Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5207 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חבר'ה,

אנחנו מחפשים רכב שני למשפחה, שישמש בעיקר את אישתי לנסיעה לעבודה מדי יום, סדר גודל של 8000 ק"מ בשנה.

ראיתי שלושה רכבים שנראים מעניינים:

1. אימפרזה 2006 - 90K ק"מ, יד שניה מליסינג, 35 אש"ח
  2. אופטרה 2008 - 90K ק"מ, יד שניה מליסינג, 33 אש"ח
  3. אקסנט 2006 - 82K ק"מ, יד ראשונה, 33 אש"ח

הבדלי הגודל בין השלושה נלקחו בחשבון, על יתרונותיהם וחסרונותיהם.

בשלושת הרכבים לא בוצע טיפול 90K גדול.

איה רכב עדיף, לדעתכם?

פורסם

אם אינני טועה, מדובר בצורה הישנה של יונדאי אקסנט, עם מנוע 1.5

רכב אמין, עם צריכת דלק סבירה מאד (10-11 קילומטר לליטר).

מבין השלושה, זה הרכב הטוב ביותר עבורה.

ענת

אוויס

היי חבר'ה,

אנחנו מחפשים רכב שני למשפחה, שישמש בעיקר את אישתי לנסיעה לעבודה מדי יום, סדר גודל של 8000 ק"מ בשנה.

ראיתי שלושה רכבים שנראים מעניינים:

1. אימפרזה 2006 - 90K ק"מ, יד שניה מליסינג, 35 אש"ח
  2. אופטרה 2008 - 90K ק"מ, יד שניה מליסינג, 33 אש"ח
  3. אקסנט 2006 - 82K ק"מ, יד ראשונה, 33 אש"ח

הבדלי הגודל בין השלושה נלקחו בחשבון, על יתרונותיהם וחסרונותיהם.

בשלושת הרכבים לא בוצע טיפול 90K גדול.

איה רכב עדיף, לדעתכם?

פורסם

לקרוא לצריכה של 10-11 ק"מ לליטר "סבירה מאוד" יהיה נכון רק אם זה כולל הרבה עמידה בפקקים.

אני לא מכיר את נתוני הסובארו, אבל מה שבטוח זה שמהאופטרה הייתי שומר מרחק.

פורסם

האימפרזה היא לטעמי האישי "ליגה" אחת מעל האחרות.

עם זאת, הק"מ - אם אכן מליסינג - נראה מפוקפק משהו. האם הרכב מסוחר או מפרטי?

תבדוק מבחני ריסוק של הרכבים (אם בוצעו), כדי שיהיה לך מושג גם בנוגע לבטיחות הלכאורית של הרכב.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

לדעתי כדאי ללכת לשנת 2005 ולחפש רכב עם עבר פרטי, מיצובישי לאנסר קלאסיק, פורוס פוקוס דור ראשון וניסאן אלמרה נשמעות לי מתאימות, לדעתי הן עדיפות על האופציות שאתה ראית.

בהצלחה.

פורסם

האקסנט לדעתי הכי פחות טובה מהרשימה. היא מכונית שתיקח אותך מנקודה אחת לשנייה בלי בעייה, אבל היא לא חסכונית, נוחה, שימושית או מרווחת ולכן לא הייתי בוחר בה.

האופטרה היא מכונית קצת יותר טובה מהאקסנט, מדובר ברכב משפחתי בגודל מלא. היא מרווחת מאוד, נוחה יחסית, ביצועים סבירים (יש כאלה שיגידו אחרת, אבל אני מדבר מניסיון ארוך איתה) ואמינה יחסית. אבל היא לא מהטובות שבקטגוריה (ואפילו לא קרובה), יש הרבה קרקושים וצקצוקים מכיוון הדשבורד והדלתות, המנוע לא מספיק גמיש והוא מתעורר רק בסל"ד גבוה, לא כל כך בטיחותית, צריכת דלק גרועה, סחירות על הפנים ויש לה רצועת טיימינג, מה שאומר שזו הוצאה יקרה להחליף אותה ואם לא מחליפים בזמן זה יגרום לעוד בעיות במנוע.

סובארו אימפרזה הרבה יותר טובה משתי האופציות הקודמות, אבל היא לא חסכונית, למעשה אני חושב שהיא הכי פחות חסכונית ברשימה וגם הביצועים לא משהו (אם מדובר על גרסאת ה1.6).

אני הייתי מחפש ניסאן אלמרה. מדובר ברכב יחסית נוח, מרווח, בעל צריכת דלק טובה, פשוט ואמין מאוד. הטיפולים, החלפים והביטוחים זולים, לדעתי היא בחירה יותר טובה מהאופציות הקודמות.

פורסם

תודה לכולם על ההמלצות, אני אתגמש בשנתון ואוסיף פוקוס ואלמרה לרשימת החיפושים.

אגב, אתמול - לפני שהיו תגובות להודעה שלי - הלכתי לראות את האקסנט הנ"ל.

על פי המודעה: יד ראשונה, ללא תאונות בכלל, 79,000 ק"מ, כפר נטר, מבקש 33,000 ש"ח.

בפועל: סימני צביעה בריסוס על כל הרכב, "אין תאונות" הפך במהרה לצביעה קלה באיזור הפנס, אח"כ לתיקון כנף בגלל שפשוף בחניה, וכשהראיתי לבחור את ההלחמות זה כבר הפך למכה מקדימה, אבל בלי פגיעה בשאסי... לשאלתי האם הרדיאטור הוחלף (נראה חדש מדי) הוא ענה שהוא לא יודע ושהוא צריך לשאול את אישתו... איחלתי לו נסיעה נעימה בחזרה למגרש ועפתי משם.

• תוכן חדש...