Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4945 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי את הרכב עם צמיגים של גודרייד שהעדפתי שלא להשתמש בהם.

מצאתי בפנצריה צמיגי MICHELIN ENERGEYSAVER בני פחות מ-4 חדשים, מה שגרם לי לקפוץ על המציאה. היה לי ניסיון טוב עם צמיגים מאותו דגם ברכב אחר.

כרגע אני מרגיש שאני נוסע על קרשים. הנסיעה לא רכה בעליל.

:(

למה זה? הצמיגים או משהו אחר ?

המידה אגב זה 205 55 16 קוד מהירות ועומס 91V.

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

dmkz1111

יש לי אותם צמיגים בדיוק (גם 205-55-16) ברכב חדש קיה סיד שקניתי אותו לפני כשנה ו 4 חודשים.

הצמיגים בסדר גמור.

פורסם

הצמיגים די יקרים. 600 שקל לאחד. בדקתי בגדול מחירים באינטרנט וראיתי ש-590 זה הכי זול אז לא יכולתי להתמקח יותר מדי, מה גם שראיתי שהצמיגים בני פחות מ-4 חודשים, ובנוסף בפנצריה קרוב מאוד לבית ולא איפשהו, אז קפצתי על המציאה (אם הייתי נוסע רחוק יותר לצמיג בזול יותר, זה היה מתקזז בדלק).

לפני כן אמרתי שהיו גודרייד.

אם זה הרכב, הכוונה לרכב ספציפית או שיכול להיות שמשהו לא תקין (קפיצים/מתלים) ?

פורסם
על מה נסעת לפני זה?

לסיוויק מתלים קשים יחסית, אני אישית אוהב את זה- עוזר לבצע פניות בצורה הרבה יותר חדה.

הקטע שדווקא בנסיעה לפני כן התרשמתי מרכב רך יחסית ואחרי החלפת הצמיגים מרגיש נוסע על קרשים...

פורסם
הכוונה הייתה שהמציגים לא אוחזים בסיבובים.

בפורום רכב מטבע הדברים יש גם משתמשים שעושים דברים לא שגרתיים על הכביש ואני נהג רגיל. מישלין זו חברה ותיקה עם שם חזק. עובדתית הרבה מכוניות חדשות יוצאות עם צמיגים של מישלין. קשה לומר, על פניו, ולפני שמנסים לבד, שהצמיגים של מישלין סביר שיהיו נחותים בפרמטר מסוים. השאלה שלי גם לא מתייחסת ליכולות הצמיג בכניסה לסיבוב חד על 120 קמ"ש... השאלה שלי יותר מדברת על כך שיש לי תחושה כאילו הנסיעה נהייתה פחות רכה... אגב זו לא פעם ראשונה שאני משתמש בצמיגים של מישלין והצמיגים תמיד היו טובים. פשוט עלתה לי תהיה כזו כרגע, במצב הנוכחי.

פורסם

כמו שכבר כתבתי הרכב יחסית קשה- נניח בהשוואה לטיוטה קורולה הרכב קשה מאוד.

כל בור מורגש בו היטב לפעמים מרגיש כמו חבטה בגלגל.

עם הזמן תתרגל לזה אני חושב.

• תוכן חדש...