Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5099 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

ברשות אחי פולקסווגן פאסאט 2002 מנוע 2 ליטר רמת גימור קומפורטליין (זה משנה?).

הרכב גמע 240,000 ק״מ מתוכם 160,000 עם אחי. הרכב מוסב להנעה בגז מאז שאחי קיבל אותו. טיפולים מבוצעים בזמן, חלפים מקוריים, מעולם לא הייתה בעיה עם מערכת הגפ״מ.

בזמן האחרון נדלקה נורת שמן כתומה (שהבנתי שמצביעה על מחסור בשמן). נבדק המפלס ונמצא כי תקין. בוצע ריקון ומילוי שמן מחדש. הנורה עדיין דולקת.

אנחנו משתמשים בליקווי מולי או קאסטרול, לא זוכר בדיוק.

הרכב מניע ונוסע רגיל כבר כמה מאות קילומטרים ככה.

מפלס השמן נבדק כשהמנוע קר.

אשמח לרעיונות לפתרון התקלה, תודה.

פורסם

חיישן מפלס שמן מנוע/טמפ' שמן מותקן בתחתית אגן השמן. תוכל לזהותו בקלות מכיוון שהוא בולט ומחובר אליו קונקטור.

במידה והחיישן תקול אין מה לנקותו אלא להחליפו בחדש.

ייתכן שהבעיה אצלך היא במפסק הנמצא בתא המנוע שתפקידו לכבות את מנורה האזהרה ברגע שסוגרים את מכסה תא המנוע.

איזה כייף לי :)

פורסם

אני ואחי עשינו זאת בעצמנו (הוא מהנדס) בעזרת התיאור שלך.

חיישן הוצאנו מפירוקיה אם אני לא טועה זה היה עניין של 30 ש״ח. לגבי המחיר אני לא בטוח.

ושוב, תודה רבה!

• תוכן חדש...