Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5177 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

כבר שבוע שאני סוקר סוגי רכבים, מאיפה לקנות ומה הכי כדאי וכמובן משתלם.

אלו האופציות של הרכבים:

1. פורד פיאסטה - 00׳ - 02׳

2. דיהטסו שרייד - 99׳ - 00׳

3. פיג׳ו 205 - 96׳ - 98׳

4. סוזוקי בלאנו - 96׳ - 97׳

אלו הרכבים הממוקדים לפי הדירוג שלי, השימוש ברכב הולך להוות בעיקר נסיעה בין עירונית על בסיס יומיומי (40 ק״מ ביום).

עיקר החשיבות מבחינתי היא האמינות למרות שהבנתי כבר שהכל זה מזל בשנתונים האלו, אבל בכל זאת אשמח לשמוע מאנשים שהיו בבעלותם הרכבים האלו או אחרים שיוכלו להמליץ לי על רכב אמין עם צריכת דלק סבירה.

בנוסף רציתי לדעת אם עדיף ללכת לאיזה מגרש טרייד אין או שעדיף לקנות מבן אדם פרטי אסתפק בדעה אישית.

תודה מראש!

פורסם

כול הרכבים שרשמת הם מומלצים לתקציב,הבלנו היא משפחתית זה אומר שהיא תהיה חזקה יותר במיוחד בגירסה הידנית,אבל בתור סטודנט אתה לא צריך את הגודל הזה.

חפש את הרכב השמור יותר והמטופל יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

שרייד ידנית משנת 97 נמכרת החל מ-7K

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

תודה על התגובות חברים, ויש גם שרייד בשנתונים שציינתי בתקציב הזה אולי חורג ב-1K או 2K, אבל לא יותר מדיי.

ולגבי היונדאי אחשוב על האופציה תודה :]

פורסם

אתה צריך רכב כמה שיותר פשוט ואמין.

הסקסו והפונטו הן כאלה בהגדרה, וגם על הדרך לא ישברו לך את הגב, ויהיה איזשהו צ'ופר של הנאה מנהיגה (אם כי בפונטו פחות מהסקסו). יש לא מעט שצצות עם ק"מ נמוך יחסית לשנתון, שב על הלוחות ובפורומים ואני בטוח שתמצא משהו טוב.

למכירה המערכת שלי -Focal, Nakamichi, Xetec, Eclipse...

פורסם
אתה צריך רכב כמה שיותר פשוט ואמין.

הסקסו והפונטו הן כאלה בהגדרה, וגם על הדרך לא ישברו לך את הגב, ויהיה איזשהו צ'ופר של הנאה מנהיגה (אם כי בפונטו פחות מהסקסו). יש לא מעט שצצות עם ק"מ נמוך יחסית לשנתון, שב על הלוחות ובפורומים ואני בטוח שתמצא משהו טוב.

אוקיי, יש שנים מסויימות שאתה יכול להמליץ שיודע שעדיף? ופונטו יש דגמים שונים אם אני לא טועה..(?)

פורסם
קרא שוב את ההודעה הראשונה שלי.

בנוסף סקסו 1100 עוד יותר פשוטה וחסכונית מה1400 אך מגיעה חסרת כל אבזור.

אחלה אבדוק את הסקסו, הציעו לי עכשיו רנו מגאן 01׳ דיזל ידנית, צמיגים וקלאץ׳ חדשים, ב8k מישהו מכיר את הרכב בשנתון הזה?

מנוע 1.9.. חוץ מזה שהוא חסכוני אני לא יודע על רנו יו

ר מדיי...

• תוכן חדש...