Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5167 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

הרכב טויוטה קורולה 2008 רובוטית

אני יודע מה כתוב בספר רכב

השאלה מה שמים במוסכים ! ולא מה כתוב . ( רכב מטופל כל חייו במוסך מת"מ בחיפה , אצלי הוא חדש )

אני צריך להוסיף קצת ואני רוצה לשים אותו סוג , כמו כן אם מישהו יודע לא מספר קטלוגי של טויוטה אלה סוג כי אני רחוק מהמוסך ובשביל קילו שמן לא אסע עד אליו

תודה מראש

עפר.

פורסם
היי

הרכב טויוטה קורולה 2008 רובוטית

אני יודע מה כתוב בספר רכב

השאלה מה שמים במוסכים ! ולא מה כתוב . ( רכב מטופל כל חייו במוסך מת"מ בחיפה , אצלי הוא חדש )

אני צריך להוסיף קצת ואני רוצה לשים אותו סוג , כמו כן אם מישהו יודע לא מספר קטלוגי של טויוטה אלה סוג כי אני רחוק מהמוסך ובשביל קילו שמן לא אסע עד אליו

תודה מראש

עפר.

האם מדובר על שמן למנוע או לגיר?

פורסם

אתה מתכוון לאיזה תוצרת?

אף אחד לא יודע ואת זה גם אתה לא תדע

גם אם יגידו לך ששמו X בטח שמו לך Y

שמעתי לא מעט סיפורים ואין אמונה גם במוסכים מורשים

עצה ממני תהיה ליד הרכב כשמטפלים בו

או שתביא שמן ממך

פורסם

משתמשים במורשים בשמן לפי מפרט יצרן אבל מתוצרת לא הכי איכותית - חבית של פז.

כנ"ל כל שאר הנוזלים מתוצרת פז

יש 3 סוגי אנשים אלה שיודעים חשבון ואלה שלא

פורסם

מצטער , לא הייתי ברור .

תוצר יכול להיות נחמד אבל זו כוונתי אלא צמיגות ותקן .

יש הבדל בין הוראות יצרן ליבואן וזה לא אומר שזה מה ששמו ברכב בטיפול הקודם .

אני רק צריך להוסיף קצת עד הטיפול . ורציתי מאותו סוג לא בהכרח יצרן

למשל 10-30 חצי סינטטי או משהו כלשהו אחר .

אם מישהו יודע מה שמים במוסכי טויוטה , פשוט אקנה מיכל שמן מסוג דומה ואוסיף

מה שניקרא TOP UP

פורסם

דניאל אתה מרשה לי לענות לו?

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

שמן מנוע בצמיגות 10-30. מיכל בצבע שחור וכתוב עליו toyota

ממליץ לך לרכוש את השמן מהמוסך ולהשתמש רק בו ,או שתחפש בחנויות אם בכלל תמצא.

פורסם

מצב שמן : קצת מעל המינימום

מרחק לטיפול : יש משהו כמו 2000 ק"מ עד הטיפול

מוסך טויוטה רחוק לי בשביל קצת שמן , גר ברמת ישי המוסך במת"מ ( זה ביציאה של חיפה לכיוון תל אביב ) ולא עובד בכיוון , כשאני יוצא מהעבודה כבר קצת מאוחר לנסוע לשם

איתמר אני מרשה לך לענות לי :) זה נחשב ? :)

עפר.

פורסם

חלק גדול מהמוסכים שיצא לי לדבר איתם משתמשים בשמן 10W30 חצי סינטטי, תוצרת פז. נתקלתי במוסכים שעובדים באופן גורף עם 15W40 (גם של פז) אפילו בטויוטה פריוס שדורשת למיטב ידיעתי 0W20 :? .

בכל מקרה, לך על 10W30 מהחברות המוכרת והאיכותיות כגון RP,motul,castrol.

פורסם

תודה תודה

מזה חששתי

מהצינור שמן שיורד להם מהגג שמתאים באופן פלאי לכל המכוניות :)

אני אשים 10-30 חצי - ובטיפול כבר נבדוק לעומק .

עפר.

פורסם

numnuts, אם ראית כי מילאו לך שמן מה"צינורות שמן שיורדים מהגג" אז ככל הנראה מדובר בשמן של פז, לא נתקלתי באף מוסך טויוטה שמשתמש בשמן אחר מלבדו בצוברים.

כאן נשאלת השאלה מה בדיוק היה בצובר, האם 15W40 או 10W30. מאחר ובלתי אפשרי לדעת את התשובה (כי גם לא תמיד מה שרשום בקבלה נכון) אני מציע לך לרכוש שמן 10W30 של פז. זה ההימור הבטוח ביותר.

לעניין מה ממולץ, ההמלצה בכלל מדברת על 5W30. מאז שנות ה 90 טויוטה ממליצה להשתמש בשמני 10W30 בכל הרכבים. לפני כמה שנים היא עידכנה את ההמלצה הזו ל 5W30, ובצדק מוחלט.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

האוטו חדש אצלי ועוד לא ניכנס לטיפול הראשון בבעלותי בגלל זה איני יודע

אם היה שלי , תאמין לי הייתי יודע :)

דיברתי עם המוסך בבוקר הבחורה אמרה 10W30 אבל שכחתי לשאול אם חצי או סינטטי מלא , אתקשר מאוחר יותר שוב

ביקרתי שם לכמה דקות בקניית הרכב רק לקחת היסטוריה , הטיפול הראשון עדיין במרחק מה ממני .

פורסם

בטיפול הראשון בקורולה של אבא שלי(רכב חדש) ניסו לשים לו במוסך 10w40.

למזלו הוא הסתכל טוב על מה שהם עושים והכיר את ההמלצות יצרן, לאחר וויכוחים כאלה ואחרים שמו לו סינטטי מלא 5w30 של מוטוקרפט.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...