Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5171 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מגבר ברכב שיש לו 2 פיוזים של 40A כל אחד.

ביום אחד באמצע נסיעה המגבר הפסיק לעבוד.

(הרדיו דיסק ממשיך לנגן אבל לא שומעים כלום)

כשיצא לי לבדוק את כל העיניין בדקתי קודם כל חיבורים לחשמל והכל נראה תקין.

כשהוצאתי את הפיוזים ראיתי ששניהם שרופים.

מה תהליך ההחלפה הנכון במצב כזה ?

אני שואל כי בטוח עשיתי משהו לא נכון.

אני ניסיתי להכניס פיוז במצב שהמנוע כבוי וגם הרדיו דיסק הכל כבוי והוא נישרף במקום.

היה פצ קטן בלי ניצוץ או משהו והוא נישרף.

את השני לא הכנסתי, חבל על עוד אחד שילך לזבל.

מה אני עושה במצב כזה ?

העבודה אותה אתה עושה בזמן שאתה דוחה את העבודה שאתה אמור לעשות- היא העבודה בה אתה צריך לעבוד על סוף חייך.

פורסם

יכול להיות שיש קצר איפה שהו. אין שום סדר בהכנסת פיוז. תבדוק אולי שלימות של כבלים לרמקולים.

מחפש תקליטים ויניל של רוק כבד.

פורסם

לא צריך לנתק את המגבר מה"חשמל" קודם ?

אומנם הרכב לא דלוק אבל המגבר מחובר למצבר.

העבודה אותה אתה עושה בזמן שאתה דוחה את העבודה שאתה אמור לעשות- היא העבודה בה אתה צריך לעבוד על סוף חייך.

פורסם

הוא לא עובד אבל מקבל מתח/זרם,תנסה לנתק את הפיוז הראשי,לחבר את הפיוזים ואז לחבר את הפיוז הראשי.

פיוזים במגבר לא נשרפים סתם,יש סיבה שהם נישרפו תבדוק את זה.

בשיפוצים...

פורסם

נשמע כאילו יש איפה שהוא קצר ,תתחיל בלבדוק שכל החיבורים מחוברים כמו שצריך , אולי הכבל פלוס התנתק והוא נוגע בגוף המגבר, תעבור על כל החיבורים (במגבר, ובאיזור המצבר), אם לא מצאת שום דבר שעושה קצר , תנסה להכניס פיוזים (ואם הם יששרפו זה לא נורא בשביל זה הם קיימים , ובגלל זה הם עולים פחות משקל ,לא שאני מזלזל בערכו של השקל...), אם הם נשרפו אז כנראה שהבידוד באחד הכבלים נמס\נתחך\נחשף ,אם זה במיקום נגיש את תסדר את זה עם איזולירבנד .

אבל לפני שאתה מתחיל לפרק את כל האוטו בשביל לבדוק את הכבלים כדאי לבדוק את המגבר , שזה אומר לחבר אותו עם כבלים + _ ישירות למצבר (ורימוט למערכת) (אם יש לך כבלים מספיק ארוכים ,חשוב מאד שיהיה להם פיוז )

או פשוט לנסות לחבר את המגבר ברכב אחר (שיש לו כבר מגבר ואת כל הקונסטרוקציה מסביב),

אהה ותבדור את הפיוז הראשי (למרות שלא נראה לי שהוא שרוף)

SCANSPEAK

פורסם

הכבלים של KNU, אני בספק אם אחד מהם נמס\נתחך\נחשף.

הפיוז הראשי תקין לחלוטין.

עכשיו אני אבדוק עוד פעם נקודות אפשריות של קצר.

• תוכן חדש...