Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי דוח על חניה על מדרכה של 500 שח

הסיבה שהחניתי על מדרכה היא בגלל שהיה לי פנצ'ר בגלגל. יש לי גם קבלה של אותו יום שהייתי אצל פנצ'ר מאכר

עכשיו העניין הוא שלפי עיון באינטרנט נותנים קנס של 500 שח רק למי שהחנה וחסם את כל המדרכה ואני חסמתי רק חלק מהמדרכה ועדיין היא מקום לעוברים ושבים. דהיינו מעל 1.3 מטר רווח מהאוטו לסיום המדרכה. שאלתי היא מה אוכל לעשות על מנת לבטל את הדו"ח או לפחות להפחית אותו

לפי מה שקראתי חנייה על חלק מהמדרכה שעדיין נשאר מקום של 1.3 מטר גוררת קנס של 250 שח בלבד ולא 500 שח

נא עזרתכם

תודה

פורסם

חניה עם 4 הגלגלים על המדרכה מזכה אותך ב 500 ש"ח ללא קשר לרוחב המדרכה

מה הקשר של הפנצ'ר לחניה? היה משולש שמראה שהרכב תקול? איפוא היית כשניתן הדו"ח?

נסה לשלוח מכתב לביטול כולל החשבונית של הפנצ'ריה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

הדוח הוא דוח של עירייה או דוח של משטרה?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

נסה לפנות לעירייה/משטרה אולי יתחשבו בסיפור הספציפי שלך

בכל מקרה עדיף היה אם היית משאיר שם סימן כלשהו שהרכב לא תקין..אולי הייתה קצת יותר התחשבות (או לפחות הוכחות)

• תוכן חדש...