון הזה?

או שעדיף אולי לחשוב בכיוון הפולו?

ואם כן אז איזה דגם ידני חסכוני וחזק אתם מציעים?

מה לגבי הסלון שלה שונה בהרבה מהגולף?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני נוסע על הרכב הנ"ל כבר שנתיים + עם צריכה ממוצעת של 1-10\1-11 בנסיעה משולבת.

אני לא מאמין שה 1800 ישתה פחות והייתי מוותר על ה 1400 כי הוא מאוד חלש. ואגב ה 1800 לא קיים בשנתון הזה.

הגולף מציע הרבע יותר מהפולו בכל פרמטר מלבד צריכת הדלק שעדיפה במעט בפולו.

עם המחירים של היום זה ה value for money הכי טוב שיש, אם תימצא אחת שמורה לך על זה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני נוסע על הרכב הנ"ל כבר שנתיים + עם צריכה ממוצעת של 1-10\1-11 בנסיעה משולבת.

אני לא מאמין שה 1800 ישתה פחות והייתי מוותר על ה 1400 כי הוא מאוד חלש. ואגב ה 1800 לא קיים בשנתון הזה.

הגולף מציע הרבע יותר מהפולו בכל פרמטר מלבד צריכת הדלק שעדיפה במעט בפולו.

עם המחירים של היום זה ה value for money הכי טוב שיש, אם תימצא אחת שמורה לך על זה.

אני עם גולף 1800 אוטומט - 99, בהתחלה היו לי בעיות בצריכת הדלק, היה שותה משהו באיזור 1:8, אבל כשהתחלתי לעשות נסיעות ארוכות יחסית בערבים ולא בפפקים, הצלחתי להגיע לכ 510 ק"מ למיכל בנסיעה משולבת, שזה כ 1:10. כשהייתי נוסע את מרבית הנסיעות בפקקים ובעיר הייתי מגיע ל 350 ק"מ למיכל. מיכל הוא בערך 48 ליטר, ללא הרזרבי.עם הרזרבי זה 55 ליטר למיכל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני עם גולף 1800 אוטומט - 99, בהתחלה היו לי בעיות בצריכת הדלק, היה שותה משהו באיזור 1:8, אבל כשהתחלתי לעשות נסיעות ארוכות יחסית בערבים ולא בפפקים, הצלחתי להגיע לכ 510 ק"מ למיכל בנסיעה משולבת, שזה כ 1:10. כשהייתי נוסע את מרבית הנסיעות בפקקים ובעיר הייתי מגיע ל 350 ק"מ למיכל. מיכל הוא בערך 48 ליטר, ללא הרזרבי.עם הרזרבי זה 55 ליטר למיכל.

תודה על המידע אבל אני מעוניין רק בגיר רגיל

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4158 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...