Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5148 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גירסאת מודם

04.12.01

בשבוע האחרון אני חווה בעיות גלישה נוראיות.

הוואטסאפ מתחברת ומתנתקת, פייסבוק מאוד איטי, בכלל בסביבת חוף הים בת"א נדיר שיש גישה לאינטרנט.

אתמול הייתי ליד ירושלים, ניסיתי לעלות תמונות לפייסבוק \ לשלוח בוואטסאפ וזה פשוט נכשל כל הזמן.

מצד שני, כשחברתי את האייפון ללפטופ והוא שימש כ"נקודת גישה", הוא סיפק אחלה חיבור והעלתי את התמונות לפייסבוק דרך האינטרנט של האייפון- הכל עבד מצוין.

בנוסף, כשאני מחובר ל WIFI הכל עובד מצוין.

האם הבעיה קשורה לפריצה ? ל 5.1.1 ? או לאורנג' ?

פורסם

גם אני שמתי לב לזה אני גם באורנג מהירות הגלישה דרך3G לא עברה את 0.26.

.וואסאפ מתנתקת ועד שכבר שולח הודעה לוקח הרבה זמן ןגם פייסבוק לא עולה טוב

זה בגלל אורנג ולא הפריצה אני על אייפון 4S גירסה 5.01 פרוץ

קשה באימונים קל בים

פורסם

גם אני קיבלתי חוויה דומה מאורנג באיזור באר שבע בשבוע האחרון.

קורה שפתאום האינטרנט פשוט לא זז.

בנסיון בדיקה עם speedtest

נתקע פתאום ומתנתק.

ואני עם htc evo 3d

פורסם

מה אתם מציעים לעשות ?

להתקשר ולאיים במעבר לחברה אחרת?

מצד שני, אם יש בעיות עם האינטרנט, זה מוזר שכשאני מחבר את האייפון כמודם הוא נותן אינטרנט רצוף ללפטופ (או לפחות מאפשר לעלות תמונות לפייסבוק)

פורסם

יש לי חבר שעבר להוט מובייל לחבילה של 10 אגורות לדקה

לא שומעים טוב אצלו וזה עוד בקטנה מאורנג הוא מקבל שיחות מפלאפון לא מקבל וגם מסלקום

ולהוציא שיחות גם לא תמיד הוא מצליח זה עדין לא מושלם

קשה באימונים קל בים

פורסם

בעיות קשות של חיבוריות, ומהירות נמוכה גם אצלי באנדרואיד.

גם בגליל העליון וגם בחיפה.

לא נעים בכלל.

פורסם

בת ים, ת"א, ראשון לציון וחולון. לא משנה איפה הייתי הסופ"ש, 30 ניסיונות לכל הודעת וואטסאפ, שנים עד שהוא מעלה את התמונות בפייסבוק.. מה נסגר איתם ? מתנייד מחר, סלאמתק.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

יש לי אנדרואיד 4 עם רום שעוד לא יצא רשמית ובלאגנים לא יציבים אחרים אבל דווקא האינרנט של אורנג' עובד לי מעולה. כאילו לא מעולה, כרגיל :lol:

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

• תוכן חדש...